dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM 2 : 3 K.S.K. Voorwaarts Zwevezele
TORHOUT 1992 KM 2 : 3 K.S.K. Voorwaarts Zwevezele
Match
Opstelling
Speeldag 3
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM
2 : 3
K.S.K. Voorwaarts Zwevezele
15-09-2018 19:30
 Harry Hollevoet 1 47'   62' 1  Aaron Vandendriessche
 Tresor Shema 1 52'   70' 1  Zaven Yagan
 Aron Defevere 1 72'   81' 1  Giovanni Franco Simoês
 Gianni Sennesael 1 76'   81' 1  Nathaniel Lagrou
 Anouk Vanysacker 1 76'   86' 1  Zaven Yagan
 Victor Christiaens 1 83'   90' 1  Yves Ngabu
 Harry Hollevoet 1 83'   90' 1  Joppe Van Heuverzwyn
 Darren Steur 1 90'   90' 1  Zaven Yagan
  90' 1  Vince Geryl

Over de eerste helft kunnen we kort zijn. KMT liet de bezoekers het spel maken, maar dat leverde aan beide kanten enkel een gevecht op het middenveld op. De bezoekers kwamen één keer in de buurt van doelman Vanderbeken maar hij bracht redding met de voet op een poging van Lagrou.

De tweede helft begon spectaculair als na twee minuten Hollevoet vriend en vijand verbaasde door een voorzet in de verste winkelhaak te deponeren, 1-0.

KMT kreeg een boost en vijf minuten later stuurt Hollevoet een magistrale kruisbal richting Shema op de linkerkant, hij dolt met Verzele, zet hem zeer gemakkelijk in de wind en werkt koelbloedig met een steekballetje in de korte hoek af, 2-0.

Jammer genoeg laat Shema het na om nog voor het uur de tegenstanders helemaal KO te slaan. Hij mist tot twee maal toe de kans op de 3-0. Een keerpunt zou blijken want dat zou KMT achteraf cash betalen.

Iets na het uur legt Lagrou de bal terug op de zestien tot bij Vandendriessche. Met een wanhoopspoging schiet hij de bal in de draai tegen de kruising, de bal gaat via lat en paal tergend traag aan de overkant van de goal over de doellijn en het staat 2-1.

Nu ruiken de bezoekers bloed en met nog twintig minuten op de klok geeft Vandendriessche de bal mee met Coussement die zijn voorzet tot ieders verbazing iedereen voorbij ziet gaan tot Yagan aan de tweede paal helemaal vrij kan intikken, 2-2.

KMT krijgt opnieuw tot twee keer toe de kans om terug op voorsprong te komen, maar wat we eerder dit seizoen al zagen, de afwerking liet het opnieuw afweten.

In het slot van de wedstrijd krijgt KMT dan helemaal de doodsteek (die het na deze prestatie niet verdiende!) als Yagan de 1-2 opzoekt met Geryl en vanop de zestien de bal laag voorbij Vanderbeken schiet, 2-3.

Een zwaar ontgoocheld KMT kwam heel dicht bij een grote stunt maar moet nu volgende week voluit voor de drie punten gaan in en tegen Woluwe-Zaventem dat net zoals KMT met nul op negen achterblijft.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net