dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. Eendracht Wervik 0 : 0 TORHOUT 1992 KM
K. Eendracht Wervik 0 : 0 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 7
Virovius Stadion
K. Eendracht Wervik
0 : 0
TORHOUT 1992 KM
13-10-2018 18:00
 Geoffrey Geldhof 1 45'   47' 1  Darren Steur
 Kenneth Voet 1 45'   83' 1  Victor Christiaens
 Yoric Volckaert 1 68'   83' 1  Enrique Tanghe
 Timon Logie 1 68'    
 Jan De Winter 1 68'    
 Mathias Desmet 1 77'    
 Jörg Roger Dutoit 1 77'    

KMT begon heel erg gretig aan de wedstrijd. Reeds na twee minuten moest de thuisgoalie met een zweefsprong de handen uit de mouwen halen om een gekrulde plaatsbal van Shema uit zijn doel te zwieren.

Zeven minuten later moest Vancoillie alweer een save uithalen als Hollevoet een voorzet van op links naar Tanghe aan de tweede paal verstuurd en zijn kopstoot nu met één vuist moet pareren. Een minuut later gaat een kopbal van Steur maar net over de dwarsligger. KMT heel erg goed op dreef dus!

Maar na een kwartier komt de thuisploeg voor het eerst de neus aan het venster steken, en jawel het was bijna het deksel op de neus voor KM. Bouchart kan voorzetten van op rechts maar gelukkig trapt de volledig vrijstaande Dutoit compleet naast de bal anders zou dit een serieuze anti-climax geweest zijn voor groenwit.

KMT was niet aangeslagen en ging direct daarna opnieuw op zoek naar de openingstreffer. Die kwam er bijna na twintig minuten als Shema zijn opponent voorbij gaat maar gestopt wordt met een trekfout in de zestien. Strafschop dus maar helaas schiet Van Den Bogaerde (ex-Wervik) de bal net naast de verkeerde kant van de rechterpaal.

Opnieuw lijkt KM niet aangeslagen want nog geen twee minuten later mag Hollevoet alleen op doel afgaan maar hij ziet zijn lobbal onbesuisd hoog over en naast gaan.

Daarna gaat de druk van KM iets liggen maar met nog zeven minuten voor de rust zien we dezelfde actie als na twee minuten. Shema kan terug naar binnen kappen en ziet zijn gekrulde plaatsbal alweer met twee vuisten gered worden door de doelman.

Als Tanghe bij een actie in de kleine rechthoek omver wordt getrokken claimt KMT opnieuw een strafschop maar nu krijgt het die niet. Nochtans vond iedereen deze actie zwaarder dan de eerste strafschop.

En de thuisploeg dan horen we je denken, wel die kwamen verder niet in het spel voor ondanks een negen op negen in hun drie vorige thuiswedstrijden.

Over de tweede helft kunnen we erg kort zijn. Onze doelman Vanderbeken moest een eerste keer echt in actie komen naar een uur als hij een hoekschop recht op zijn lichaam ziet afkomen. Alweer bijna een anti-climax voor KM maar gelukkig was het enige gevaar van de thuisploeg in de tweede helft alweer afgeweerd.

Verder ging een schot van Cordie nog naast maar meer gebeurde er niet in de tweede helft. Vooraf kon KMT tevreden zijn met een gelijkspel, maar na de wedstrijd was er toch het gevoel van alweer twee gemiste en verdiende punten. Zeker op basis van een goeie eerste helft!

En ohja, als het goed is mag het ook eens gezegd worden. We kregen vandaag een erg solide leiding van het trio Bossuyt, Lakiere en Lemmens!

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net