dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Sporting Kampenhout 1 : 2 TORHOUT 1992 KM
Sporting Kampenhout 1 : 2 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 6
Sportcentrum Kampenhout
Sporting Kampenhout
1 : 2
TORHOUT 1992 KM
07-10-2018 15:00
 Thomas Desmet 1 29'   14' 1  Sebastiaan Cordie
 Anas Bouzerda 1 29'   31' 1  Darren Steur
 Jonathan Beugoms 1 46'   37' 1  Harry Hollevoet
 Lionel Segers 1 46'   45' 1  Victor Christiaens
 Cédric Medard 1 46'   60' 1  Tresor Shema
 Ben De Boeck 1 46'   60' 1  Victor Christiaens
 Jonathan Beugoms 1 61'   70' 1  Bryan Willems
 Ben De Boeck 1 66'   70' 1  Enrique Tanghe
 Nik Vangrunderbeek 1 77'   83' 1  Thomas Goddeeris

De wedstrijd begon aftastend, je zag dat beide teams niet wilden verliezen. Het eerste kwartier was er dan ook één van weinig doelgevaar.

Het eerste gevaar kwam er dan ook niet voor niets na 17 minuten vanuit een stilstaande fase, een vrije trap van Hollevoet ging maar rakelings naast. Na enkele keren proberen lukte het dan toch voor KM. Op het half uur kreeg Hollevoet een voorzet gemeten op het hoofd van Steur die keihard inkopte, 0-1. KMT verdiend op voorsprong want doelman Vanderbeken kon het allemaal vanop een afstand bekijken.

Een minuut of zeven later viel dan ook de dubbele voorsprong. Een verre bal van Cordie tot bij Christiaens die zich met veel moeite in twee keer kon vrijkappen op de achterlijn en zo terugleggen tot bij Hollevoet die de verdiende 0-2 in doel trapte.

Vlak voor rust werd het ook nog bijna 0-3 als doelman Lemmens een vrije trap van Christiaens moet lossen maar de groenwitten waren niet alert genoeg om de rebound in te schieten. KMT gaat rusten met 0-2 en daar was niets op af te dingen, de thuisclub had nog niets laten zien.

Heel andere tweede helft, de thuisclub deed twee wissels en ook enkele positiewissels. KMT kreeg het nu van meet af aan moeilijk en dat zou zo blijven gedurende de ganse tweede helft. Na vijf minuten was het al bijna een eerste keer raak als Avetisov alleen voor doelman Vanderbeken wordt gezet maar hij trapt onbegrijpelijk naast.

De thuisploeg bleef op zoek gaan naar de aansluitingstreffer maar KMT hield stand. Tot minuut 78 de volledig los staande Van Wijk op domme wijze handspel beging en de ervaren Vangrunderbeek de vrije trap rechtstreeks tegen de touwen trapte, 1-2.

En dan weet je natuurlijk dat het nog een heel moeilijk laatste kwartier zal worden. Als dan ook de scheidsrechter met enkele dubieuze beslissingen de woede op de hals haalt wordt het helemaal zwaar.

Toch kan KMT ondanks het slotoffensief nog stand houden, integendeel in de laatste seconden laat Shema nog de kans op 1-3 liggen als hij alleen voor doel komt en zich na een fout op hem zelfs niet eens laat vallen in het strafschopgebied. Geen doelpunt en geen strafschop maar toch drie punten. En laat dat nu net het belangrijkste zijn vandaag!

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net