dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. SV Bornem 2 : 0 TORHOUT 1992 KM
  • Slider 1
  • tn Torhout1992KM 2017 2018 2
  • Affiches Club Brugge beloftenWeb
  • tn 2017 2018 Beloften
K. SV Bornem 2 : 0 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 2
Den Breeven
K. SV Bornem
2 : 0
TORHOUT 1992 KM
11-09-2016 15:00
 Christophe Van Gysel 1 50'   14' 1  Bjorn Vandaele
 Anselme Njana Onana 1 57'   22' 1  Thomas Depoorter
 Stef Laurens 1 80'   61' 1  Thibault Vandenbussche
 Kabba-Modou Cham 1 80'   61' 1  Marvin Turcan
 Jonas Mees 1 88'   68' 1  Tom Lannoo
 Christophe Van Gysel 1 88'   68' 1  Thomas Depoorter
 Nicolas Depret 1 89'   70'    Thibault Vandenbussche
 Anselme Njana Onana 1 89'   73' 1  Sebastiaan Cordie
  73' 1  Bjorn Vandaele
  75' 1  Tom Lannoo

VOORBESCHOUWING:

Zondag trekken we naar het Recreatie- en Sportdomein Breeven, dat midden in een groene omgeving gelegen is. Het stadion telt 650 zitplaatsen en 800 overdekte staanplaatsen, de rest van het stadion zou nog eens zo’n 2000 staanplaatsen tellen. Een beetje vergelijkbaar met De Velodroom dus.
De Klein Brabanders eindigden in de voormalige derde klasse bijna steevast onderin, één keer moesten ze zelfs barrages spelen maar die liepen goed af. Toch kon KMT nog maar twee keer winnen op acht wedstrijden in Bornem, al was dat wel evenveel keer met duidelijke cijfers. Tijd dus om dat huzarenstukje nog eens over te doen, al zal dit niet gemakkelijk zijn want de thuisploeg haalde vorige week nog een 1-1 gelijkspel op het veld van Olsa Brakel terwijl het de wedstrijd met acht spelers moest eindigen. Serrou en Gaye kregen rechtstreeks rood en wachten dus hun straf nog af, voor Karim Ben Liou die dubbel geel ontving zal het dus vanuit de tribune toekijken worden.
Bij KMT blijft Devriendt aan de conditie werken na een jaar lang afwezigheid. Ook voor Goddeeris zal de wedstrijd nog te vroeg komen net als voor Ameye die wel al terug meetraint met de groep. Alle andere spelers zijn inzetbaar, ook Jason Neu is speelgerechtigd maar zit nog een (Roeselaarse) schorsingsdag uit.
Scheidsrechter is de heer Schoenmaeckers Dirk, hij floot KMT twee seizoenen geleden thuis tegen FC Doornik, ook voor de thuisploeg is hij geen onbekende. Hij zal worden bijgestaan door de heren Janssens Jan-Sebastiaan en Van Caelenbergh Gaetan.
Uitlagen van de laatste jaren op het Breevenstadion: ’15-’16 2-0 ’14-’15 3-1 ’13-’14 1-1 ’12-’13 0-4 ’10-’11 0-0 ’05-’06 2-0 ’04-’05 0-4 ’03-’04 1-0
Terrein: Recreatie- en Sportdomein Breeven: Breevendreef 56 B 2880 Bornem
Website: www.ksvbornem.be
De supportersbus vertrekt om 12u45 aan lokaal De Velodroom.

WEDSTRIJDVERSLAG:

De dag begon voor KMT zoals de wedstrijd eindigde, in mineur. Nog niet lang vertrokken of Alexandre Frutos werd onwel op de spelersbus. Een tussenstop in Nevele bracht geen soelaas. Dan maar rechtstreeks de spoed van het UZ Gent binnenrijden waar Alex de eerste zorgen kreeg toegediend voor wat mogelijks nierproblemen waren. Sebastiaan Cordie werd in allerijl nog opgeroepen, hij kwam met de supportersbus naar Bornem. Ondertussen werd Alex overgebracht naar Frankrijk waar hij woont en waar verdere onderzoeken zullen uitwijzen wat er aan de hand was.

De wedstrijd begon evenwichtig al nam KMT wel het meeste balbezit voor zijn rekening. Weinig of geen uitgespeelde kansen aan beide kanten. Tot plots... Een actie van Mputu met de hand werd afgestopt, maar de thuisfluitende scheids deed alsof zijn neus bloedde.

KMT was de beter ploeg in die eerste helft maar zoals altijd bleef het uitkijken voor de gevaarlijke tegenaanvallen van de thuisploeg. Tien minuten voor rust was het zover wanneer Hermans een afvallende bal van op de zestien op de paal plaatste. Hier kwam KMT goed weg. Aan de overkant had doelman Deloose problemen op een vrije trap van Mputu.

We gaan rusten met een brilscore, KMT was de betere ploeg maar het was steeds net niet. De beste kans was wel die bal op de paal van de thuisploeg.

De tweede helft leek een maat voor niets te worden. Na tien minuten kwam Onana plots alleen voor Olievier die goed in hoekschop kon werken. Maar dan sloeg het noodlot toe. Een misverstand in de verdediging waarbij ook doelman Olievier niet vrijuit ging en Onana kon profiteren om binnen te tikken, 1-0.

Twintig minuten voor affluiten opnieuw een misverstand in de verdediging, Vandenbussche (te laat in dekking) loopt een bal in eigen doel maar ook hier ging doelman Olievier niet vrijuit, 2-0.

KMT moet het dan maar met een slotoffensief proberen, en dat lukt nog bijna ook. Haghedooren die vooruit geschoven werd kreeg twee ultieme kansen op een doelpunt. Bij zijn eerste poging schiet hij aan de tweede paal voorbij de doelman maar ziet hij zijn bal nog net van de lijn weggewerkt worden. Bij zijn tweede poging ziet hij de doelman zelf met een miraculeuze redding de bal van de lijn werken. 

Jammer want KMT verdiende niet om die wedstrijd te verliezen, dat gaf ook trainer Selleslaghs van Bornem achteraf ruiterlijk toe aan trainer Deschodt. Het is nu eenmaal zo, Didier Degomme en zijn Harelbeke zullen volgende week dan maar het gelag moeten betalen zeker.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net