dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM 2 : 3 S.C.T. Menen
  • Slider 1
  • tn Torhout1992KM 2017 2018 2
  • Affiches Club Brugge beloftenWeb
  • tn 2017 2018 Beloften
TORHOUT 1992 KM 2 : 3 S.C.T. Menen
Match
Opstelling
Speeldag 14
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM
2 : 3
S.C.T. Menen
03-12-2016 19:30
 Kevin Theetaert 1 53'   17' 1  David Cardon
 Gianni Vandecasteele 1 62'   23' 1  Tibo Vandendriessche
 Jason Neu 1 62'   23' 1  Valentin Mahieu
 Kevin Theetaert 1 62'   37' 1  Romain Ribeiro
 Thomas Depoorter 1 62'   54' 1  Fiston Mwika Mula
 Bjorn Vandaele 1 73'   59' 1  David Cardon
 Sebastiaan Cordie 1 76'   62' 1  Ward Vanaudenaerde
 Tom Lannoo 1 78'   65' 1  Fiston Mwika Mula
 Sebastiaan Cordie 1 78'   74' 1  Giovanni Franco Simoes
 Bryan Willems 1 86'   74' 1  Tibo Vandendriessche
 Jesse Mputu 1 90'   76' 1  David Cardon
  80' 1  Giovanni Franco Simoes
  84' 1  Gedeon Musenge Kinkela
  84' 1  Quentin Santelé

VOORBESCHOUWING:

Nog twee wedstrijden te gaan in de heenronde, en laat dat nu net tegen de twee laatste in de stand zijn! Met Menen en Halle krijgt KMT nog twee haalbare kaarten, maar net nu loert het gevaar van onderschatting om de hoek. Bij zes op zes zou KMT comfortabel mee in de hoogste regionen van de rangschikking aan de terugronde op titelfavoriet Winkel Sport kunnen beginnen. Mocht dit niet lukken dan nog kunnen we spreken van een geslaagde heenronde, maar laat ons voor één keer luidop dromen!!!

KM speelde afgelopen zondag zijn derde wedstrijd in zeven dagen maar van enige vermoeidheid was weinig of niks te merken. Wie na de inhaalwedstrijd tegen GULLEGEM en de vele gemiste kansen even vreesde dat onze aanvallers aan hun vroege winsterslaap waren begonnen, kwam eveneens bedrogen uit. KM verraste immers opnieuw vriend en tegenstander en boekte een riante 0-4 zege op het veld van streekgenoot K.V.K. WESTHOEK.

Onze jongens begonnen in Ieper uitstekend aan de partij en kwamen na één minuut al op voorsprong via Mputu. Toen Hollevoet er even later 0-2 van maakte na voorzet van Frutos, wist de ex-ploeg van onze trainer Allan dat hen een moeilijke namiddag wachtte. Nog voor het halfuur bouwde KM haar voorspong verder uit dank zij een owngoal van ex-speler Bailleul. In de tweede helft wist Frutos opnieuw op vrijschop de lokale doelman te verrassen en zo was de wedstrijd na een uur spelen al definitief over en out.

KM boekte zijn vierde uitzege op rij en klimt hierdoor naar een onverhoopte vierde plaats in de rangschikking. Het feestje achteraf in de kleedkamer en in de Velodroom was dan ook de kers op de taart van een opnieuw sterke collectieve prestatie. Uiteraard zagen we achteraf een glunderende trainer die met volle teugen genoot van deze klinkende zege op het veld van zijn vroegere ploeg.

KM is aardig op weg om zich voor de winterstop definitief in veilige oorden te nestelen waardoor het eindelijk nog eens een tweede seizoenshelft kan afwerken zonder degradatiezorgen en daar snakte iedereen op de Velodroom wel naar. Met nog twee confrontaties in het verschiet tegen Halle (dat momenteel slechts 10 punten telt) en rode lantaarn Menen die we zaterdag mogen ontvangen, kan KM deze ambitie flink kracht bij zetten… Maar zoals we al zo vaak gezegd hebben is in voetbal alleen de volgende wedstrijd belangrijk. Met de komst van KSCT MENEN dat slechts 1 overwinning en 1 gelijkspel wist te behalen, lijkt de wedstrijd van zaterdagavond een haalbare kaart, maar net dan slaat de voetbalwet ongenadig toe. KM mag zich dan ook aan een taaie tegenstander verwachten die in deze derby voor elke morzel grond zal vechten. Dat een rangschikking niet alles vertelt, bleek nog maar eens in de (dubbele) confrontatie tegen GULLEGEM dat voorlopig ook voorlaatste staat, maar het KM telkens bijzonder moeilijk wist te maken. Aan onze spelers dus om er vanaf het begin volop tegen te gaan en onze buren zeker niet te onderschatten. Benieuwd hoe onze trainer zijn troepen op scherp zal houden en welk tactisch plannetje hij bedacht heeft om de drie pun, ten aan huis te houden.

LIVE WEDSTRIJDVERSLAG:

01' We zijn vertrokken met de sfeer van de KMT jeugd in de tribunes, KMT scoort onmiddelijk op vrije trap van Hollevoet maar de bal werd nog aangeraakt door Cordie en terecht afgevlagd voor buitenspel

07' KMT is baas op het veld, Mputu kan zich doorzetten op links maar Frutos kopt zijn voorzet naast

10' Het klasseverschil is heel duidelijk, de bezoekers raken zelfs met moeite aan de middenlijn. Doelman Carron moest zich opnieuw reppen op een kopstoot.

15' De druk van de thuisploeg blijft aanhouden, het is niet te geloven dat kMT nog niet op voorsproong staat.

17' GOAL 0-1 Het is niet te geloven, de bezoekers komen voor het eerst in de buurt van Olievier en het is meteen raak. Vanaudenaerde zet voor van op links en Cardon schiet in één tijd overhoeks binnen.

20' Vandendriessche komt bij de bezoekers voor Mahieu

25' De bezoekers doen nu iets meer mee, Cardon schiet over terwijl vlak daarvoor de bezoekende doelman een own goal moet verhinderen op voorzet van Frutos

30' KMT is duidelijk aangeslagen door het tegendoelpunt, het tempo lijkt even uit de wedstrijd te verdwijnen

34' Eerste gele kaart van de wedstrijd voor Ribeiro 

38' Een schot van Depoorter wijkt af op Mputu en gaat naast, dit kan toch niet blijven duren???

42' KMT blijft de druk aanhouden maar de bal wil niet goed vallen

RUST 0-1 Menen is het zwakste wat we dit seizoen al gezien hebben op De Velodroom maar toch staat het ongelooflijk maar waar' op voorsprong.

46' We zijn opnieuw gestart, kan KMT de scheve situatie nog rechtzetten?

50' Tweede afgekeurd doelpunt wegens buitenspel via Haghedooren die een schot van Cordie inkopt

53' Gele kaart voor Theetaert

54' Gele kaart voor Mwika Mula

59' GOAL 0-2 Santelé kan via de tegenaanval alleen doorgaan op links en afleggen tot bij Cardon die zijn tweede van de avond scoort 

62' Gele kaart Vanaudenaerde

62' Neu en Vandecasteele komen voor Theetaert en Depoorter

65' Tweede geel en rood voor Mwika

70' Het éénrichtingsverkeer blijft aanhouden maar KMT komt niet tot scoren

72' Haghedooren kopt een voorzet van Hollevoet laag in maar de doelman gaat goed plat. KMT krijgt ondertussen zijn mischien wel twintigste hoekschop

73' Gele kaart Vandaele

74' Vandendriessche gaat er terug uit voor Simoes

76' Santelé loop door de ganse verdediging maar Olievier kan redding brengen

77' Na de hoekschop maakt Cordie een strafschopfout

77' GOAL 0-3 Cardon maakt zijn derde van de avond op strafscho

78' Cordie wordt vervangen door Lannoo 

82' Een schot van Vandecasteele gaat naast

83' Turcan zet zijn man in de wind en legt terug tot bij Vandecasteele maar opnieuw gaat zijn schot naast

86' GOAL 1-3 EINDELIJK lukt het dan toch voor KMT, Willems kan een rebound binnen tikken 

90' GOAL 2-3 Mputu kan nog een voorzet van Hollevoet inkoppen

EINDE ONGELOOFLIJK! KMT verliest tegen de zwakste ploeg die we in lange tijd zagen op De Velodroom, en dat heeft het vooral aan zichzelf te danken. Een onnodige buitenspelval in de eerste minuut en verdere onmondigheid in de zone van de waarheid zorgen voor de nederlaag. Voetbal is geen exacte wetenschap. Tqch proficiat aan de tegenstanders uit Menen die zich met eigen middelen verweerden al is dat op een manier die toeschouwers weg houdt van de velden.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net