dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K.S.K. Pepingen-Halle 0 : 1 TORHOUT 1992 KM
  • Slider 1
  • tn Torhout1992KM 2017 2018 2
  • Affiches Club Brugge beloftenWeb
  • tn 2017 2018 Beloften
K.S.K. Pepingen-Halle 0 : 1 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 15
Lamme Guiche Stadion
K.S.K. Pepingen-Halle
0 : 1
TORHOUT 1992 KM
11-12-2016 14:30
 Sanchez Pête 1 26'   53' 1  Bryan Willems
 Hamza Amazou 1 72'   53' 1  Tom Lannoo
 Amir Hossari 1 72'   53' 1  Jason Neu
 Menco Deryck 1 79'   54' 1  Jesse Mputu
 Kenneth Berghmans 1 86'   65' 1  Jesse Mputu
 Mathias Sanchez 1 86'   72' 1  Jasper Ameye
 Yannick Wagner 1 88'   72' 1  Harry Hollevoet
 Ralph Samutondo 1 88'   77' 1  Gianni Vandecasteele
  77' 1  Bjorn Vandaele

Omwille van privé redenen van uw dienaar was er voor deze wedstrijd geen voorbeschouwing. En door technische problemen bij de thuisploeg waardoor we geen wedstrijdblad kregen, konden we ter plaatse ook geen ploegopstellingen op de website plaatsen. Excuses hiervoor.

WEDSTRIJDVERSLAG:

KMT boekt een zuinige zege en eindigt zo op een schitterende vierde plaats na de heenronde! Trainer Deschodt moest het stellen zonder de geschorsten Cordie en Theetaert. Steur, Gilliaert, Goddeeris, Vandenbussche en Vermander waren allen gekwetst. Klaas Devriendt heeft ondertussen beslist om te stoppen met voetballen, blessures en werkdruk liggen aan de basis van die beslissing.

Het eerste kwartier was een studieronde na de herschikkingen in het team. Toch was al snel duidelijk dat er slechts één team op het veld stond, de thuisploeg raakte slechts sporadisch aan de middenlijn. Na een kwartier een eerste grote kans voor KMT, na een vrije trap op links van Hollevoet komt de bal bij de volledig vrijstaande Haghedooren maar die mist van dichtbij. Tien minuten later komt ook de thuisploeg eens opzetten maar Duret schiet hoog naast het doel.

De sterke Turcan kon zich doorzetten op rechts en de bal tot bij Mputu brengen. Hij ziet zijn poging van dichtbij afgeblokt en de bal tergend traag op en over de lat dwarrelen. Na de hoekschop ziet Turcan zijn plaatsbal net naast de verkeerde kant van de paal gaan. Ook Mputu krijgt nog een kans maar hij schiet op de doelman. We gaan rusten met 0-0 en daar zal vooral de thuisploeg heel gelukkig mee zijn, KMT had minstens één of twee keer moeten scoren terwijl doelman Olievier nog geen bal zag.

In de tweede helft lukte het dan toch. Na vijf minuten kreeg Mputu de bal maar hij zag zijn eerste poging afgeblokt op de lat gaan maar in de rebound kon hij de bal dan toch binnen tikken en zo KMT op een verdiende voorsprong zetten, 0-1. Zouden we dan toch nog een match krijgen?

Jawel. De thuisploeg begon nu ook te voetballen en dat leverde enkele kansen op. Direct na het doelpunt schiet Dubois aan de overkant op de paal en niet eens zoveel later komt Hassari alleen voor doelman Olievier die redding brengt en de bal over de lat ziet gaan.

KMT komt een paar keer goed weg en weet dat het beter zelf nog eens kan scoren. Een poging van dichtbij van Hollevoet gaat na mooi voorbereidend werk van Turcan hoog over en naast. Even later probeert Mputu het vanop zowat 40 meter maar hij ziet zijn schot net over de lat vliegen. Dat kan ik ook dacht Daems, hij ziet zijn bal net van onder de lat weggehaald worden door doelman Olievier die vandaag zijn negende clean sheet op vijftien neerzet.

Ondertussen pakte Mputu zijn derde gele kaart door te bewegen voor de intrappende doelman. Een totaal overbodige kaart die hem de topper van volgende week op Winkel Sport doet missen.

Met nog een kwartier te spelen kan hij KMT alweer recht houden wanneer Deryck alleen voor hem opduikt, hij brengt redding met de voet terwijl de thuisaanhang (volledig onterecht!) moord en brand schreeuwt om een strafschop. Aan de overkant ziet Turcan een schot geweerd worden door doelman Bourlard, de rebound van de ingevallen Ameye wordt in hoekschop gewerkt.

In het slotoffensief ziet Deryck nog een voorzet op de lat landen. In de ellenlange blessuretijd is het nog even bibberen voor al wat groenzwart lief is maar doelman Olievier wordt niet meer bedreigd. KMT wint verdiend op basis van een sterke eerste helft waarbij het minsten één of twee keer moet scoren, de tweede helft was meer gelijkopgaand al waren de grootste kansen hier wel voor de thuisploeg die ook een doelpuntje verdienden.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net