dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K.VC Sint-Eloois Winkel Sport 3 : 0 TORHOUT 1992 KM
  • Slider 1
  • tn Torhout1992KM 2017 2018 2
  • Affiches Club Brugge beloftenWeb
  • tn 2017 2018 Beloften
K.VC Sint-Eloois Winkel Sport 3 : 0 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 16
Ter Schueurenpark
K.VC Sint-Eloois Winkel Sport
3 : 0
TORHOUT 1992 KM
18-12-2016 14:30
 Seid Khiter 1 26'   43' 1  Alexandre Frutos
 Masis Voskanian 1 30'   46' 1  Jason Neu
 Aaron Vandendriessche 1 35'   46' 1  Tom Lannoo
 Felix Reuse 1 56'   55' 1  Bjorn Vandaele
 Jochen Sucaet 1 73'   61' 1  Jasper Ameye
 Vincent Bostoen 1 73'   61' 1  Sebastiaan Cordie
 Jeroen Vanthournout 1 80'   61' 1  Jordy Van Acker
 Aaron Vandendriessche 1 80'   61' 1  Thomas Depoorter
 Matt Demets 1 82'    
 Seid Khiter 1 82'    

VOORBESCHOUWING:

Zondagnamiddag staat alweer een West-Vlaamse derby op het menu. We trekken dan naar Sint-Eloois-Winkel Sport voor de eerste wedstrijd van de terugronde en gaan op zoek naar een vroeg Kerstcadeau (3 punten) in de Winkel van Geert Cool. Niemand die voor het seizoen gedacht had dat dit een topwedstrijd met de derde plaats als inzet zou zijn. Ongetwijfeld zal de thuisploeg die plaats willen behouden en na het debacle van de heenwedstrijd (2-0) zal dit nog een extra motivatie zijn.

Uiteraard is het ook voor Frutos, Turcan en Haghedooren opnieuw een speciale wedstrijd, zij gaan voor het eerst terug op het veld staan van hun vorige club. Ook voor Dieter Yde en Danny Lavens aan de andere kant van het veld blijft het een speciale wedstrijd tegen hun ex-club. Beide teams hebben een geschorste speler in hun rangen, bij ons is dat Jesse Mputu en bij de thuisploeg is dat Gregory Mahau.

Bij vorige duels tussen de twee ploegen werd het in het seizoen 2000-2001 op De Velodroom 5-1 en op het veld van Winkel 0-2. In 2008-2009 werd het 0-0 thuis en 2-0 op verplaatsing.  In 2014-2015 werd het in derde klasse 2-0 thuis en 1-2 op verplaatsing, vorig seizoen werd het 4-2 in Winkel en 0-1 op De Velodroom. Zoals eerder gemeld werd het dit seizoen 2-0 in de thuiswedstrijd. Tot op heden werd dus vijf keer gewonnen, één keer gelijk gespeeld en drie keer verloren. Een positieve balans dus, hopelijk kunnen onze jongens zondag opnieuw de drie punten pakken al zal dat zeker geen sinecure worden.

De scheidsrechter van dienst is de heer Rune Gijselincks, hij zal worden bijgestaan door de heren Edwin Rys en Benjamin Dewyn.

Opgelet: Voor deze wedstrijd zal er geen supportersbus rijden, het terrein Ter Schuerenpark vind je langs de Vlaschaardlaan 89 te 8880 Ledegem.

Website: www.winkelsport.be

Volg de hoogtepunten van de wedstrijd via Twitter #winkmt of via onze facebookpagina.

WEDSTRIJDVERSLAG:

KMT geeft niet thuis in de topper om de derde plaats! Een (top)wedstrijd die er nooit één werd, zo kan je de partij het best omschrijven. KMT kreeg welgeteld één echte doelkans toen in de eerste minuut een hoekschop van Frutos in de voeten van Depoorter werd gebokst door doelman Dhoest. Thomas schoot de rebound echter vlak op de doelman en als die bal er was ingegaan hadden we misschien wel een andere wedstrijd gekregen.

De thuisploeg had het twintig minuten lastig met groenwit dat de betere ploeg was, maar toen keerde de wedstrijd. Eerst was er een schotje van Reuse die nog gemakkelijk gepakt werd door doelman Olievier maar even later was het wel raak toen Vandaele een vrije trap ongelukkig op het lichtaam van Khiter kopt en zo de bal in doel ziet verdwijnen.

Tien minuten voor rust was de tweede kans opnieuw raak. Khiter mocht iets te gemakkelijk tot aan de achterlijn lopen met de bal, kon die afleggen naar de buitenkant waarop de voorzet ongelukkig door Depoorter in de loop van Vandendriessche werd gekopt en die aarzelde niet om vanop de zestienmeterlijn in één tijd binnen te schieten, 2-0 en dan weet je dat het nog een lastige namiddag zal worden. Gelukkig trapt Lutun nog even naast de bal als hij iets later alleen voor Olievier komt. We gaan rusten met 2-0.

Als na rust Olievier moeilijkheden kent met een vrije trap van Vandendriessche kan Lutun net niet goed genoeg bij de bal om een derde doelpunt aan te tekenen. Het is echter uitstel van executie wanneer iets later Reuse een vrije trap, de tweede stilstaande fase van de namiddag, mag binnen koppen, 3-0 wedstrijd gespeeld.

Doelman Olievier en Harry Hollevoet die nog een bal van de lijn haalt zorgen ervoor dat de score niet verder oploopt. Ook Lutun dacht er het zijne van en schiet nog naast als hij opnieuw alleen voor Olievier opduikt. De thuisploeg wint zo gemakkelijk de topper waarin het niet eens zelf op hoog niveau moest acteren. Noteren we jammer genoeg ook nog de gele kaarten voor Frutos (43') en Vandaele (55') die beiden de volgende wedstrijd vanuit de tribune gaan moeten volgen.

KMT sluit het seizoen af met een valse noot maar laat ons vooral de vele goeie momenten koesteren en genieten van die mooie vijfde plaats waarmee we de jaargang 2016 afsluiten. KMT speelt geen oefenwedstrijden tijdens de winterstop, volgende afspraak op 7 januari op De Velodroom voor de wedstrijd tegen Bornem. Ondertussen alvast prettige feesten en een goed eindejaar.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net