dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. FC Mandel United 2 : 0 TORHOUT 1992 KM
  • Slider 1
  • tn Torhout1992KM 2017 2018 2
  • Affiches Club Brugge beloftenWeb
  • tn 2017 2018 Beloften
K. FC Mandel United 2 : 0 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 20
Stedelijk sportstadion
K. FC Mandel United
2 : 0
TORHOUT 1992 KM
05-02-2017 15:00
 Cédric Betremieux 1 7'   69' 1  Thomas Goddeeris
 Ruben Pyck 1 58'   69' 1  Harry Hollevoet
 Ayron Verkindere 1 58'   69' 1  Gianni Vandecasteele
 Vusumuzi Nyoni 1 65'   69' 1  Jason Neu
 Arne Scheldeman 1 65'   75' 1  Kevin Theetaert
 Vincent Oplinus 1 84'   78' 1  Thibault Vandenbussche
 Cédric Betremieux 1 84'   78' 1  Darren Steur
 Vincent Oplinus 1 90'   93' 1  Jesse Mputu
 Ruben Pyck 1 92'    

VOORBESCHOUWING:

Mogelijks is het de laatste keer dat we op het veld met de atletiekpiste gaan spelen, vorige week werd de eerste steen gelegd van het nieuwe stadion waar ook op kunstgras zal gespeeld worden. Football Club Izegem dat hoopt in de loop van volgend seizoen op het nieuwe complex te spelen, is opgericht in 1926 en een jaar later bij de Belgische voetbalbond aangesloten met stamnummer 935 het heeft rood-zwart als clubkleuren.
Met de buren uit Izegem, gaan we op bezoek bij een ploeg die het voetballend zeker niet slecht doet maar waar de resultaten de laatste tijd wel iets tegenvallen als je hun ambities bekijkt. Het zal wel geen hapklare brok worden, integendeel. De thuisploeg zal alles op alles zetten om de drie broodnodige punten thuis te houden, want ook zij willen geen voeling verliezen met de topvijf.
Beide ploegen hebben geen geschorsten voor deze wedstrijd. Op enkele gekwetsten en/of zieken na dus kunnen beide elftallen op hun sterkst aantreden. KMT zal wel op revanche belust zijn, de borstelmakers kwamen eerder dit seizoen na een heel erg sterke wedstrijd met 0-3 winnen op De Velodroom.
Vorige uitslagen op het Stedelijk Sportstadion gelegen langs de Sint-Jorisstraat 76 te Izegem: ’95-‘96 1-3 ’96-’97 2-2 ’00-’01 2-2 ’08-’09 1-0 ’10-11 1-1 ‘12’-13 0-2 ’13-’14 2-0 ’14-’15 2-0 ’15-’16 0-3
Scheidsrechter van dienst is de ook al West-Vlaming Jurgen Brinckman (12/07/1974), hij is aangsloten bij KFC Varsenare. Hij floot enkele weken geleden al onze wedstrijd op Harelbeke, voor de thuisploeg is het de eerste kennismaking dit seizoen. Hij zal worden bijgestaan door de heren Stijn De Meulemeester en Kris Messely.
OPGELET: Er zal voor deze verplaatsing geen supportersbus rijden!
Website: www.kfcizegem.be
Volg de hoogtepunten van de wedstrijd live via Twitter #izekmt of via onze facebookpagina.

WEDSTRIJDVERSLAG:

KMT moest het stellen zonder de gekwetste Vandaele en de zieke Haghedooren, belofte Laurens Bonte was in de kern opgenomen en startte op de bank.

Koud, kil stadion met uitzonderlijk slechte grasmat, het niveau van voetbal zou zich dan ook direct aanpassen aan de omstandigheden. We kunnen de wedstrijd dan ook kort samenvatten. De thuisploeg kwam via een gelukje al snel op voorsprong en zat zo in een zetel. KMT probeerde daar iets aan te doen maar had geen slagkracht genoeg en liep op het einde van de wedstrijd nog op een counter.
KMT startte het gevaarlijkst aan de wedstrijd, maar het was aan de overkant dat het meteen prijs was. Na zeven minuten gaf Verkindere een bal van op rechts voor die afweek op de voet van Theetaert en zo op het hoofd van Betremieux terecht kwam. De bal ging over doelman Olievier via de paal binnen en het stond 1-0.
Bij KMT probeerde Cordie het met een schot uit de tweede lijn na een actie van Turcan maar doelman Depaepe plukte de bal met plezier uit de lucht. De kans van de eerste helft was nog voor Betremieux maar hij zag zijn schot vlak voor rust voorlangs gaan. Ruststand 1-0.
Na de rust werd het niet veel beter voor de toeschouwers, integendeel regen en wind zorgden ervoor dat ze het steeds kouder kregen want aan het spel konden ze zich niet verwarmen. Izegem kreeg een tweetal kansjes, aan de overkant probeerde Mputu het met een halve omhaal maar die ging naast de verkeerde kant van de paal. Diezelfde Mputu claimde nog een strafschop na een charge in de rug maar het trio in oranje waren de enige mensen in het stadion die het anders zagen. En als KMT dan wel al eens een fout mee kreeg van scheidsrechter Brinckman was er steeds die ene lijnrechter die telkens gemakkelijkheidhalve de vlag omhoog stak voor buitenspel. Frustrerend!
De Deygere kopt aan de overkant nog een hoekschop net naast. En wanneer KMT alles of niets speelt in het slot is het Oumedjeber die aan de linkerkant het open veld ingestuurd wordt. Hij legt af tot bij Pyck die misschien wel het gemakkelijkste doelpunt uit zijn carrière mag scoren, we zijn dan al ongeveer twee minuten in de blessuretijd, 2-0. Een gefrustreerde Mputu krijgt nog geel als hij de scheidsrechter bedankt voor “niet” bewezen diensten en na handgeklap meteen een tweede keer geel en rood van diezelfde scheids die hiermee nogmaals benadrukte dat hij geen voeling had met het gebeuren.
Conclusie: KMT presteerde ondermaats en verliest van Izegem dat zeker niet beter was maar het geluk had vroeg te kunnen scoren. Een gelijkspel was misschien wel gerechtvaardigd want zonder dat vroege doelpunt was de wedstrijd waarschijnlijk geëindigd zoals het niveau, met een nul voor beide ploegen over de hele lijn. Vraag is nu wel wat nu erger is, het verlies of de kaarten van Mputu waardoor hij de topper tegen Knokke mist?

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net