dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me S.C. Eendracht Aalst 1 : 0 TORHOUT 1992 KM
  • Slider 1
  • tn Torhout1992KM 2017 2018 2
  • Affiches Club Brugge beloftenWeb
  • tn 2017 2018 Beloften
S.C. Eendracht Aalst 1 : 0 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 22
Pierre Cornelisstadion
S.C. Eendracht Aalst
1 : 0
TORHOUT 1992 KM
19-02-2017 15:00
 Preben De Man 1 26'   68' 1  Jason Neu
 Jonas Van Kerckhoven 1 26'   68' 1  Thibault Vandenbussche
 Mickael Antoine 1 67'   85' 1  Gianni Vandecasteele
 Bigen Yala Lusala Mundemba 1 67'   85' 1  Tom Lannoo
 Wannes Van Tricht 1 82'   85' 1  Kevin Theetaert
 Arno Claeys 1 87'   85' 1  Thomas Goddeeris
 Wannes Van Tricht 1 87'    

VOORBESCHOUWING:

Zondagnamiddag trekken we naar SC Eendracht Aalst. De club is ontstaan in 1919 met stamnummer 90 en heeft wit en zwart als clubkleuren. De naam van de club veranderde in de loop der jaren al enkele keren van SC, naar KSC, naar VC en terug naar SC Eendracht Aalst. De Ajuinen kenden in de jaren 90 hoogdagen, met zelfs Europees voetbal als beloning. Nadien kende de club heel wat problemen, zowel op bestuurlijk, financieel als sportief vlak. Na het seizoen 2001-2002 in Eerste Klasse moest de club wegens licentieproblemen noodgedwongen degraderen naar Derde Klasse. Nadien zouden nog door elkaar enkele seizoenen vierde, derde en tweede klasse aangedaan worden. Ondertussen liet de club weten terug financieel gezond te zijn en vroegen ze ook een licentie aan voor de eerste amateurklasse.
Het bestuur heeft ongetwijfeld de ambitie om de top te spelen om deel te kunnen uitmaken van de eerste amateurliga. Indien ze geen kampioen spelen dan zit een eindrondeticket er wel in want enkel Knokke en Winkel uit de topzes vraagt ook een licentie aan. De kans is dus groot dat we volgend seizoen niet meer naar de carnavalsstad zullen moeten trekken.
In het verleden had de club heel wat bekende spelers zoals Dries Mertens, Gilles De Bilde, Yves Vanderhaeghe, Philip Vandewalle, en Leo Van der Elst in de rangen, ook heel wat bekende trainers passeerden er de revue zoals Lazlo Fazekas, Jan Ceulemans, Barry Hulshoff, Lorenzo Staelens en Gilbert Bodart. Omwille van de gekende financiële problemen in het verleden moeten ze het nu met heel wat minder namen doen, heel wat jonge beloftevolle spelers uit hogere reeksen werden aangetrokken en die doen het dus heel goed. Toch ook één bekend gezicht, Jilke De Coninck speelde vorig seizoen nog op De Velodroom, trainer Dirk Geeraerd werd eerder op het seizoen ontslagen en vervangen door Tom De Cock. De Ajuinen tellen negen punten minder dan leider Knokke maar ook negen punten meer dan eerste achtervolger Izegem.
Bij KMT nog steeds enkele gekwetsten en er zijn ook twee geschorsten met Steur en Haghedooren. Trainer Deschodt zal dus opnieuw heel wat moeten schuiven. Topschutter Mputu is er dan wel weer opnieuw bij na een schorsingsdag.
KMT speelde al 13 keer tegen Eendracht Aalst. In het seizoen 2002-2003 verloor KMT met 1-0 in het Pierre Cornelisstadion. Op de laatste speeldag kwamen de Ajuinen, die op een derde plaats stonden, naar De Velodroom. De Houtlanders MOESTEN winnen om in Derde Klasse te blijven, en zo geschiedde, het werd 1-0 waarmee testwedstrijden vermeden werden. De Oost-Vlaminigen wonnen de eindronde van Walhain, Wevelgem en OHL en mochten zo toch naar Tweede Klasse. Twee seizoenen later kwamen ze terug in onze reeks terecht, KMT won met 0-2 en speelde 3-3 gelijk. Aalst zou de eindronde verliezen tegen Peruwelz en samen met Bornem en Rupel-Boom verder degraderen naar bevordering. Een jaar later werd Aalst autoritair kampioen en kwam terug in de reeks bij KMT, het werd voor 2800 toeschouwers in Aalst 2-0 en voor 1000 toeschouwers in Torhout 3-2. Nadien zouden de witzwarten nog drie keer winnen met 3-4, 2-0 en 0-2. KMT won op 1/05/2011 met 1-2. Vorig seizoen eindigden de carnavalisten zevende op veertien punten van kampioen Hamme, het werd toen 1-1 op De Velodroom en 3-1 in Aalst. Dit seizoen bleven beide clubs na een aangename wedstrijd toch op een 0-0 gelijkspel steken.
De wedstrijd staat onder leiding van Tom Ottevaere. Hij zal worden bijgestaan door de heren Robby Keuleers en Kristiaan Cannaerts.
Website: www.eendracht-aalst.be
Volg de hoogtepunten van de wedstrijd live via Twitter #aalkmt of via onze facebookpagina.
WEDSTRIJDVERSLAG:

Zware ontgoocheling na de wedstrijd! KMT was de beste ploeg vóór rust maar liet het na om af te werken. Een moeilijk vierde kwartier werd goed doorstaan en toen KMT opnieuw de beste kansen kreeg dacht iedereen dat een goed resultaat erin zat. Tot acht minuten vóór affluiten dan toch het negatieve verdict viel. Dat het in de slotminuten nog twee of zelfs drie nul kon geworden zijn was toen slechts bijzaak.

Het oefencomplex van Aalst heet “De Zandberg”, terwijl het zand wel degelijk op het veld van het Pierre Cornelisstadion ligt. Het eerste kwartier was dan ook aftasten voor beide ploegen op de “zandberg” van Aalst. De eerste kans was voor Mputu die afgeblokt werd en na een infiltratie van Vandenbussche had doelman Vandennoortgaete een goede voetreflex nodig aan de eerste paal.

Aan de overkant ging een schot van De Rock voorlangs. Na iets meer dan twintig minuten gespeeld kwam Mputu een teen te kort om een voorzet van Turcan in doel te duwen, hier ontbrak het echte “torinstinct” van onze spits. Op het half uur opnieuw een kans voor KMT als Frutos zich kan doorzetten maar in plaats van zelf te schieten de bal aflegde in niemandsland. Opnieuw een gemiste kans op een verdiende voorsprong. We gaan rusten met 0-0 en daar was vooral de thuisploeg niet rouwig om want KMT speelde een goeie eerste helft.

Na rust was er dan in het eerste kwartier een stormloop van de thuisploeg, het was duidelijk dat KMT die moeilijk zou doorstaan maar dat lukt toch. Toch was er opnieuw eerst een kans voor de bezoekers via een vrije trap van op een niet onaardige positie maar de bal van Mputu ging net naast.

De thuisploeg kreeg nu enkele goeie mogelijkheden via Yala Lusala, Van Hoevelen en Mitu maar telkens zat een verdediger of een alweer uitstekende doelman Olievier in de weg. Enkele dubieuze beslissingen van de scheidsrechter zorgden er op dat moment voor dat KMT er nog moeilijk uitkwam. Aan de overkant kreeg Turcan opnieuw een goeie kans via tegenaanval maar opnieuw bleef het scorend vermogen van KMT in gebreke. Even later een goed opgezette 1-2 tussen Vandenbussche en Turcan maar ook de afwerking van de sterk spelende Vandenbussche stond niet op scherp.

Met nog acht minuten op de klok komt de bal dan met een gelukje bij Jilke De Coninck (ex-KMT) die mooi aflegt tot bij Van Tricht die met een afstandschot in de winkelhaak doelman Olievier dan toch kan verslaan. Grote verslagenheid bij al wat KMT genegen is want dit had niemand meer verwacht. Mede door het slotoffensief van KMT kreeg Mitu nog tot twee maal toe de kans om de scoren op te drijven maar doelman Olievier liet zich niet meer verschalken.

Zwaar ontgoochelde gezichten na de match want ondanks een moeilijk kwartier in de tweede helft kon KMT zeker het been naast de thuisploeg zetten. Vriend en vijand waren het erover eens dat groenzwart aan de rust zeker een voorsprong verdiende, maar de ongeschreven wet is nog steeds van toepassing: Wie niet scoort kan niet winnen!

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net