dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me S.C.T. Menen 3 : 1 TORHOUT 1992 KM
S.C.T. Menen 3 : 1 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 29
Stadion Vauban
S.C.T. Menen
3 : 1
TORHOUT 1992 KM
23-04-2017 15:00
 David Cardon 1 8'   43' 1  Alexandre Frutos
 Dieter Meulenyzer 1 19'   62' 1  Jordy Van Acker
 Dieter Meulenyzer 1 44'   62' 1  Thomas Goddeeris
 Romain Ribeiro 1 49'   62' 1  Harry Hollevoet
 Niels Peers 1 49'   62' 1  Thomas Depoorter
 Romain Ribeiro 1 73'   74' 1  Romain Haghedooren
 Orry Vancraeyveldt 1 75'   75' 1  Sebastiaan Cordie
 Giovanni Franco Simoes 1 75'   76' 1  Kilian Van Daele
 Bart Buysse 1 78'   76' 1  Sebastiaan Cordie
 Ward Vanaudenaerde 1 78'   90' 1  Alexandre Frutos
 Valentin Mahieu 1 78'    

WEDSTRIJDVERSLAG:

Geen zondagswandeling aan het strand maar aan de grens! Het onheil begon al na acht minuten als ref Brinckman strafschop fluit voor handspel in de zestien. Cardon zet de strafschop feilloos om en brengt Menen op 1-0.

Na een kwartier is Menen de beste ploeg op het veld, KMT heeft moeite om eruit te komen. Enkele minuten later kan Meulenyzer de score verdubbelen als hij scoort met buitenkant voet na balverlies van Haghedooren, 2-0.

Halfweg de eerste helft noteren we de eerste kans voor KMT als Turcan een voorzet van Willems net over de dwarsligger kopt. Direct daarna lobt Frutos een vrije trap over de verdediging, Haghedooren was goed gelopen maar hij ziet zijn lobbal op de paal belanden. In dezelfde minuut schiet Frutos ook nog een vrije trap maar net naast de verkeerde kant van de paal.

Op het halfuur komt de thuisploeg nog eens opzetten. Cardon trapt een voorzet van Nadji in één tijd op Olievier en schiet in de herneming in het zijnet. Aan de overkant doet ref Brinkman niet wat hij in het begin van de match wel deed, namelijk een strafschop fluiten voor duidelijk handspel in de zestien. KMT wordt zo de kans op de aansluitingstreffer ontnomen.

Kort voor de rust de rust krijgt KMT dan wel een strafschop als Turcan neergaat in de zestien. Frutos zet KMT zo op een 2-1 ruststand.

Na rust kon de wedstrijd niet erg meer boeien. Op het uur moet Olievier alles uit de kast halen om een kopstoot van Buysse uit zijn doelvlak te houden. Het was echter uitstel van executie want een kwartier voor tijd verliest Turcan de bal op het middenveld en komt Menen met zes tegen twee voor doelman Olievier. Het is Buysse die de 3-1 eindstand op het bord mag zetten.

Van revanche en eer was bij KMT totaal geen sprake vandaag. De ploeg snakt duidelijk naar het einde van het seizoen, hopelijk kan KMT volgende week toch nog in schoonheid eindigen thuis tegen Halle.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net