dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Sportkring Sint-Niklaas (B) 4 : 0 TORHOUT 1992 KM (B)
Sportkring Sint-Niklaas (B) 4 : 0 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 23
Van Lijsebettenstadion
Sportkring Sint-Niklaas (B)
4 : 0
TORHOUT 1992 KM (B)
03-03-2017 19:30
  31' 1  Gaulthier Taveirne
  31' 1  Gianni Vandecasteele
  68' 1  Cedric Strobbe
  68' 1  Killian Van Daele
  74' 1  Kenneth Hollevoet
  74' 1  Kenneth Callewaert

Vermoeidheid bij jonge ploeg begint zich te wreken. Het is duidelijk, de jonge gasten die al een gans seizoen alles gegeven hebben slepen zich naar het einde van het seizoen, en als ze dan zoals de laatste twee weken tegen een halve ploeg A-kernspelers uitkomen is ook het resultaat navenant.

Van in het begin drong de thuisploeg onze gasten achteruit, toch was het Jaron Vanderhaegen die eerst kon scoren, al dan niet buitenspel maar het doelpunt door onze eigen scheidsrechter Jean Claude Maes, tevens de pa van onze kapitein Jordy werd afgekeurd. De aangeduide scheidsrechter had zelfs zijn kat niet gestuurd.

Even later kwam de thuisploeg op voorsprong via een vrije trap die doelman Samoy verrastte, 1-0 met net geen tien minuten op de klok. Nog voor het kwartier kreeg de thuisploeg tot twee keer toe de kans om de score hoger te laten oplopen maar de kansen werden vanop een meter van de doellijn telkens onbegrijpelijk over de lat getrapt.

KMT kon hier weinig tegenover zetten al werd een kopbal wel van de lijn weggewerkt. We gaan rusten met een kleine achterstand die gerust hoger kon geweest zijn.

Na rust, en een bolwassing van trainer Peel, kregen we een beter KMT te zien. De ploeg speelde nu goed mee en kreeg wel enkel kansen om te scoren. Laat ons duidelijk zijn, de laatste twee wedstrijden valt de bal wel niet goed, maar dat zal ook wel te wijten zijn aan het mindere spel van de ploeg. Geluk moet je blijkbaar nog steeds afdwingen.

Jaron Vanderhaegen claimde nog een strafschop als hij werd neergehaald in de zestien, maar de anders uitstekend leidende gelegenheids scheidsrechter floot een fout tegen hem. Een strafschop fluiten voor je eigen ploeg is dan ook zeker geen sinecure. De thuisploeg kon de score nog laten oplopen tot misschien wel iets overdreven, maar daarom zeker niet minder verdiende 4-0 cijfers.

KMT mag nu de titelambities opbergen en moet nu proberen om het seizoen in schoonheid te eindigen, een dichte ereplaats moet nu het doel zijn. Maar met nog enkele moeilijke wedstrijden in het verschiet zal ook dit geen sinecure zijn al mag (en moet) de jonge ploeg trots zijn op wat ze dit jaar al bereikt hebben.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net