dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 4 : 3 Football Club Gullegem (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 4 : 3 Football Club Gullegem (B)
Match
Opstelling
Speeldag 24
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
4 : 3
Football Club Gullegem (B)
10-03-2017 20:00
 Kenneth Callewaert 1 8'    
 Jordy Van Acker 1 34'    
 Jordy Van Acker 1 61'    
 Jordy Van Acker 1 63'    
 Cedric Strobbe 1 63'    
 Liam Driessens 1 63'    
 Gaulthier Taveirne 1 75'    
 Sorin Vandemoortele 1 75'    
 Kenneth Hollevoet 1 84'    
 Jaron Vanderhaegen 1 84'    

Na twee opeenvolgende nederlagen pikken de beloften terug aan met een 4-3 overwinning tegen FC Gullegem dat zesde geklasseerd stond. De wedstrijd begon goed voor KMT dat meteen druk naar voor zette. Dat resulteerde al na acht minuten in een doelpunt van Kenneth Callewaert die goed gevolgd was nadat een schot van Jack Farrazijn afgeblokt werd, 1-0.

Bij de eerste echte kans voor de bezoekers was het ook aan de overkant meteen bingo, een afvallende bal na hoekschop werd in één tijd binnen vanop de zestien meter binnen getrapt, 1-1.

KMT ging nu op zoek naar een tweede treffer maar faalde in de afwerking. Met nog zowat tien minuten te spelen mocht er toch gejuicht worden. Jordy Van Acker werd op links doorgestuurd en die schoot mooi overhoeks binnen, 2-1 meteen ook de verdiende voorsprong aan de rust al had Gianni Vandecasteele ook al een bal van de lijn gered.

Na rust ging het goed over en weer, toch was KMT het bedrijvigst om op zoek te gaan naar meer. Net na het uur werd voorbereidend werk van Vanderhaegen afgewerkt door een voorzet van Van Kerschaever die de bal op het hoofd van Van Acker schilderde en de 3-1 inkopte. 

KMT ging nu op dat elan verder en twee minuten later mocht Van Acker zijn derde van de avond inkoppen na een hoekschop van Farrazijn, 4-1 wedstrijd gespeeld denk je dan.

Maar de bezoekers gaven niet op en konden met nog twintig minuten te spelen milderen tot 4-2, en kort voor afflluiten werd het zelfs nog 4-3. Verdiende overwinning voor KMT dat bij momenten opnieuw het sprankelende voetbal van enkele weken terug liet zien.

 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net