dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K.V.K. Westhoek (B) 2 : 0 TORHOUT 1992 KM (B)
K.V.K. Westhoek (B) 2 : 0 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 28
Crack Stadion
K.V.K. Westhoek (B)
2 : 0
TORHOUT 1992 KM (B)
06-04-2017 20:00
  44' 1  Laurens Bonte
  58' 1  Jack Farazijn
  59' 1  Lander Morel
  59' 1  Loïc Bouckaert
  59' 1  Kenneth Callewaert
  59' 1  Gaulthier Taveirne
  78' 1  Lando Lippens
  78' 1  Jack Farazijn

Opnieuw zeer verdienstelijke wedstrijd van onze jonge beloftenploeg (max 20 jaar) tegen een heel veel meer ervaren ploeg met zelfs enkele dertigers. Die maturiteit en ervaring zag je dan ook soms op het veld.

De wedstrijd begon slecht voor KMT dat al na negen minuten een doelpunt moest incasseren na een foutje achterin, 1-0. KMT had het nog even moeilijk maar nam naargelang de wedstrijd vorderde het heft in handen.

Scoren lukt de laatste weken iets moeilijker en soms ontbrak ook een tikkeltje geluk bij de laatste bal. We gaan rusten met 1-0 maar de stand kon net zo goed al gelijk gestaan hebben.

In de tweede helft gaat KMT nog meer op zoek naar de gelijkmaker. Door de risico's is het soms opletten geblazen voor de counter maar doelman Samoy wordt zelden of niet meer bedreigd. 

Met nog iets meer dan twintig minuten te spelen het keerpunt in de wedstrijd. Een prachtig gemeten voorzet en al even prachtig inlopen en in één tijd in de winkelhaak binnen schieten van Killian Van Daele wordt onbegrijpelijk afgekeurd voor buitenspel. Een werelddoelpunt zeggen ze daartegen, en daar was ook de tegenstander mee akkoord!

Onze jongens bleven dan maar verder op zoek gaan naar de gelijkmaker maar het was even voor tijd de thuisploeg die tegen de gang van het spel in nog een tweede doelpunt scoorde. Tweede opeenvolgende ongelukkig verlies voor KMT dat nu wel snakt naar het einde van de competitie, de flitsen die een paar weken terug beslissend konden zijn, zijn nu steeds minder aanwezig en dat laat zich gevoelen in het resultaat.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net