dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 3 : 2 S.C.T. Menen (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 3 : 2 S.C.T. Menen (B)
Match
Opstelling
Speeldag 29
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
3 : 2
S.C.T. Menen (B)
21-04-2017 20:00
 Killian Van Daele 1 35'    
 Loïc Bouckaert 1 46'    
 Lander Morel 1 46'    
 Killian Van Daele 1 47'    
 Jaron Vanderhaegen 1 59'    
 Jason Neu 1 59'    
 Jaron Vanderhaegen 1 64'    
 Sorin Vandemoortele 1 65'    
 Killian Van Daele 1 65'    
 Loïc Bouckaert 1 83'    

Onze beloften nemen na een 3-2 overwinning tegen Menen een optie op de tweede plaats in de eindstand, daarvoor moet enkel nog de uitwedstrijd volgende vrijdag in Halle tot een goed eind gebracht worden. Eendracht Aalst kroonde zich vanavond tot de verdiende kampioen!

KMT nam onmiddelijk het veldoverwicht in handen, echt grote kansen leverde dat wel niet meteen op. Onze jongens probeerden iets te veel te voetballen en vergaten soms de afwerking. De beste twee kansen waren dan ook voor de bezoekers die telkens ze in de buurt van debutant doelman Wouters kwamen voor gevaar konden zorgen. Een beetje geluk en een goed keepende Wouters zorgden ervoor dat we gingen rusten met een brilscore.

Na rust was het direct raak voor KMT. Callewaert kon zich doorzetten op rechts en centraal de goed volgende Van Daele aanspelen die de bal in doel tikte, 1-0. Het doelpunt gaf KMT een boost, het bleef de bezoekers die er nog nauwelijks uitkwamen nu domineren.

Na twintig minuten spelen in de tweede helft kon de pas ingevallen Vanderhaegen profiteren van een foutje in de verdediging. Onze kleine kwam als een duiveltje uit een wijwatervat tussen verdediger en doelman en tikte de bal beheerst laag in doel binnen, 2-0. 

Met nog tien minuten op de klok kwamen de bezoekers toch nog eens de neus aan het venster steken. Santelé kwam plots op rechts helemaal vrij en schoot goed overhoeks binnen, 2-1 het zouden wel nog eens negen harde minuten kunnen worden.

Of toch niet? Want slechts twee minuten later kon Bonte inspelen op Bouckaert die beheerst afwerkte, 3-1 match gespeeld denk je dan. Of opnieuw toch niet? Want opnieuw slechts drie minuten later met nog vier minuten te spelen was het opnieuw Santelé die de aansluitingstreffer kon aantekenen nadat de bal eerder al op de lat was uiteengespat, 3-2.

KMT moest nog even bibberen want de bezoekers roken bloed maar verder kwamen ze niet meer. Bezoeker Southcott werd zelfs nog uitgesloten met een tweede gele kaart maar dat had geen invloed meer op het resultaat want de wedstrijd was afgelopen.

Onze jonge ploeg sloot zo zijn laatste thuismatch af met een verdiende overwinning en komt door het verlies van Knokke en Sint-Niklaas terug op de tweede plaats. Eendracht Aalst is volgens ons de verdiende kampioen, en we mogen terecht fier zijn dat we tegen die sterke ploeg zes op zes konden aantekenen.

Volgende week sluiten we het uiterst geslaagde seizoen af op het terrein van Halle, hopelijk met een nieuwe driepunter!

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net