dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K.S.K. Pepingen-Halle (B) 1 : 4 TORHOUT 1992 KM (B)
K.S.K. Pepingen-Halle (B) 1 : 4 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 30
Jeugdcentrum Halle
K.S.K. Pepingen-Halle (B)
1 : 4
TORHOUT 1992 KM (B)
28-04-2017 20:00
  22' 1  Jack Farazijn
  29' 1  Loïc Bouckaert
  43' 1  Kenneth Callewaert
  46' 1  Louis Bulcke
  46' 1  Iony Sabbe
  51' 1  Sorin Vandemoortele
  53' 1  Bert Van Kersschaever
  55' 1  Gaulthier Taveirne
  55' 1  Killian Van Daele
  68' 1  Olivier Cottenje
  68' 1  Kenneth Callewaert
  75' 1  Jack Farazijn

Beloften deden wat ze moesten doen, winnen en zo die schitterende tweede plaats in de eindstand vasthouden! De beloften moesten zelfs met de jongste ploeg van het seizoen aantreden met zes spelers van 1998, vijf spelers van 1999 en drie spelers van 2000!

De match begon met een half uur vertraging vanwege een incident met een zijraam van de bus die verbrijzeld raakte op de autostrade in de buurt van Ath. Gelukkig bleeft het binnenraam van het dubbelglas ongeschonden waardoor we onze weg konden voortzetten.

Het begon slecht voor KMT want al na vijf minuten kwamen onze jongens op een achterstand als een vrije trap van Dufour iedereen verrast en rechtstreeks binnen gaat, 1-0. 

KMT was echter niet aangeslagen en nam onmiddelijk het heft in handen. Het duurde echter wel tot het halfuur vooraleer Loic Bouckaert met een schitterend afstandschot via de onderkant van de lat de gelijkmaker op het bord zette, 1-1 verdiend op dat moment.

KMT bleef verder op zoek gaan naar meer en vlak voor rust kon Van Daele zich op links doorzetten tot op de achterlijn en de bal terugleggen tot bij Callewaert die intikte, 1-2. We gaan verdiend met een kleine voorsprong de rust in.

In de tweede helft al KMT wat de klok sloeg, doelman Wouters kreeg een rustige avond te verwerken. Na een achttal minuten kon Bert Van Kerschaever een hoekschop inkoppen en KMT zo op een iets meer geruststellende 1-3 zetten.

KMT bleef niet op de lauweren rusten en ging verder op zoek naar een vierde doelpunt. Dat kwam er ook een kwartier voor tijd als slecht uitverdedigen afgestraft werd door Jack Farrazijn die met een mooie lobbal de 1-4 eindstand op het bord zette.

De jonge groep eindigt zo op een schitterende tweede plaats en mag daar terecht fier op zijn. Er zat zelfs meer in als onze club een klacht had ingediend tegen Winkel voor het opstellen van een niet speelgerechtigde speler. Maar onze club bslliste in het begin van het seizoen om dat niet te doen. Ook de stilgelegde wedstrijd op Knokke bij een 0-1 stand die moest herspeeld worden is onze ploeg niet bevallen maar ook enkele andere wedstrijden werden verloren tegen ploegen bestaande uit een halve A-kern.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net