dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. Rupel Boom FC 1 : 2 TORHOUT 1992 KM
  • Slider 1
  • tn KM 329 eerste elftal 16 08 18
  • tn IP19 en beloften
K. Rupel Boom FC 1 : 2 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 3
Gemeentelijk Parkstadion
K. Rupel Boom FC
1 : 2
TORHOUT 1992 KM
17-09-2017 15:00
 Jeroen Van Den Driessche 1 18'   42' 1  Janis Coppin
 Nick Spaenhoven 1 42'   44' 1  Alexandre Frutos
 Lennard Hens 1 46'   49' 1  Marvin Turcan
 John Junior Nkomb Nkomb 1 46'   55' 1  Bjorn Vandaele
 Jordan Kerstenne 1 46'   55' 1  Bryan Willems
 Yannick Put 1 46'   67' 1  Olivier Vermander
 Jason Adesanya 1 50'   67' 1  Jaron Vanderhaegen
 Andy Van Hoof 1 71'   79' 1  Harry Hollevoet
 Jonas Laureys 1 71'   79' 1  Jason Neu
  83' 1  Romain Haghedooren

KMT moest dringen punten halen en met een verplaatsing naar het sterke Rupel Boom was dit zeker geen sinecure. Trainer Deschodt zette een 3-4-3 op het veld die in verdedigende stelling een 4-5-1 blok werd.

KMT speelde dan ook vanuit een goeie organisatie en daar vonden de steenbakkers geen oplossing op. Reeds in de eerste minuut kon KMT een voorsprong claimen maar de kopstoot van Frutos ging naast de verkeerde kant van de paal.

Doelman Olievier moest een eerste keer redding brengen op vrije trap van Meseure en ook de rebound van Put was geen probleem voor onze goalie.

Wanneer Mertens een bal mocht inkoppen had iedereen bij Torhout al lang gezien dat de lijnrechter met de vlag in de lucht stond. De beste kans was nog voor Turcan maar hij zag zijn vluchtschot gestopt door de doelman.

Het venijn zat echter in de staart van de eerste helft. Met nog drie minuten op de klok mocht Turcan een voorzet van aan de rechtercornervlag versturen richting Coppin die in één keer de bal in doel tikte, 0-1. Twee minuten later kan Coppin op de middellijn de bal ontfutselen en stuurt Turcan Van Roose door het centrum. Hij omspeelt mooi de thuisdoelman en de goed gevolgde Frutos schiet de bal in de dichtste bovenhoek binnen, 0-2.

KMT verdiend met voorsprong naar de kleedkamer, de matig presterende thuisploeg vond geen antwoord op de Torhoutse veldbezetting. (En dat gaven spelers, trainer en bestuur eerlijkheidshalve toe!)

KMT start de tweede helft op rozen en moet nu proberen die voorsprong te behouden. De bezoekers komen nu met twee vervangers veel gretiger uit de kleedkamers.

Het was direct duidelijk dat het voor KMT nu pompen of verzuipen zou worden. De verdediging bleef echter pal tot dom balverlies aan de basis lag van de aansluitingstreffer van Adesanya, 1-2.

De hoop laaide op bij de thuisploeg maar KMT zou nu nog meer ruimte krijgen om het op de counter af te maken. Adesanya kreeg nog twee reuzekansen maar doelman Olievier toont dat hij niet voor niets één van de beste doelmannen van de reeks is.

Opnieuw had het slot van de wedstrijd een thriller in petto. Turcan mocht tot twee keer toe alleen op doelman Snyders afgaan maar twee keer faalde hij om de wedstrijd te beslissen. In de finale slotseconden stuurt diezelfde Snyders de bal ver vooruit en probeert Nkomb nog om doelman Olievier met een halve omhaal te verschalken maar hij ziet zijn bal voorlangs gaan.

KMT haalt drie hard bevochten punten op het veld van titelkandidaat Rupel Boom dat op basis van de tweede helft ook wel aanspraak kon maken op een puntje. Maar als Turcan de thuisploeg in de slotfase het nekschot niet vergat te geven was de uitslag misschien wel opgelopen tot 1-4.

Minpuntje van vandaag was het uitvallen van Bryan Willems die bleef steken in het gras en zijn knie verdraaide. Gevreesd wordt voor een miniscusletsel. Sterkte Bryan!

 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net