dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K.VC Sint-Eloois Winkel Sport 4 : 1 TORHOUT 1992 KM
  • Slider 1
  • tn KM 329 eerste elftal 16 08 18
  • tn IP19 en beloften
K.VC Sint-Eloois Winkel Sport 4 : 1 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 5
Ter Scheuren
K.VC Sint-Eloois Winkel Sport
4 : 1
TORHOUT 1992 KM
01-10-2017 15:00
 Nicolas Tamsin 1 3'   46' 1  Bjorn Vandaele
 Arne Devisch 1 32'   46' 1  Harry Hollevoet
 Felix Reuse 1 55'   46' 1  Axel Detuck
 Günther Vanaudenaarde 1 55'   46' 1  Sebastiaan Cordie
 Dante Blanckaert 1 67'   47' 1  Thomas Depoorter
 Aaron Vanfleteren 1 67'   55' 1  Olivier Vermander
 Dieter Yde 1 79'   55' 1  Thomas Depoorter
 Dante Blanckaert 1 80'   60' 1  Janis Coppin
 Babacar Sy Seck 1 81'   78' 1  Romain Haghedooren
 Dieter Yde 1 81'    

Wedstrijd die er nooit één geweest is! Reeds na drie minuten maakt Frutos een domme strafschopfout op Yde die maar al te graag neer gaat in de zestien en kan Tamsin de thuisploeg op rozen zetten, 1-0.

We zijn iets meer dan een half uur ver als nog geen enkele ploeg in een acite op doel heeft geschoten. Tot plots Hillewaere uit het niets een bal van dichtbij op de dwarlsigger schiet. Toch wordt het 2-0 als Vanfleteren een  minuut later een vrije trap mooi binnen krult.

KMT moet aan de rust iets proberen, Cordie en Deturck zijn het slachtoffer en worden vervangen door Vandaele en Hollevoet. KMT komt nu iets beter in het spel maar heeft het toch moeilijk om voor gevaar te zorgen. Theetaert kan zich wel doorzetten op links maar niemand is goed gevolgd en de bal gaat voorlangs. Ook de thuisploeg gaat nu op zijn lauweren rusten.

En toch kan het. Op het uur een hoekschop van Hollevoet die wordt weggewerkt in de voeten van de goed ingevallen Vandaele, hij brengt de bal terug voor doel waar Turcan kan deviëren tot bij Coppin die de aansluitingstreffer op het bord zet, 2-1. Vijf minuten voordien had KMT nog iets aanvallender impulsen gebracht als Depoorter naar de kant ging voor Vermander.

KMT zet nu alles op alles waardoor de thuisploeg nu veel vrije ruimte krijgt en daarvan ook kan profiteren. Blanckaert krijgt met nog iets meer dan tien minuten te spelen de ruimte op links en kan de bal voorbrengen tot bij de vrijstaande Yde die met een hieltje de 3-1 aantekent.

Wanneer Lutin een minuut later (al dan niet buitenspel?) in de omschakeling alleen op doel mag afgaan legt hij af tot bij de goed gevolgde Blanckaert die de gemakkelijkste goal uit zijn carrière kan aantekenen, 4-1.

Overdreven cijfers, dat wel. Maar we moeten toegeven dat een nochtans zwak Winkel Sport, dat vandaag zeker te pakken was, de wedstrijd verdiend als winnaar afgesloten heeft.

KMT moet zich nu zaterdag dringend herpakken en thuis tegen Westhoek een driepunter aantekenen als het niet verder in de kelder van het klassement wil afzakken. Een overwinning zou de rust op De Velodroom al snel kunnen laten terugkeren.

 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net