dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM 2 : 2 K. FC. Sparta Petegem
  • Slider 1
TORHOUT 1992 KM 2 : 2 K. FC. Sparta Petegem
Match
Opstelling
Speeldag 8
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM
2 : 2
K. FC. Sparta Petegem
21-10-2017 19:30
 Romain Haghedooren 1 65'   12' 1  Tom Denoulet
 Alexandre Frutos 1 65'   30' 1  Pieter De Wulf
 Alexandre Frutos 1 76'   70' 1  Nicolas Gheeraert
 Harry Hollevoet 1 80'   70' 1  Samuel Crispyn
 Olivier Vermander 1 80'   76' 1  Thijs De Rock
 Axel Detuck 1 80'   76' 1  Tom Denoulet
 Kevin Theetaert 1 80'    
 Sebastiaan Cordie 1 84'    
 Bryan Willems 1 84'    
 Harry Hollevoet 1 93'    

We zijn gestart aan de wedstrijd tegen de leider. In vergelijking met vorige week neemt Turcan opnieuw de plaats in van Vermander.

Het eerste gevaar komt van de thuisploeg maar de bezoekers reageren direct via Denoulet, beiden zonder succes.

Bij een tweede poging in minuut 12 lukt het wel voor Denoulet als hij alleen voor Meeuws gezet wordt door De Coniinck en laag inschiet, 0-1.

Na 22 minuten wordt ook Turcan alleen voor de doelman gezet maar hij wil nog eens uitkappen in plaats van af te werken en laat zo de kans op de gelijkmaker liggen. Bij de daaropvolgende vrije trap van Van Roose moet doelman Vandenbossche goed plat met de vuisten.

We zijn 25 minuten ver, KMT heeft stilaan het commando in handen genomen maar scoren lukt vooralsnog niet. Doelogingen worden afgeblokt of gaan naast en over.

Een vrije trap die er geen mocht zijn zet KMT op een 0-2 achterstand. Joye trapt vanuit een scherpe hoek en Vandaele gaat naast de bal die dan ook doelman Meeuws verrast en zo de bal in doel ziet gaan. Is het niet aan 100 dan toch zeker aan 90 procent afwerken heet dat.

38ste Minuut kunnen de bezoekers het nog eens proberen maar Meeuws komt gepast tussen op een poging van Crispyn.

RUST 0-2 KMT speelt goed mee met de leider maar gaat toch met een achterstand de rust in.

Na tien minuten in de tweede helft kan Frutos zich doorzetten op links maar hij schiet onbesuisd over. Enkele minuten later heeft Vandenbossche alle moeite van de wereld om een scherpe vrije trap van Van Roose uit zijn doelvlak te houden.

Met nog 25 minuten op de klok kan Willems zich doorzetten op links en dweilt daarbij nog eens de volledige achterlijn af waar hij kan terugleggen en Frutos de verdiende aansluitingstreffer kan aantekeken, 1-2.

Iets meer dan een kwartier voor tijd wordt ook nog eens een omhaal van Coppin van de lijn gehaald, KMT verdiend nu de gelijkmaker.

KMT blijft de tegenstander nu in de eigen zestien terugdringen. De bezoekers moeten nu alles uit de kast halen om overeind te blijven.

Vandenbossche heeft alle moeite van de wereld met een schot van Frutos, Coppin krijgt een duwtje en kan zo de bal niet in doel lopen.

Nog acht minuten, de bezoekers konden in de hele tweede helft nog niet één keer in de buurt van doelman Meeuws komen. KMT blijft gretig op zoek gaan naar de gelijkmaker.

JAWEL, het kon niet blijven duren! Als Turcan het met een afstandschot probeert kan Hollevoet de bal in doel deviëren en de oververdiende gelijkmaker op het bord zetten, 2-2. We zijn dan al drie minuten in de extra tijd, kort na de aftrap fluit de scheidsrechter dan ook af.

KMT haalt op basis van een sterke tweede helft meer dan verdiend een punt tegen de leider die de ganse tweede helft niet één kans kon bij elkaar kon voetballen.

Na enkele moeilijke weken wordt het puntje tegen de leider dan ook als een overwinning gevierd met de jeugdspelers die de ganse wedstrijd voor een leuk sfeervak zorgden. Hopelijk is de KMT trein nu vertrokken voor een mooie reeks.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net