dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K.S.K. Pepingen-Halle 1 : 1 TORHOUT 1992 KM
  • Slider 1
K.S.K. Pepingen-Halle 1 : 1 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 15
Lamme Guiche stadion
K.S.K. Pepingen-Halle
1 : 1
TORHOUT 1992 KM
07-01-2018 15:00
 Thomas Bourgeois 1 10'   12' 1  Alexandre Frutos
 Rafael Gacio Cabrera 1 11'   44' 1  Thomas Depoorter
 Kenzo Dailly 1 31'   46' 1  Olivier Vermander
 Ricci Lufimbu 1 60'   46' 1  Harry Hollevoet
 Yassin Badi 1 60'   58' 1  Kevin Theetaert
 Bram Moyson 1 68'   67' 1  Bjorn Vandaele
 Abdennour Benamar 1 68'   67' 1  Karel Van Roose
 Steven Testaert 1 80'    

Om te voetballen moet je met twee zijn! Ongelooflijk dat een ploeg die laatste staat en dus dringend punten nodig heeft, op eigen veld speelt voor slechts één luttel puntje tegen een ploeg die dan ook nog eens slechts één plaats hoger staat. 

KMT ging direct in de aanval omdat het wist dat er dringend drie punten moesten gepakt worden. Grote kansen kwamen er niet direct maar als Turcan alleen op doel afgaat moest de thuisploeg al vroeg met tien man gestaan hebben. De scheids had dit echter anders gezien en bestrafte de zware fout slechts met geel.

Wanneer Depoorter neergetrokken wordt in de zestien kan Frutos de bezoekers toch vroeg op voorsprong brengen. Hij probeert het met een panenka rechtdoor maar ziet zijn bal via de lat terug het veld inspringen. Uitstel van executie zou blijken want slechts één minuut later staat het toch verdiend 0-1 als Frutos een voorzet van Hollevoet mag inkoppen.

KMT gaat nu op zoek naar een tweede treffer maar eens te meer blijkt dat scoren een harde noot is om te kraken voor KM. Gevolg, de thuisploeg komt nu ook de neus aan het venster steken en komt op het halfuur plots uit het niets aan de gelijkmaker. Dat Dailly overduidelijk buitenspel staat (zo had ook de scheidsrechter gezien want hij liep naar de doellijn om de goal af te keuren) was de lijnrechter blijkbaar ontgaan. Hij deed net zoals hij de ganse wedstrijd deed alsof zijn neus bloedde en de scheids keurde het doelpunt dan tot overmaat van ramp ook maar goed!

Kort voor rust kwam KM ook nog eens goed weg als Olievier een kopbal van Lheureux op de lat duwt. Zo behoed hij groenzwart van een onverdiende achterstand aan de rust.

Na rust werd het eenrichtingsverkeer, KMT had nu ook de snijdende wind in de rug. Wanneer de bezoekers voluit voor de winninggoal gaan is het opletten voor de splijtende counters van de thuisploeg. En wanneer bij één van die uitbraken ook Theetaert aan de alarmbel moet hangen konden beide ploegen met tien man gestaan hebben. Geen rode kaart in de eerste helft voor de thuisploeg zorgde er dus voor dat ook Kevin slechts met geel beboet werd.

Verder dan dit kwam de thuisploeg niet meer in de buurt van doelman Olievier. KMT bleef drukken maar tot echt grote kansen kwam het ook niet. In de laatste minuut werd een voorzet op een haar na nog tot twee maal toe gerateerd en zo was ook de laatste kans op de drie punten gaan vliegen.

De thuisploeg was zichtbaar gelukkiger met het gewonnen punt dan de bezoekers, die na de wedstrijd ook wel niet verloren hadden maar het verlies van twee punten was hier duidelijker merkbaar dan de winst van één punt.

Gezien de huidige stand zal KMT zich nu mogelijks moeten focussen op die 14de barrageplaats en dan die eindronde moeten proberen tot een goed einde te brengen.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net