dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM 3 : 1 K. Rupel Boom FC
  • Slider 1
  • tn KM 329 eerste elftal 16 08 18
  • tn IP19 en beloften
TORHOUT 1992 KM 3 : 1 K. Rupel Boom FC
Match
Opstelling
Speeldag 18
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM
3 : 1
K. Rupel Boom FC
20-01-2018 19:30
 Alexandre Frutos 1 15'   14' 1  Lennard Hens
 Alexandre Frutos 1 21'   63' 1  Jeroen Mertens
 Kevin Theetaert 1 64'   63' 1  Yannick Put
 Janis Coppin 1 77'   67' 1  Jonas Laureys
 Jaron Vanderhaegen 1 80'   67' 1  John Junior Nkomb Nkomb
 Harry Hollevoet 1 80'   70' 1  Jamie Meseure
 Romain Haghedooren 1 84'   82' 1  Dean Doncos
 Alexandre Frutos 1 92'   82' 1  Yannick Lodders

De wedstrijd begon evenwichtig, beide ploegen speelden goed vooruit op zoek naar het eerste doelpunt. Nadat beide ploegen het nalieten om te scoren was het de thuisploeg die als eerste het gaspedaal iets moest lossen.

De bezoekers kwamen nu een paar keer heel gevaarlijk uit de hoek en er was een sterk keepende Olievier nodig om de thuisploeg overeind te houden.

Op het kwartier dan toch de (verdiende) voorsprong voor de bezoekers. Al viel het doelpunt nu wel letterlijk en figuurlijk uit de lucht gevallen. Hens kreeg de bal iets buiten de zestien en krulde die enig mooi in de winkelhaak buiten het bereik van de doelman, 0-1.

De bezoekers drukten de thuisploeg nu iets achteruit maar nog geen tien minuten later viel ook aan de overkant onverwachts een doelpunt. Frutos schoot vanuit uit scherpe hoek richting doel en zag zijn afgeweken bal via Van Den Driessche in de korte hoek ook de bezoekende doelman verrassen, 1-1 en alles te herdoen.

KMT putte moed uit de gelijkmaker maar toch bleef het overwicht en waren de beste kansen in de eerste helft voor de bezoekers en zoals eerder al aangegeven was een goede doelman Olievier nodig om de 1-1 ruststand op het bord te houden.

De tweede helf was er één met een ander gezicht. KMT nam nu duidelijk het heft in handen maar liet de kansen op een voorsprong liggen. Onder andere Turcan, Vanysacker, Coppin en Frutos kregen de kans om de score op te drijven.

Met nog twintig minuten op de klok viel misschien wel het beslissende moment van de wedstrijd. Bezoeker Meseure liet zijn ploeg in de steek door met een zware fout en de verdiende rode kaart van het verld gestuurd te worden. Het spel lag nu vijf minuten stil wegens tumult tussen beide teams, hierbij kon (en moest!) ook een speler van KMT rood gekregen hebben maar geen enkele van de mannen in het geel hadden de schermutseling correct gezien en de scheids kon dan ook geen beslissing nemen om meerdere kaarten uit te delen!

Met elf tegen tien ging KMT nu voluit voor de overwinning en een kwartier voor tijd omzeilde Coppin net de buitenspelval en zorgde voor de verdiende voorsprong, 2-1. KMT liet het na om de voorsprong verder uit te diepen en de bezoekers gingen na enkele wissels voluit naar voor op zoek naar de gelijkmaker.

Zes minuten voor affluiten werden de spelersaantallen terug op gelijke hoogte gebracht als Haghedooren met een tweede gele kaart van het veld werd gestuurd. De bezoekers geloofden nu nog meer in het gelijkspel maar moesten hun overmoed toch bekopen als in minuut 92 Frutos op eigen helft een bal onderschept en vanaf de middellijn de 3-1 op het bord schiet. Ondertussen had Hens zijn huzarenstukje van de eerste helft nog eens proberen over te doen maar nu zag hij zijn bal via de paal terug het veld inspringen.

Op basis van een sterke tweede helft toch een verdiende overwinning voor KMT dat onbevreesd speelde tegen de runner-up in de stand waar het na de 1-2 in de heenwedstrijd zes op zes tegen haalt. De hoop op redding wordt zo levendig gehouden in de Sparrestad.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net