dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Sportkring Sint-Niklaas 1 : 0 TORHOUT 1992 KM
  • Slider 1
  • tn KM 329 eerste elftal 16 08 18
  • tn IP19 en beloften
Sportkring Sint-Niklaas 1 : 0 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 19
Van Lijsebettenstadion
Sportkring Sint-Niklaas
1 : 0
TORHOUT 1992 KM
27-01-2018 19:30
 Niels Heyvaert 1 35'   30' 1  Sebastiaan Cordie
 Hasan Ertürk 1 67'   78' 1  Jaron Vanderhaegen
 Arne Emmaneel 1 67'   78' 1  Harry Hollevoet
 Kristof Verspeeten 1 82'   85' 1  Jason Neu
 Sietse Vispoel 1 86'   85' 1  Anouk Vanysacker
 Marco Verheuge 1 86'    
 Quentin Panneel 1 88'    
 Thibeau De Vos 1 89'    
 Abdelhakim Laref 1 89'    

De wedstrijd  begon goed op en neeer, al haalde de thuisploeg iets meer veldoverwicht in het begin. Na tien minuten viel dan het eerste schot op doel van Schurmann maar doelman Olievier had geen moeite om te pakken.

Op het halfuur opnieuw een kans voor de thuisploeg als Panneel het probeert met een omhaal, maar die gaat net over de lat. De thuisploeg was iets nadrukkelijker aanwezig, maar verder dan die twee kansen kwam het niet.

Met nog tien minuten te spelen kwam KMT beter in de wedstrijd. Een mooie combinatie van links naar rechts waar Hollevoet de bal kan terugleggen tot bij Vanysacker maar ook die ziet zijn schot over gaan. Even later zet Hollevoet Frutos schuin alleen voor doel, deze laatste legt terug tot bij Coppin maar die ziet de bal vlak voor hij kan aanleggen weggewerkt.

Nog was het niet gedaan voor KMT want vlak voor de rust onderschept Hollevoet de bal, hij ziet het schot van Coppin door de doelman in hoekschop gewerkt worden. We gaan rusten met 0-0 maar dit kon evengoed 1-1 geweest zijn.

Bij het begin van de tweede helft is het duidelijk dat KMT meer wilt. Doelman Merckx pakt een kopstoot van Coppin op voorzet van alweer Hollevoet. Even later dom balverlies en Verspeeten kan zich doorzetten via tegenaanval maar hij besluit naast.

Met nog twintig minuten valt misschien wel het keerpunt in de wedstrijd. KMT ziet een (terecht!) doelpunt afgekeurd worden, waarschijnlijk voor een vermeende fout? Direct daarna wordt een bal achteraan WEGGESTAMPT naar voor, Panneel is rapper dan Depoorter maar Olievier brengt knap redding. KMT krijgt het nu even moeilijk. De thuisploeg neemt nu de wedstrijd volledig in handen en drukt KMT terug.

Met nog een kwartier op de klok krijgt Frutos de duwfout niet mee, De Pauw kan inschieten maar opnieuw staat Olievier paraat om de nul op het bord te houden.

Nog tien minuten en KMT lijkt nu de wedstrijd terug in handen te nemen en op zoek te gaan naar die overwinningstreffer. En net dat zou de ploeg punten kosten. Bij een hoekschop voor KMT gaat de luchtmacht mee naar voor, de kleine Vanderhaegen wordt achterin gezet. Opnieuw wordt de bal met een lange uithaal naar voor gestampt waar Laref (te vermoeid om nog te helpen verdedigen) staat. Hij troeft de jonge en onervaren Vanderhaegen af en kan de bal tot bij de volledig vrijstaande Verspeeten brengen die maar in te tikken heeft, 1-0.

Dit had KMT niet verdiend, de wedstrijd verdiende wel doelpunten maar geen winnaar. KMT streed voor wat het waard was, maar de zoektocht naar de broodnodige driepunter werd fataal. Het eindoffensief bracht jammer genoeg geen gelijkmaker meer op.

 

 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net