dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM 3 : 0 K. SV Bornem
  • Slider 1
  • tn KM 329 eerste elftal 16 08 18
  • tn IP19 en beloften
TORHOUT 1992 KM 3 : 0 K. SV Bornem
Match
Opstelling
Speeldag 24
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM
3 : 0
K. SV Bornem
10-03-2018 19:30
 Harry Hollevoet 1 43'   69' 1  Axel Hermans
 Sebastiaan Cordie 1 52'   78' 1  Daniel Rodrigo De Oliveira
 Marvin Turcan 1 67'   79' 1  Thomas Braet
 Enrique Tanghe 1 80'   79' 1  Yannick Quintelier
 Jason Neu 1 80'   82' 1  Salim Mamouni
 Janis Coppin 1 83'   82' 1  Stef Laurens
 Kevin Theetaert 1 84'    
 Bjorn Vandaele 1 84'    
 Jordi Maes 1 89'    
 Janis Coppin 1 89'    

Dat het een nerveuze wedstrijd zou worden was alom geweten, beide ploegen wilden zeker niet verliezen. De bezoekers konden zelfs maar beter winnen als ze nog in de running wilden blijven voor het barrageticket.

KMT begon direct met drang naar voor maar de eerste de beste kansen waren binnen de vijf minuten voor de bezoekers na twee snelle uitbraken. Gelukkig voor KMT stond het vizier van de aanvallers niet scherp.

Het grootste deel van de eerste helft speelde zich af op de helft van de bezoekers, maar op het half uur kwam opnieuw het grootste gevaar van de bezoekers maar Cordie kon een gevaarlijk scherpe voorzet nog net ontzetten voor de inlopende bezoekende aanvallers.

Plots viel het doelpunt aan de overkant bijna letterlijk en figuurlijk uit de lucht als Van Roose een voorzet van op links in de zestien gooit en een bezoekend hoofd de bal op de lat kopt. Het was slechts uitstel van executie want vlak voor rust mag Hollevoet vanop ongeveer dezelfde plaats een vrije trap in de zestien gooien en tot ieders verbazing gaat de bal er nu wel in via een bezoekend hoofd, 1-0. Meteen ook de ruststand.

Na de rust lijken de bezoekers aangeslagen uit de kleedkamer gekomen. Na tien minuten kan Turcan na een verre bal zich voorbij de ganse verdediging wurmen en zo alleen voor de doelman komen. Hij werkt beheerst af door de bal laag naast de doelman, die er wel nog even aanzit met de voet, in het doel te schuiven, 2-0.

De bezoekers komen nog nauwelijks in de buurt van doelman Olievier en Turcan gaat dan maar de showtoer op door een voorzet af te leveren van achter het steunbeen. De inzet in één tijd van Hollevoet wordt nog even aangeraakt door Neu maar de doelman kan de bal nog pakken. Jammer, het zou een prachtig doelpunt geweest zijn.

De bezoekers zijn nu de wanhoop nabij als Rodrigo De Oliveira, die eerder al geel had gekregen voor protest, met nog een klein kwartier te spelen vervroegd mag gaan douchen na een elleboogstoot aan Cordie.

Met nog enkele minuten op de klok vind Goddeeris vanop rechts Coppin aan de eerste paal en die zet de bevrijdende en beslissende derde treffer op het bord, 3-0. KMT haalt zo een broodnodige zege en zet de roodgelen nu op acht punten achterstand. Dat onze jongens een vroege achterstand hadden ontlopen was iedereen nu al lang vergeten, de vreugde na de match was er dan ook niet minder om.

Pepingen-Halle haalde het met 1-0 van onze volgende tegenstander KSK Ronse en blijft zo in de nek van groenzwart blazen. De strijd is dus nog niet gestreden, maar ook zij moeten nog op bezoek komen op De Velodroom! One down... One to go!

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net