dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K.S.K. Ronse 1 : 1 TORHOUT 1992 KM
K.S.K. Ronse 1 : 1 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 25
Oscar Crucke stadion
K.S.K. Ronse
1 : 1
TORHOUT 1992 KM
17-03-2018 20:00
 Aurélien Bailly 1 34'   44' 1  Jason Neu
 Justin Pieters 1 58'   63' 1  Karel Van Roose
 Brandon Delneste 1 64'   84' 1  Enrique Tanghe
 Kenneth Deviaene 1 64'   84' 1  Anouk Vanysacker
 Vincent Milito 1 68'   90' 1  Kevin Theetaert
 Aurélien Bailly 1 68'   90' 1  Bjorn Vandaele
 Nasseredine Mazouz 1 70'    
 Loïc Thissen 1 72'    
 Zakari Junior Lambo 1 72'    

Dubbel gevoel na de wedstrijd maar toch was de ontgoocheling voor twee verloren punten groter dan de blijdschap voor één gewonnen punt. En daar zullen vooral de slotminuten van de wedstrijd voor iets tussen zitten!

Het was wachten tot vlak voor het kwartier voor het eerste gevaar. Een bal op het hoofd van Karel Van Roose gaat tegen de eigen doelpaal, de terugkerende bal gaat er dan bijna in via het been van Bjorn Vandaele maar die kan zelf nog redding brengen door de bal van de lijn te werken.

Iets later een combinatie tussen Youla en Junior maar die ziet zijn schot gepakt door Olieiver. Een kleine tien minuten later opnieuw twee grote kansen voor de thuisploeg. Eerst opnieuw via Junior die schuin alleen voor Olievier komt maar zijn te zachte inzet nog ziet weggewerkt worden door Cordie. Nadien een combinatie tussen Pieters en Deviaene maar die ziet zijn bal naast gaan.

Met nog iets meer dan tien minuten op de klok een laatste grote kans van de eerste helft voor de thuisploeg. Van Wingen tikt de bal tot bij Junior die met de rug naar doel zich vrijdraait maar zijn schot opnieuw ziet gestopt worden door Olievier. Dat het nu nog steeds 0-0 stond, daar mocht vooral KMT zich gelukkig mee prijzen.

Vlak voor rust dan toch het eerste gevaar van de bezoekers. Na een verre bal kan Turcan zich doorzetten maar hij ziet zijn schot maar net voorlangs gaan. Het zou hard geweest zijn voor de thuisploeg maar het was toch slechts uitstel van executie want even later verkijkt een verdediger zich op een bal en Jason Neu is er als de pinken bij om de bal in doel te werken. Op slag van rust en tegen de gang van het spel in staat het 0-1.

De tweede helft start zoals de eerste eindigde, met twee grote kansen voor KMT. Eerst pakt doelman Baas een schot van Turcan, direct daarna kan diezelfde Turcan zich doorzetten tot op de achterlijn maar hij legt de bal net niet goed af tot bij Coppin die zo ook niet kan scoren. Jammer, 0-2 zou overdreven zijn maar kon beslissend geweest zijn voor de einduitslag.

KMT speelde nu beter mee dan in de eerste helft maar moest na een minuut of tien toch terugplooien onder de druk van de thuisploeg die nu nog gretiger op zoek ging naar de gelijkmaker en alles op alles zette met enkele vervangingen.

Twintig minuten voor tijd was het dan zover, het kon niet uitblijven. Foucart kan zich vrijmaken op rechts en zet de bal perfect voor op het hoofd van Mazouz die keihard inkopt, 1-1. 

De thuisploeg krijgt nog een kans via Thissen maar het is KMT die tot twee maal toe de overwinning in de slotfase laat liggen. Eerst zet Turcan Coppin alleen voor doelman Baas maar die was van dichtbij gevolgd waardoor Coppin geen ruimte genoeg kreeg om af te werken. Vlak voor het eindsignaal kan Hollevoet nog een voorzet op het hoofd van Coppin slingeren maar die kan niet hard genoeg inkoppen om de drie punten aan zijn ploeg te bezorgen.

De wedstrijd kon dus alle kanten uit. In de eerste helft kwam KMT op een diefje op voorsprong maar in de tweede helft kreeg het meermaals de kans om de overwinnng naar zich toe te trekken. Na de wedstrijd was er dan ook meer ontgoocheling dan opluchting te merken op de gezichten van spelers en staf. Zondagnamiddag zorgde Pepingen-Halle ervoor dat die ongoocheling nog zou toenemen. 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net