dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM 2 : 0 Racing Club Harelbeke
  • Slider 1
  • tn KM 329 eerste elftal 16 08 18
  • tn IP19 en beloften
TORHOUT 1992 KM 2 : 0 Racing Club Harelbeke
Match
Opstelling
Speeldag 26
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM
2 : 0
Racing Club Harelbeke
24-03-2018 19:30
 Harry Hollevoet 1 21'   7' 1  Jens Noppe
 Janis Coppin 1 34'   16' 1  Charles Noppe
 Alexandre Frutos 1 63'   16' 1  Besart Selmani
 Jason Neu 1 63'   59' 1  Ruben Pyck
 Bjorn Vandaele 1 72'   79' 1  Flo Decoster
 Enrique Tanghe 1 83'   79' 1  Seppe Lecour
 Bjorn Vandaele 1 83'   79' 1  Laurens Vandenheede
 Kevin Theetaert 1 89'   79' 1  Ruben Ketels
 Harry Hollevoet 1 89'    

Dat het een geladen West-Vlaamse derby zou worden kon iedereen verwachten. Met Jens Noppe, Ruben Pyck en Laurens Vandenheede stonden bij de bezoekers drie ex-KMT spelers aan de aftrap. Dat twee van hen ook een gele kaart namen zegt genoeg over hun inzet. Neem daarbovenop nog eens een zenuwachtig en luidruchtig coachende Didier Degomme bij de bezoekers die twee zonen heeft die bij onze jeugdwerking spelen en je weet genoeg.

Toch duurde het zowat tot op het kwartier voor het eerste doelgevaar. Een inworp komt bij Turcan terecht die van heel dichtbij keihard mag inschieten maar doelman Degrendel heeft een mirakuleuze wereldsave in huis om de nul op het bord te houden.

Ondanks de steriele druk en balbezit van de bezoekers is het toch KMT dat kan scoren. Harry Holleevoet kan zich doorzetten op rechts en ziet zijn voorzet net voor de inlopende Janis Coppin afwijken op de voet van Jens Noppe, 1-0.

Op het halfuur opnieuw Turcan die alleen op Degrendel mag afgaan maar hij ziet tot twee keer toe opnieuw Degrendel redding brengen. Het was slechts uitstel van executie want vier minuten later kan Turcan met het hoofd een hoekschop verlengen en de vergeten Janis Coppin kan de score verdubbelen tot 2-0.

En de bezoekers hoor ik je dan denken, die speelden goed mee tot aan de zestien maar konden doelman Olievier op geen enkel ogenblik in gevaar brengen. We gaan rusten met 2-0.

De tweede helft was een maat voor niks. De thuisploeg moest niet meer, de bezoekers konden niet beter. KMT liet het nog enkele keren na om de score hoger op te drijven, doelman Olievier moest slechts één moment gevat tussen komen. Een cruciale redding misschien wel want als de bezoekers de aansluitingstreffer hadden gescoord zou het misschien toch nog een warme avond geworden zijn voor KMT. Maar dat zou het enkel aan zichzelf te danken hebben.

Al bij al gemakkelijke en verdiende overwinning voor KMT dat zo opnieuw naar de barrageplaats klimt want concurrent Pepingen-Halle speeld op zondag gelijk tegen Mandel United, onze volgende tegenstander op 7 april.

 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net