dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. FC Mandel United 2 : 0 TORHOUT 1992 KM
K. FC Mandel United 2 : 0 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 27
Campus Ingelmunster
K. FC Mandel United
2 : 0
TORHOUT 1992 KM
07-04-2018 19:30
 Lorthiois Lilian 1 56'   41' 1  Anouk Vanysacker
 Tom Raes 1 73'   42' 1  Sebastiaan Cordie
 Frederick Declercq 1 73'   56' 1  Dylan Ollevier
 Vince Geryl 1 80'   64' 1  Enrique Tanghe
 Gwenny Opbrouck 1 80'   64' 1  Jason Neu
 Abdoullah Omari 1 86'   71'    Thomas Depoorter
 Lorthiois Lilian 1 86'   71' 1  Kevin Theetaert
  71' 1  Marvin Turcan
  84' 1  Bjorn Vandaele
  84' 1  Janis Coppin
  88' 1  Kevin Theetaert

KMT startte de wedstrijd het gretigst. Het nam veldoverwicht maar kon doelman Laleman niet bedreigen. Het duurde een twintigtal minuten voor de thuisploeg kwam opzetten, een schot vanuit de tweede lijn werd door Olievier in hoekschop gewerkt en even later kon Opbrouck net niet bij de voorzet van Beyens.

Rond het halfuur dan toch ook gevaar van KMT. Eerst had Laleman weinig moeite met een afgeweken schot van Frutos, even later was hij wel geklopt maar het vluchtschot van Cordie ging maar net over de lat.

Met nog tien minuten te spelen kan Opbrouck de bal wegtikken voor de neus van Olievier maar hij mikt daarna vanuit een scherpe hoek in het zijnet. Vijf minuten later krijgt Vanyscacker een goedkope gele kaart en vrije trap tegen. Die gaat tot ieders verbazing rechtstreeks op doel maar aan de tweede paal kan Van Roose de bal van de lijn wegtrappen. Een minuut later krijgt ook Cordie geel, de scheids was aan het overdrijven zij het enkel aan de groene kant!

De tweede helft komt Mandel direct gevaarlijk opzetten. Olievier heeft niet weinig moeite met een afstandschot die in hoekschop gaat. Na tien minuten loont dat als de scheids alweer door een roodzwart-anti groenzwarte bril kijkt. Wanneer doelman Olievier de bal voor de neus van Beyens in hoekshop duwt fluit hij volledig ontercht voor strafschop! Lorthiois neemt het geschenk dankbaar aan en scoort vanop elfmeter, 1-0.

KMT probeert nu iets terug te doen en moet nu wel risico's nemen. Turcan komt op het uur net een teen tekort om een voorzet van Goddeeris in te tikken. Het is met nog twintig minuten te spelen echter de thuisploeg die op 2-0 komt. De ongelukkige kapitein Depoorter devieert een voorzet van Clyncke in eigen doel.

Met nog enkele minuten te spelen wordt een kopbal van Tanghe nog in hoekschop gewerkt, de thuisploeg krijgt op tegenaanval nog enkele keren de kans om de score op te drijven maar dat was van geen tel meer gezien de match al gespeeld was.

Als er een ploeg verdiende te winnen was het de thuisploeg wel maar wat als de scheidsrechter de uitslag niet beïnvloed had door die strafschop was de hamvraag achteraf! Dat de zwakke leiding ook nog eens vier gele kaarten toonde aan KMT en geen enkel aan de thuisploeg deed ook vragen opwekken! Het leek er zelfs op dat we zonder die strafschop misschien wel op een 0-0 gelijkspel zouden afstevenen want dan zou KMT niet alles moeten opengooien.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net