dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM 3 : 1 K. Londerzeel SK
TORHOUT 1992 KM 3 : 1 K. Londerzeel SK
Match
Opstelling
Speeldag 28
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM
3 : 1
K. Londerzeel SK
14-04-2018 19:30
 Alexandre Frutos 1 24'   32' 1  Daimy Delfern
 Janis Coppin 1 46'   65' 1  Ilias Cloetens
 Bjorn Vandaele 1 63'   65' 1  Jorn Rijmenams
 Janis Coppin 1 74'   71' 1  Reda Serrou
 Alexandre Frutos 1 75'   71' 1  Nik Vangrunderbeek
 Jason Neu 1 80'   80' 1  Niels Van Den Bossche
 Alexandre Frutos 1 80'   80' 1  Gregory Mahau
 Enrique Tanghe 1 84'    
 Harry Hollevoet 1 84'    
 Olivier Vermander 1 90'    
 Marvin Turcan 1 90'    

KMT deed wat het moest doen, winnen. De manier waarop telt niet meer zegt men dan, en dat was niet anders zaterdagavond. KMT speelde een slappe eerste helft, het leek soms wel alsof de bezoekers nog de punten nodig hadden. Zoveel gretiger waren ze.

Toch kwam KMT halfweg de eerste helft op voorsprong via Frutos die een gemeten voorzet van Hollevoet inkopt, 1-0. De vreugde was echter van korte duur want iets over het halfuur dolt Deflem zich rond zijn verdediger en schiet de gelijkmaker in de korte hoek binnen, 1-1.

De eerste helft kabbelde rustig verder, het leek wel een eindeseizoenswedstrijd die een verplicht nummer was.

KMT werd waarschijnlijk de levieten gelezen door trainer Debo aan de rust want al meteen na het startsignaal staat de 2-1 op het bord. Depoorter kan via hoekschop keihard inkoppen maar ziet zijn poging laag in de benedenhoek van de lijn gered worden. Coppin staat echter op de juiste plaats en kan van kortbij de rebound inschieten.

Een veel genietbaardere tweede helft met een veel beter KMT dat verder op zoek ging naar de geruststellende derde treffer. De wedstrijd werd echter even ontsierd als Coppin zwaar onderuit wordt gehaald maar de scheidsrechter laat doorspelen. Bij de volgende spelonderbreking heeft Coppin verzorging nodig en krijgt voor zijn reclamatie ook nog eens dubbel geel onder de neus geduwd. KMT nog een kwartier met een man minder op het veld.

Direct daarna toch gerechtigheid. Turcan kan zich op zijn gekende manier schitterend voorbij iedereen doorzetten tot op de achterlijn en legt de bal perfect terug in de loop van Frutos die de geruststellende 3-1 op het bord zet.

Toch blijft het nog opletten want de bezoekers blijven verder aandringen naar de aansluitingstreffer. Die komt er echter niet meer en KMT wint dank zij een betere tweede helft verdiend van de Brabanders.

Door de overwinning van Pepingen-Halle volgen nog twee grote finales. Volgende zondag één op het veld van Racing Gent en de week daarop thuis tegen Pepingen-Halle. Bij dubbele winst zit zelfs een definitieve redding er nog in als SK Ronse nul op zes haalt. Wat niet onmogelijk lijkt gezien hun moeilijke programma.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net