dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - KM15 B2B Café met Breughelmaaltijd

KM15 B2B Café met Breughelmaaltijd

Op donderdag 5 oktober kwam de businessclub opnieuw samen in Club 110 op De Velodroom voor een nieuwe KM15 B2B Café. De leden konden er genieten van een lekkere Breughelmaaltijd en zoals gewoonlijk werden er ook twee leden voorgesteld. Dit keer waren dat Kinesitherapie Wim Deraedt en Bossuyt BVBA. Naar goede gewoonte werd het opnieuw een gezellig samenzijn waar "friends have fun and do business". Nieuwe leden zijn nog steeds welkom en kunnen voor meer info terecht bij voorzitter Benny Vandamme of Joris Senaeve. Enkele sfeerfoto's van die avond vind je hier.

KM15 B2B stelt voor:

 

WIM DERAEDT 

 

Kinesitherapeut en personal coach

Wim Deraedt is actief als kinesitherapeut en personal coach in Torhout. Hij specialiseerde zich na zijn afstuderen in 1989 in de manuele therapie. Recent werd ook andullatietherapie geïntegreerd in de praktijk, wat wordt gebruikt voor patiënten met chronische aandoeningen.

Wim Deraedt begeleidt (amateur)sporters op weg naar hun ambitieuze doelstellingen. Als personal coach helpt hij mensen die graag op een gezonde manier gewicht willen verliezen en aan hun lichaam willen werken. Kortom, Wim is een ervaren professional met een uitgebreid aanbod aan kinesitherapeutische diensten voor een divers publiek!

Bij Wim Deraedt kunt u terecht voor:

 • Manuele therapie: behandeling van functiestoornissen in de gewrichten. Het doel is om het lichaam weer normaal en pijnvrij te laten bewegen door middel van manuele behandelingen en gerichteoefentherapie.
 • Andullatiematras: kan soelaas bieden voor patiënten met chronische klachten (spierspanningen, rug- en nekklachten, fibromyalgie, CVS…). Geneest niet de pijn maar vermindert zewel.
 • Personal coach: voedingsadvies, voedingssupplementen en bewegingstips voor mensen die willen werken aan een gezond lichaam en een kilootjeminder.

De troeven van Wim Deraedt:

 • Duidelijke focus
 • Wim is sociaal en kan zijn klanten op hun gemak stellen. Zo wint hij vlothun

vertrouwen en dat maakt de behandeling des te aangenamer.

Contactgegevens

Beckhofstraat 26 – 8820 Torhout – www.pcmwimderaedt.be - T 050 22 06 59

 

KM15 B2B stelt voor:

 

bossuyt 

 

Kwaliteit en vakmanschap sinds 1959

In 1959 richtte Oswald Bossuyt een eenmanszaak op in pleisterwerken. In de jaren ’80 werd er gestart met algemene bouwwerken en kwam zoon Johan in de zaak. Bossuyt BVBA bleef groeien en in 1990 kwam de projectafdeling erbij om gronden of panden aan te kopen, te bouwen en te verbouwen. Sinds 2009 zijn Johans zonen Thomas en Ruben ook actief in het bedrijf, dat inmiddels aan de derde generatie toe is. Wat begon als bescheiden onderneming in pleisterwerken, is uitgegroeid tot een moderne bouwfirma met een 40-tal medewerkers.

Bij Bossuyt BVBA kunt u terecht voor:

 • Bouwwerken: nieuwbouw, renovatie,projectwoningen
 • Gevelbepleistering: bij nieuwbouw enrenovatie
 • Binnenbepleistering: bij nieuwbouw enrenovatie
 • Eigen projecten: moderne woningen, snelbeschikbaar
 • Uitvoering van totaalprojecten: Bossuyt BVBA verzorgt de uitvoering en coördinatie van grote projecten (groepswoningen, appartementen…) en staat in voor de keuze van materialen, handelswaarden, samenwerking met architect, ingenieur… De opdrachtgevers (meestal investeerders) staan enkel in voor de levering van de gronden en de verkoop van de woningen of appartementen. Bossuyt BVBA zorgt dat alles uitgevoerd is binnen hun vooropgesteld budget enuitvoeringstermijn.

De troeven van Bossuyt BVBA:

 • Ervaring van generatie op generatie, stabiel familiebedrijf, gestagegroei.
 • Bekwaam personeel, vast team van enthousiastemensen.
 • Respect voor de afgesprokenuitvoeringstermijnen.

Contactgegevens

Ambachtstraat 3 – 8820 Torhout – www.bossuytbvba.be - T 050 23 08 00

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net