dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Torhout 1992 KM - Kaas- en Breughelbuffet

Kaas- en Breughelbuffet

Op 22 december was er de laatste KM15 B2B van het kalenderjaar 2016. Het was opnieuw een succes met 37 aanwezigen, het Kaas- en Breughelbuffet werd dan ook ten zeerste gesmaakt door de leden. Er was een voorstelling van het nieuwe Torhoutse Festival "Land of Love" en er werd ook opnieuw een lid van de de businessclub gepresenteerd, dit keer was dat 4D-Trans. Enkele foto's van de geslaagde avond vind je hier.

KM15 B2B stelt voor:

4DTrans

 

Dromen, denken, durven, doen

Vijf jaar geleden richtte Wim Boydens zijn eigen transportbedrijf op na een 15-jarige carrière bij De Lijn. “4D Trans” staat voor “dromen, denken, durven, doen” en illustreert de ondernemingszin en volharding van de eigenaar. De 4 D’s kunnen ook wijzen op “dynamisch, duurzaam, divers, dagelijks” of op de 4de dimensie die Wim met zijn bedrijf toevoegt aan transport, namelijk temperatuur. Want dat is de core business van het bedrijf: gekoeld transport in België en Europa. Wim kan rekenen op 21 gedreven chauffeurs en 1 bediende. Het wagenpark telt 17 goed uitgeruste voertuigen, 5 bestelwagens met een laadvermogen van 850 kg en 12 vrachtwagens. 4D Trans kan bedrijven als Solina, Lidl, Marine Harvest Pieters, Volys Star, Dierendonck Butchery, Metro Cash & Carry, Lammens en Abramo tot zijn klanten rekenen.

Bij 4D Trans kunt u terecht voor:

  • Nationaal en internationaal geconditioneerd transport, van -30° tot +30°: diepgevroren producten, farmaceutisch materiaal, labostalen, verse producten, chocolade, bloemen,…
  • Pallet transport van A naar B en distributierondes.

De troeven van 4D Trans

  • Gerichte focus op gekoeld transport met absolute garantie van de naleving van de koudeketen.
  • Aandacht voor kwaliteit, de beste zijn is belangrijker dan de goedkoopste zijn, bv. geavanceerd track & trace systeem om transporten te monitoren en aan te passen waar nodig.

Contactgegevens

Roeselaarseweg 30 – 8820 Torhout – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.4dtrans.be – T 0477 42 71 30

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net