dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K.SV Temse 0:0 TORHOUT 1992 KM
K.SV Temse 0:0 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 4
Fernand Scheurman Stadion
K.SV Temse
0 : 0
TORHOUT 1992 KM
24-09-2016 20:00
 Gwen Jacobs 1 44'   44' 1  Jason Neu
 Angelo Verheye 1 77'   50' 1  Jesse Mputu
 Jan Mertens 1 77'   60' 1  Tom Lannoo
 Stavros Glouftsis 1 80'   60' 1  Jary Gilliaert
 Kenzo De Swert 1 86'   60' 1  Thibault Vandenbussche
 Amin Kabir 1 86'   60' 1  Jason Neu
  83' 1  Thomas Depoorter
  83' 1  Harry Hollevoet
  88' 1  Thomas Depoorter

VOORBESCHOUWING:

Na een mooie zes op negen staat zaterdag de vierde competitiewedstrijd op het programma. Deze keer trekken we daarvoor naar de stad van de “azijnzekers”, ook wel gekend van de Scheldebrug of Temsebrug die met 365 meter de langste van België is. Vorig weekend wonnen de blauwwitten hun eerste drie punten op het veld van Brakel waarvan ze zelf toegaven dat het gevleid was. De ploeg die terecht hoge ambities koestert lijkt dus nog niet in grote vorm, kan KMT hiervan profiteren?
KSV Temse is bij de KBVB aangesloten met stamnummer 4297 en heeft blauw-wit als clubkleuren. KSV Temse ontstond in 1945 uit de fusie van twee clubs uit Temse. Meer dan een halve eeuw speelde de club in de hogere provinciale reeksen tot men bij het begin van de 21ste eeuw opnieuw naar de nationale reeksen opklom nadat het daar kort na de fusie ook al eens een jaartje van mocht proeven in de toenmalige derde nationale want bevordering bestond nog niet. Ondertussen is KSV Temse een stevige subtopper geworden in onze reeks.
Scheidsrechter van dienst is de Brabander Tirso Boon (14/07/1989) aangesloten bij Un. Lovenjoel. In 2014 was hij al twee keer lijnrechter voor KMT, een competitiewedstrijd op Sint-Niklaas en op De Velodroom voor de bekerwedstrijd tegen Visé. Voor de thuisploeg is het een eerste kennismaking. Hij zal worden bijgestaan door de heren Vanoppen Brian en Cannaerts Kristiaan.
KMT kon al niet meer winnen sinds de eerste ontmoeting in 2009 in het Fernand Schuermanstadion, gelegen langs de Schoolstraat 63 te Temse. Tijd dus om eindelijk nog eens drie punten mee naar huis te nemen: ’15-’16 3-0 ’14-’15 1-1 ’13-’14 5-0 ’12-’13 1-0 ’10-’11 1-1 ’09-’10 1-4
Website: www.ksv-temse.be
De supportersbus vertrekt om 18u00 aan Cafe Velodroom waar je ook kan inschrijven.
Hoogtepunten van de wedstrijd kan je live volgen via Twitter #temkmt of via onze facebookpagina.

WEDSTRIJDVERSLAG:

KMT moest met een erg jonge ploeg naar het Scheldeland. Met Turcan (gekwetst), Vandaele (geschorst) en Frutos (ziek) moest KMT toch heel wat ervaring missen. De eerste helft was dan ook een maat voor niks.

Buiten wat pluk- en/of opraapwerk kregen beide doelmannen geen bal te zien. Het grootste gevaar kwam wel van de thuisploeg vooral omdat Virgone op de rechterflank heel wat vrijheid kreeg. Een kleine tiental minuten was er de beste kans voor de thuisploeg wanneer alweer Virgone tot aan de achterlijn mocht doorgaan en de bal terug kon leggen tot bij Kabir maar die zag zijn schot gepakt door Olievier. We gaan rusten met een terechte brilscore.

De thuisploeg kwam goed uit de kleedkamers. Een vrije trap van Kabir zoeft net naast de paal buiten, even later is een vluchtschot van De Keersmaecker hetzelfde lot beschoren. Het duurt tot bijna op het uur vooraleer ook KMT zich aanvallend toont. Een schot van Hollevoet wordt afgeblokt in hoekschop.

Hilariteit in minuut 65. Mputu mag alleen op doel afgaan maar wordt foutief gestopt door Ceesay. De (onzeker fluitende) ref aarzelt niet en trekt de rode kaart. Enkele ogenblikken nadien trekt hij die kaart terug in nadat zijn assistent buitenspel had gezien. Ongezien op een voetbalveld, een ref die een rode kaart terug intrekt! Het moet wel gezegd, volgens uw verslaggever had de lijnrechter het bij het rechte eind al was het zeer nipt.

De bezoekers voeren nu de druk op. D’Haeseleer mag aanleggen van schuin voor doel, hij ziet zijn inzet nog gekeerd door Cordie. Een kopbal van Vertonghen spat nog uiteen op de lat en vijf minuten later ziet Olievier Gloufsis alleen voor hem verschijnen maar onze doelman toont zijn talent en kan redding brengen. Met dé redding van de wedstrijd kan hij de thuisploeg van een verdiend doelpunt afhouden en zo zijn ploeg een puntje schenken.

Het laatste wapenfeit van de wedstrijd is nog voor de bezoekers. Een voorzet/schot van Gilliaert zoeft richting winkelhaak maar doelman Renier kan zich nog reppen om de bal in hoekschop te werken.

KMT kaapt op een diefje een puntje weg uit Temse. Achteraf gemengde gevoelens bij spelers en supporters, een puntje op Temse is vooraf gezien niet slecht maar het spelniveau zal zeker beter moeten in de volgende wedstrijden. Hopelijk kunnen we wat ervaring recupereren.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net