dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM 0:3 K. FC Mandel United
TORHOUT 1992 KM 0:3 K. FC Mandel United
Match
Opstelling
Speeldag 5
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM
0 : 3
K. FC Mandel United
01-10-2016 19:30
 Jary Gilliaert 1 28'   23' 1  Daymon Billiet
 Thomas Depoorter 1 46'   23' 1  Karsten Delrue
 Sebastiaan Cordie 1 46'   34' 1  Cédric Betremieux
 Thibault Vandenbussche 1 59'   54' 1  Sofiane Oumedjeber
 Jason Neu 1 59'   54' 1  Thomas Cornelis
 Bryan Willems 1 59'   54' 1  Honour Gombami
 Jary Gilliaert 1 59'   68' 1  Gwenny Opbrouck
 Kevin Theetaert 1 65'   71' 1  Vincent Oplinus
 Thomas Depoorter 1 67'   71' 1  Gwenny Opbrouck

VOORBESCHOUWING:

Zaterdag komt buur Izegem op bezoek naar De Velodroom. Voor het eerst in jaren lijkt het een heuse topmatch te worden, er wordt dit seizoen niet tegen een degradatieplaats maar wel voor een mogelijks (tijdelijke) eerste plaats in het klassement gespeeld.
Dat het geen gemakkelijke wedstrijd zal worden blijkt uit de resultaten van de borsteljongens bij aanvang van dit seizoen. Ze speelden twee maal gelijk tegen de huidige koplopers Gent en Petegem (1-1), ze wonnen op het veld van Gullegem (1-2) en vorige week stuurden ze nog Brakel met een 4-0 pandoering naar huis. Dat ze al acht keer scoorden en slechts drie doelpunten moesten slikken zegt genoeg.
Trainer Bruno Debo haalde heel wat nieuwe spelers. De jongeren Olievier Djerdi, Thibault Phyfferoen, Niels Verscheure, Daymon Billet, Yoric Volckaert en Jason Saelens kwamen over van KRC Harelbeke. Ook Gwenny Opbrouck (Menen), Karsten Delreu (Gullegem), Jonas Vervaecke (Knokke), Sofiane Oumedjeber (Croix FR), Vincent Oplinus (RC Waregem) en Cédric Betremieux (Istres FR) kwamen de rangen versterken.
Uiteraard verlieten dan ook enkele spelers de ploeg. Marijn Vandewalle die naar naar Knokke trok en Olivier Verstraete (Oudenaarde) en Aaron D’Hondt naar Waasland-Beveren zijn de belangrijkste spelers die de groep verlieten. Ook Daan Ronse (Meulebeke), Rob De Leersnijder en Tom Vanrobaeys (Wevelgem), Frederique Olievier (Dadizele), Dries Wysselinck (Wielsbeke), Robbe Driessens (RC Waregem), Brent Callewaert (Lendelede) en Gilles Garrevoet (Dottenijs) verlieten de ploeg. Van Jonathan Yombo, Chris Marlon-Ondong is niet geweten naar waar ze trokken.
Bij KMT komt Vandaele terug uit schorsing, er zijn geen extra gekwetsten.
De scheidsrechter van dienst is de heer Tom Patrouille (31/01/1983) aangesloten bij FC Varsenare. Hij was eerder dit seizoen al te gast op De Velodroom voor de bekerwedstrijd tegen Aywaille, de bezoekers floot hij op Gullegem. Hij zal worden bijgestaan door de heren De Meulemeester Stijn en Verheye Tom.
De balans op De Velodroom tegen onze buren is zeer positief! KMT speelde twee keer gelijk, kon zes keer winnen en moest slechts één keer de duimen leggen op De Velodroom. De verliesmatch kwam er vorig seizoen toen KMT in een zware dip zat en verloor met forfaitcijfers. Later werd dat terug recht gezet met een 0-3 overwinning op Izegem. ’95-’96 1-0 ’96-’97 0-0 ’00-’01 1-0 ’08-’09 1-1 ’10-’11 1-0 ’12-’13 1-0 ’13-’14 2-0 ’14-’15 2-0 ’15-’16 0-5
Je kan de wedstrijd live volgen op de wedstrijdpagina hieronder of de hoogtepunten via Twitter #kmtize.

Van 17u45 tot 18u45 speelt onze U7 een voorwedstrijd tegen de U7 van Club Brugge KV.

WEDSTRIJDVERSLAG:

01' Na de freestyleshow van Thomas Stemgee, aangeboden door sponsor betFIRST zijn we begonnen aan de eerste helft. De bezoekers trekken meteen naar voor met enkele ballen die voorlangs lopen

14' Weinig animo op De Velodroom, de bezoekers lijken wel het gretigst op zoek te gaan naar een doelpunt. Olievier gaat tot twee maal goed plat op een schot van Verkindere.

23' Bij de bezoekers gaat de gekwetste Delrue naar de kant voor Billiet

27' Eerste gele kaart van de wedstrijd is voor Gilliaert na een fout

33' GOAL 0-1 Betremieux kan zich vrij kappen op de zestien en scoort verdiend de openingstreffer voor de bezoekers. KMT komt voorlopig aanvallen niet in het stuk voor, doelman Depaepe heeft geen problemen met enkele plukballetjes.

RUST De bezoekers gaan verdiend met een 0-1 voorsprong de kleedkamer in, KMT kon te weinig brengen aanvallend

46' KMT begint aan de tweede helft met Depoorter in de plaats van de gekwetste Cordie

47' Mputu wordt neergehaald in de zestien maar krijgt geen strafschop, aan de overkant krijgt Billiet de kans maar hij wordt nog net op tijd afgeblokt

54' GOAL 0-2 Na balverlies kan Sofiane profiteren, hij ziet zijn afgeweken schot waardoor doelman Olievier op het verkeerde been staat in doel verdwijnen

60' Neu en Vandenbussche komen in de plaats van Vandaele en Gilliaert

65' KMT zet nu iets meer druk naar voor en komt enkele keren gevaarlijk opzetten, op doel schieten blijft moeilijk

66' Gele kaart voor Theetaert

67' Gele kaart voor Depoorter

67' Olievier duwt de vrije trap van Sofiane in hoekschop, de hoekschop wordt op de lat gekopt

68' GOAL 0-3 Opbrouck maakt de pil nog bitterder met een vluchtschot

73' Opbrouck mag naar de kant voor Cornelis bij de bezoekers

76' Ook Gombami mag gaan rusten voor Oplinus

84' Vrije trap Neu van aan de hoekschopvlag, Hollevoet kopt op de lat

EINDE Izegem overklast KMT en wint verdiend met 0-3

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net