dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me R. Knokke FC 2:0 TORHOUT 1992 KM
R. Knokke FC 2:0 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 6
Stadion Olivier
R. Knokke FC
2 : 0
TORHOUT 1992 KM
08-10-2016 18:00
 Bram Paepe 1 46'   65' 1  Bjorn Vandaele
 Brecht Laleman 1 46'   65' 1  Jason Neu
 Maarten Cobbaert 1 66'   65' 1  Marvin Turcan
 Nicholas Tamsin 1 80'   75' 1  Thibault Vandenbussche
 Jorgo Waeghe 1 83'   75' 1  Jasper Ameye
 Tjendo De Cuyper 1 83'   75' 1  Alexandre Frutos
 Steven Van Moeffaert 1 90'   75' 1  Thomas Goddeeris
 Alessio Staelens 1 90'   78' 1  Jason Neu

VOORBESCHOUWING:

Zaterdag staat alweer een (nieuwe) West-Vlaamse derby op het programma, dan trekken we naar het mondaine Knokke. De luxe badstad waar een al even luxueuze en ambitieuze voetbalclub gehuisvest is. De blauwwitten, opgericht begin jaren 1900, kregen in 1926 het stamnummer 101 en speelden vorig seizoen nog kampioen in bevordering A.
Ook dit seizoen startte de kustploeg met grote ambities aan het seizoen. Bewijs daarvan zijn opnieuw enkele transfers van spelers die andere clubs op ons niveau niet meer kunnen betalen. Marijn Vandewalle (Izegem), Tjendo De Cuyper (Coxyde/KMT), Yarith Maes (Coxyde), Alessio Staelens (Westhoek), Mick De Pessemier (Hoek NL), Kieriën Serpieters en Maxim Vandewalle (beiden beloften Cercle) zijn nieuw dit seizoen. Laat in de transferperiode werd daar ook nog Brecht Laleman (Deinze) aan toegevoegd.
Uiteraard hebben ook enkele spelers de club verlaten. Peter Van Der Heyden en Frank Demouge zijn gestopt. Ook Niels Meert (Heist), Kevin Pannecoucke (Westkapelle), Kenneth Neve (Boezinge), Jonas Vervaecke (Izegem), Michel Ternest (Vlamertinge), Glenn Blomme (Stekene) en Mattis Persoons zochten andere oorden op.
Bij Knokke lopen ook heel wat mensen met een verleden op De Velodroom. Kristof Arrijs werd er sportief manager. Maar ook de doelmannen Laleman en Maes (jeugd), De Pessemier, Cobbaert, Savaete, De Cuyper en Butsraen hebben ooit in onze clubkleuren rond gelopen.
Bij KMT is Thomas Depoorter geel geschorst, er zijn geen bijkomende gekwetsten. Het blijft afwachten wanneer Frutos, Turcan en Ameye terug inzetbaar zullen zijn bij de A-ploeg.
Torhout 1992 KM en R. Knokke FC speelden nog nooit een officiële wedstrijd tegen elkaar, we staan dus voor een primeur. Op 9 augustus 1970 namen het toenmalige FC Torhout en Knokke FC het wel al eens tegen elkaar op voor de Beker van België. Het werd 1-0 op De Velodroom.
De scheidsrechter van dienst is de heer Mesanovic Admir, geboren op 04/03/1989 en aangesloten bij het Oost-Vlaamse Ertvelde. Vorig seizoen floot hij Knokke-Adinkerke en was hij lijnrechter bij Brakel-KMT en Harelbeke-Knokke. Hij zal worden bijgestaan door de heren Vande Velde Timmy en Rys Edwin.
Neen… het is niet “Met de trein naar Oostende” zoals Spring ooit zong. Omdat de wedstrijd verplaatst is van zondag naar zaterdag om 18u00 is de supportersbus niet vrij. Hij is op zaterdagnamiddag met jeugdploegen weg naar Harelbeke en dus niet op tijd terug gezien het vroege aanvangsuur van de wedstrijd in Knokke. Geen nood dachten enkele vindingrijke supporters… dan gaan we maar… “Met de trein naar Knokke!” De supporters verzamelen om 15u00 in Cafe Flandria aan het station te Torhout. De trein naar Knokke vertrekt om 15u40, de terugreis is voorzien om 20u30. Een ticket voor de heen- en terugreis kost 7,20 euro, 65-plussers reizen voor slechts 6,00 euro. Het stadion ligt op enkele minuten wandelen van het station, iedereen is welkom om mee te gaan.
Website: www.rkfc.be
Adres stadion: Stadion Olivier, Smedenstraat 93 te 8300 Knokke-Heist.
Volg de hoogtepunten van de wedstrijd live via Twitter #knokmt of via onze facebookpagina. De opstelliingen komen hier online van zodra ze bekend zijn.

WEDSTRIJDVERSLAG:

De wedstrijd begon onder een herfstzonnetje goed voor KMT. Doelman Laleman had moeite met een vrije trap van Mputu, Turcan probeerde het in de de rebound met een lobje maar dat gaf geen resultaat. Tien minuten later mocht De Cuyper alleen op doelman Olievier afgaan maar die laatste was bij de pinken en ging goed plat in de voeten.
Op het half uur ging ook Savaete zijn kans, hij draaide zich goed vrij maar Olievier pak zijn schot al bij al gemakkelijk. Vijf minuten voor rust KMT nog eens, Hollevoet zet voor van op links en Vandaele aan de tweede paal draait naar binnen maar hij ziet zijn schot over de lat verdwijnen. Aan de overkant probeert Tamsin het nog eens met een afstandsschot maar ook hier geen probleem voor doelman Olievier. We gaan rusten met een brilscore.
Tien minuten gespeeld in de tweede helft wanneer De Cuyper opnieuw alleen voor doelman Olievier mag komen maar opnieuw gaat die laatste goed plat. Het was uitstel van executie want na 66 minuten kon Cobbaert er via een vrije trap toch verdiend 1-0 van maken. De thuisploeg blijft baas en tien minuten voor affluiten werd de score verdubbeld wanneer Tamsin de bal vanop rechts krijgt toegespeeld, zich vrij kapt en binnen schiet, 2-0 en wedstrijd gespeeld.
Trainer Deschodt probeert nog iets terug te doen mede door Haghedooren naar de spits te sturen. En dat loont nog bijna ook maar wanneer Romain vlak voor affluiten de aansluitingstreffer inkopt wordt hij teruggefloten voor buitenspel.
KMT kon in de laatste 270 minuten geen geldig doelpunt meer socren, enig lichtpunt vandaag was doelman Olievier die zijn ploeg van een zwaardere nederlaag kon behoeden.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net