dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM 0:0 S.C. Eendracht Aalst
TORHOUT 1992 KM 0:0 S.C. Eendracht Aalst
Match
Opstelling
Speeldag 7
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM
0 : 0
S.C. Eendracht Aalst
15-10-2016 19:30
 Bryan Willems 1 55'   83' 1  Wannes Van Tricht
 Alexandre Frutos 1 60'   83' 1  Bigen Yala Lusala Mundemba
 Jason Neu 1 70'    
 Marvin Turcan 1 70'    
 Tom Lannoo 1 80'    
 Darren Steur 1 80'    
 Harry Hollevoet 1 85'    
 Alexandre Frutos 1 85'    

Wedstrijdverslag:
Kan KMT de rug rechten met de hulp van het sfeervak “Toeroet Fan Clan 110”? Zaterdag ontvangen we SC Eendracht Aalst op het kunstgras van De Velodroom. De ajuinen zijn sinds 1919 aangesloten met stamnummer 90 en hebben wit en zwart als clubkleuren. Voor de tweede keer dit seizoen zorgen de jeugdploegen voor het sfeervak, deze week zijn het de gastjes van de U8 en de U13 die KMT naar de overwinning gaan moeten schreeuwen.
KM is er de jongste weken niet in geslaagd om een vervolg te breien aan de goede seizoenstart en staat terug met beide voetjes op de grond. De thuisderby tegen Izegem werd een vrij zware 0-3 nederlaag waarbij KM duidelijk de wet van de sterkste moest ondergaan en waarin Izegem op de Velodroom bewees dat het niet zomaar de huidige kop van de rangschikking aanvoert. De eerste thuisnederlaag van het seizoen was dan ook een feit.
Afgelopen zaterdagavond werd promovendus Knokke bezocht en ook daar moest KM, na een matige wedstrijd het onderspit delven. In een gelijk opgaande eerste helft bleven de bordjes blanco, maar ex-speler Maarten Cobbaert wist na goed een uur spelen de verdiende openingstreffer te scoren via vrije trap.
Wanneer Knokke er tien minuten voor affluiten 2-0 van maakt, gooit trainer Alan dan maar verdediger Haeghedooren in de spits en zet KM nog even alles op alles, maar (een geldig doelpunt) scoren lukte niet meer. Thuisploeg Knokke haalde dan ook verdiend de volle buit in deze derby.
Door de recente 0 op 6 zakt KM een paar plaatsen in de rangschikking waar een vijftal ploegen met 7 punten de buik van het klassement bevolken.
Vanavond krijgen onze jongens een nieuwe kans en geven ze Eendracht Aalst partij. De ajuinen zijn volop bezig, na een moeilijke periode in hun rijke geschiedenis, aan de heropbouw van hun ploeg en koesteren ongetwijfeld de ambitie om terug hoger te spelen. Afgelopen zondag lieten zij een 2-0 voorsprong tegen Brakel nog uit handen glippen en werd het uiteindelijk nog 2-2. Hierdoor staan zij voorlopig op een zesde plaats in de rangschikking en hebben zij twee punten meer op de teller dan KM.
Opnieuw wordt het een wedstrijd waarbij een graag geziene ex-trainer de sportieve touwtjes in handen heeft bij de tegenstander. Dirk Geeraerd, die in een ver verleden na een onvergetelijk seizoen wist te promoveren met KM, is vanavond dan ook opnieuw te gast op de Velodroom. Benieuwd of onze ploeg na Lavens en Degomme ook Dirk puntenloos naar huis weet te sturen. Ook ex-speler Jilke De Coninck verdedigt momenteel de Aalsterse kleuren.
Het wordt dus ongetwijfeld opnieuw een beladen wedstrijd waarin beide ploegen voluit voor de drie punten zullen strijden. Hopelijk vinden onze aanvallers nog eens de weg naar de netten en wordt de volle buit binnen gehaald. Wij duimen alvast voor een klinkende thuiszege.
Scheidsrechter van dienst is de heer Zeebroek Bart. De West-Vlaming geboren op 11/12/1981 was dit seizoen ook al te gast in Torhout voor de wedstrijd tegen Harelbeke. Vorig seizoen kwam hij drie keer op bezoek op de Velodroom, hij was toen ook één keer te gast bij onze bezoekers. Hij zal worden bijgestaan door de heren Dewyn Benjamin en Sanders Thomas.
Vorige uitslagen tussen beide clubs op De Veldroom waren: ’02-’03 1-0 ’05-’06 3-3 ’07-’08 3-2 ’09-’10 3-4 ’10-’11 0-2 ’15-’16 1-1 Van de twaalf confrontaties in totaal won Aalst er zes, KMT vier en werd er twee maal gelijk gespeeld.
Je kan het rechtstreeks verslag van de wedstrijd hieronder live volgen. Ook via Twitter #kmtaal of via onze facebookpagina vind je de hoogtepunten.
Wedstrijdverslag:

01' De thuisploeg mag de wedstrijd op gang trappen, veel volk en sfeer op De Velodroom. Het sfeervak van de jeugdploegen U8 en U13 laten zich alvast horen.

04' Na balverlies van Vandaele komen de bezoekers gevaarlijk opzetten, doelman Olievier moet in twee tijden een bal van de lijn redden

15' Windstilte in de doelgebieden, nochtans aan de sfeer zal het niet liggen. Supporters van beide clubs blazen de longen uit hun lijf.

18' Vrije trap van Mputu in de muur, in de herneming pakt Vandenoortgaete gemakkelijk

24' Makekula mag een voorzet van De Rock helemaal vrij inkoppen maar doelman Olievier laat zich niet verrassen.

27' Mputu kan zich doorzetten van op links en schiet van net buiten de zestien, Vandennoortgaete kan met een prachtige save de bal in hoekschop werken

35' De wedstrijd blijft goed op en neer gaan, al zitten de aanvallers voorlopig goed in de tang van de verdedigers

41' Yala Yusala mag eenzaam aan de tweede paal een bal inkoppen op voorzet van Makelula maar hij kopt onbegrijpelijk naast de verkeerde kant van de paal

45' RUST We gaan rusten met de beginstand in een best aangename wedstrijd om volgen, ook al waren er niet veel grote doelkansen, de beste waren toch voor de bezoekers.

46' De bezoekers mogen de tweede helft op gang trappen

53' Haeghedooren legt een voorzet van Goddeeris af tot bij Turcan maar Marvin schiet de bal hoog over de kantine

54' Eerste gele kaart van de wedstrijd voor Bryan Willems na een fout net buiten de zestien

55' Ingestudeert nummertje bij de vrije trap maar De Coninck schiet de bal naast

59' Geel voor Frutos 

69' Cordie schiet een kans op hoekschop hoog over van dichtbij

70' Jason Neu vervangt Marvin Turcan

75' Gevaarlijke standjes voor doel komen er wel, grote kansen blijven echter uit. Het ziet er meer en meer naar uit dat wie eerst scoort ook de wedstrijd zal winnen

80' Tom Lannoo vervangt Darren Steur

85' Hollevoet vervangt Frutos

87' Haeghedooren probeert het nog eens met een schotje van net binnen de zestien maar geen probleem voor de doelman

90' Het is nog even bibberen bij het slotoffensief van de bezoekers, gelukkig zijn ze onmondig voor doel

93' Vandennoortgaete heeft nog moeite met een schot van Lannoo maar pakt in twee keer

EINDE van een spannende wedstrijd waar beide ploegen waarschijnlijk wel vrede zullen kunnen nemen met het gelijkspel, jammer voor de talrijk opgekomen supporters zagen ze wel geen doelpunten

LEUK DETAIL: Beide supportersclans die verbroederen na de wedstrijd en een hele tijd lang YOU NEVER WALK ALONE blijven zingen. VOETBAL EEN FEEST DUS!

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net