dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. Olsa Brakel 0:1 TORHOUT 1992 KM
K. Olsa Brakel 0:1 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 12
Stephan Van den Berghe stadion
K. Olsa Brakel
0 : 1
TORHOUT 1992 KM
20-11-2016 15:00
 Thomas Van Den Berghe 1 31'   30' 1  Marvin Turcan
 Wouter Moreels 1 58'   41' 1  Kevin Theetaert
 Jelle Delie 1 58'   46' 1  Bryan Willems
 Bram Leroy 1 58'   46' 1  Kevin Theetaert
 Gaetan Makonga Tara 1 58'   53' 1  Alexandre Frutos
 Jeroen Lambrecht 1 83'   57' 1  Thomas Depoorter
 Kjell Knipping 1 83'   57' 1  Harry Hollevoet
  80' 1  Tom Lannoo
  80' 1  Jesse Mputu

VOORBESCHOUWING:

Zondag trekken we naar De Vlaamse Ardennen waar we Olsa Brakel gaan bekampen. In het verleden steevast ons zwarte beest. Kan KMT na de onverhoopte negen op negen van de vorige wedstrijden bevestigen? Het kunstgras mag alvast geen excuus meer zijn gezien we nu zelf over zo’n prachtige grasmat beschikken. Een plaatsje in de top van de rangschikking behoort bij winst tot de mogelijkheden. We mogen toch ook eens dromen, het is lang geleden!
Olsa Brakel is bij de KBVB aangesloten met stamnummer 5553 en heeft geel en zwart als clubkleuren. De club staat in Torhout vooral gekend als “het zwarte beest van KM”. De club uit Nederbrakel sloot zich als Oud Leerlingenverbond Sint-Augustinus Nederbrakel (Olsa Nederbrakel) in 1952 aan bij de Belgische Voetbalbond. In de gemeente was sinds vorig decennium ook al FC Brakel actief, dat bij de voetbalbond was aangesloten met stamnummer 3440. In 1975 werd de naam afgekort tot Olsa Brakel.
Olsa Brakel bleef vier decennia lang in de provinciale reeksen voetballen, tot het in 1990 voor het eerst de nationale reeksen bereikte. Brakel kon er zich vlot handhaven in bevordering en eindigde er in zijn tweede seizoen 1990/91, meteen als tweede in zijn reeks. De club bleef in vierde, maar kon de volgende jaren dit resultaat niet meer herhalen. In 1997 strandde men uiteindelijk op een laatste plaats en na zeven jaar nationaal voetbal degradeerde de club weer.
De club bleef tien jaar in de provinciale reeksen, tot men in 2007 opnieuw promoveerde naar vierde klasse, na het winnen van de provinciale eindronde. Brakel was er zijn eerste twee seizoenen een modale middenmoter, tot 2009/10. Dat jaar eindigde men als derde en mocht de ploeg naar de eindronde. Brakel stootte er door tot in de finale. Doordat in de hogere reeksen een aantal clubs verdwenen of fusioneerden, bleek deze finale zelfs overbodig. Voor het eerst in de clubgeschiedenis promoveerden de geelzwarten zo naar derde klasse, de huidige tweede amateurreeks waar ze nu toch ook al een tijdje verblijven.
In het begin in derde klasse ging de ploeg uit de gemeente van de politieke familie Decroo steevast als een grijze muis door de competitie al was dit de laatste jaren al iets beter met een vierde, zesde plaats, vorig seizoen viel dan weer iets tegen met een tiende plaats. KMT kon ook nog maar één keer winnen in de Vlaamse Ardennen, de uitslagen spreken boekdelen en laten blijken waarom Brakel het zwarte beest genoemd wordt. Zelfs voor de Beker van België kregen we er al een pak voor de broek. Tijd dus om voor eens en voor altijd kom af te maken met die mythe van het zwarte beest, zeker nu het goed gaat met KMT na een negen op negen.
Bekende spelers uit het verleden van OLSA zijn onder andere Pieter Merlier en Sandy Martens. Dit seizoen heeft de club geen grote namen in de rangen maar staat op een voor hen ontgoochelende en niet benijdenswaardige elfde plaats. Doelschutter Delie was er vorig week niet bij, toch claimde Brakel op basis van hun sterke wedstrijd de drie punten na het gelijkspel op Westhoek.
De scheidsrechter van dienst is de heer Mario Vanlommel, hij zal worden bijgestaan door de heren Joni Schwaenen en Tom Glazemaekers.
Uitslagen in het OLSA stadion aan de Parkweg te 9660 Brakel:
’15-’16 4-0 ’14-’15 2-0 ’13-’14 1-0 ’12-’13 1-1 ’11-’12 2-1 ’10-’11 3-1 (4-2 BvB) ’08-’09 1-0 ’96-’97 1-3 ’95-’96 0-0 ’91-’92 3-0
Website: www.olsabrakel.be
De supportersbus vertrekt om 13u00 aan De Velodroom. Inlichtingen en inschrijvingen in Cafe Velodroom (050/215.212). Vooraf inschrijven is en must!
Je kan de hoogtepunten van de wedstrijd live volgen via Twitter #brakmt of via onze facebookpagina. De wedstrijdopstellingen komen hierboven online van zodra ze bekend zijn.
WEDSTRIJDVERSLAG:

De eerste helft had helemaal niets om het lijf, toch zeker het eerste half uur niet. OK, de stormwinden lieten ook niet toe om te voetballen en datozal zeker niet enkel en alleen in Nederbrakel geweest zijn. KMT startte wel met wind.

Het duurde tot op minuut 26 tot het eeste schot op doel viel door kapitein Haezebroeck, maar doelman Olievier kon gemakkelijk pakken. Verder waren enkel de gele kaarten voor Thomas Van Den Berghe, Turcan en Theetaert het noemenswaardig. 

Tot vijf minuten voor tijd, Depoorter kopte te kort terug naar doelman Olievier en Cremers schoot de open kans op de tweede paal. De kans op een voorsprong voor de thusploeg maar aan de overkant kon Mputu na voorzet van Turcan zich vrij kappen en met een hard schot in de winkelhaak de bezoekers op voorsprong schieten. Doelman Otte had echter een wereldsave in huis om KMT van een voorsprong te houden en zo gingen we rusten met 0-0.

Na de rust met Willems in de ploeg voor Theetaert probeerde KMT ondanks tegenwind toch iets te forceren. Na acht minuten leverde handspel in de zestien een verdiende strafschop op, eerder had ook Mputu al een strafschop verdiend. Frutos schoot die feilloos binnen en KMT zat nu op rozen.

Het liet de thuisploeg nu iets meer komen en rekende op de tegenaanval tegen de wind in. En dat lukte ook nog een paar keer goed. Mputu en Turcan kregen de kans om de score te verdubbelen, maar ook de thuisploeg die misschien iets meer overwicht nam qua balbezit en veldoverwicht liet zich niet onbetuigd. Een paar gevaarlijke standjes voor doel werden door onze solide verdediging telkens weggewerkt of de afwerking bij de thuisploeg was niet scherp.

Ondanks een zwakke wedstrijd van beiden ploegen, mede door de weersomstandigheden die niet toelieten om goed voetbal te brengen kon KMT toch enigzins verdiend de drie punten pakken al hadden beide ploegen ook wel tevreden geweest met een gelijkspel. KMT kan zo verder opklimmen in het klassement naar een gedeelde derde plaats als het woensdag de inhaalmatch wint van Gullegem. MAAR... VOETJES OP DE GROND BLIJVEN IS DE BOODSCHAP OOK AL MOGEN WE AL EENS DROMEN!!! KMT... ONE TEAM... ONE FAMILY!!!

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net