dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K.V.K. Westhoek 0:4 TORHOUT 1992 KM
K.V.K. Westhoek 0:4 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 13
Crack Stadion
K.V.K. Westhoek
0 : 4
TORHOUT 1992 KM
27-11-2016 15:00
 Christophe Callens 1 24'   1' 1  Jesse Mputu
 Maxim Bailleul   37'   5' 1  Harry Hollevoet
 Guillaume De Korte 1 46'   12' 1  Thomas Depoorter
 Maxim Bailleul 1 46'   12' 1  Darren Steur
 Matthias Feys 1 75'   25' 1  Sebastiaan Cordie
 Alandson Jansen Da Silva 1 75'   56' 1  Alexandre Frutos
 Christophe Callens 1 75'   59' 1  Jason Neu
 Dieter Wittesaele 1 75'   59' 1  Marvin Turcan
  65' 1  Tom Lannoo
  65' 1  Romain Haghedooren

VOORBESCHOUWING:

Zondag staat opnieuw een West-Vlaamse derby op het programma. Dan trekken we naar Ieper om er KVK Westhoek te bekampen. Westhoek is een fusieclub uit Ieper en Poperinge en speelt in het rood van Ieper en Blauw van Poperinge met stamnummer 100. De club promoveerde vorig seizoen uit bevordering via de eindronde

De thuisploeg staat slechts twee plaatsen onder KMT maar telt toch al zeven punten minder. De ploeg behaalt heel onregelmatige resultaten. Bij de laatste vijf wedstrijden gingen er twee verloren, twee gewonnen en één gelijkspel. Vorig weekend werd nog met 3-1 verloren op Izegem. De club telt nochtans heel wat talent in de rangen met onder andere Ternier en Hillewaere die overkwamen van Coxyde. Daarbovenop spelen Jéremy Dumesnil, Maxim Bailleul en Rico Jordi, allen met een KMT verleden, ook in de kattenstad.

Bij KMT gaat het voor de wind met 13 op 15. Er werd gewonnen op zwart beest Brakel en woensdag nog werd er gelijk gespeeld tegen Gullegem in de wedstrijd van de gemiste kansen. KMT speelde aanvallend een sterke wedstrijd maar liet het na om de tegenstander af te maken. Mocht het vizier van onze aanvallers ooit eens op scherp komen te staan, dan staan er onze club nog zeer mooie tijden te wachten.

Ook voor onze trainer Allan Deschodt is het een speciale wedstrijd. Hij beleefde een mooie periode in het Crack Stadion als trainer, kreeg zelfs bijna SC Chareleroi op de knieën in de bekercampagne, maar werd later op een niet al te fraaie manier aan de deur gezet. Hij rekent dus op de steun van onze supporters om de drie punten mee te pakken naar Torhout en dan achteraf samen met hen een feestje te kunnen bouwen.

De scheidsrechter van dienst is de 22- jarige Oost-Vlaming Simon Verstraeten (18/02/1994) aangesloten bij Melle, vorig seizoen was hij nog lijnrechter bij de thuiswedstrijd tegen Gullegem. Hij zal worden bijgestaan door de heren Stijn De Meulemeester en Olievier Benoit.

Beide fusieclubs speelden nog niet tegen elkaar in competitieverband. Wel speelde KMT al tegen het toenmalige KVK Ieper op het Crackstadion gelegen langs de Jaime Picanollaan 1 te Ieper, telkens werd er verloren met dezelfde cijfers. ’08-’09 2-0 ’09-’10 2-0 Dringend tijd dus om hier iets aan te veranderen. 

De supporters vertrekken om 08u00 aan Cafe Velodroom voor een verrassingsreis naar de Westhoek.

Volg de hoogtepunten van de wedstrijd live via Twitter #weskmt of via onze facebookpagina.

WEDSTRIJDVERSLAG:

Sneller dan Benteke! Het moet zowat de snelste goal zijn in de geschiedenis van onze club wanneer Turcan direct na de aftrap van op de eigen helft de rechterkant afdweilt en voorzet tot bij de vrijstaande Mputu die in twee tijden afwerkt, 0-1.

De thuisploeg is nog niet bekomen van die uppercut wanneer het nu Frutos na een één-twee met Mputu op rechts de bal richting Hollevoet stuurt en die de 0-2 op het bord prikt. Van een blitzstart gesproken! Even later besloot Hollevoet zelfs nog eens in de handen van Dumesnil. Aan de overkant bediende Ternier vlak daarvoor zijn collega Wittesaele die eveneens in de handen van Olievier schoot.

KM plooide iets terug  maar de steriele druk van de thuisploeg kon niet echt voor gevaar zorgen. Integendeel, het was opnieuw KM die kon scoren. Wanneer Hollevoet de bal voor brengt van op links kan Mputu deviëren maar het is onze ex-speler Bailleul die de bal in eigen doel werkt, 0-3. Nog voor de rust staat het zelfs bijna 0-4 wanneer Dumesnil alles uit de kast moet halen om een schot van Hollevoet met de vuisten in hoekschop te werken. We gaan rusten met een geruststellende 0-3.

Het eerste kwartier goed doorkomen is dan de boodschap maar opnieuw is het KM die scoort. Een vrije trap van Frutos verrast Jan en Alleman en verdwijnt rechtstreeks in de verste benedenhoek, 0-4 wedstrijd gespeeld.

Westhoek probeerde nu wel (mede omdat KM dat nu toeliet) maar aanvallend liet de organisatie toch de wensen over bij de thuisploeg. De grootste kans was er voor de ingevallen De Korte maar Cordie kon zich in de baan van het schot leggen. Er waren ook nog enkele kansjes voor Ternier en Hillewaere (die in hun Coxyde periode meestal wel binnen gingen) maar telkens lag een verdediger of doelman Olievier in de weg.

Over verdiende overwinning voor KMT dat zo helemaal alleen op de vierde plaats terecht komt in de rangschikking. Met matchen tegen hekkensluiter Menen en Halle, dat net daarboven staat, in het verschiet mooie vooruitzichten om de heenronde af te sluiten.

Het feestje voor trainer Deschodt met de supporters die al van ’s morgens vroeg vertrokken waren begon na de wedstrijd op het veld en ging nog tot in de late uurtjes door in jeugdlokaal De Velodroom. KMT, ONE TEAM… ONE FAMILY!

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net