dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Racing Club Harelbeke 1:1 TORHOUT 1992 KM
Racing Club Harelbeke 1:1 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 18
Forrestier Stadion
Racing Club Harelbeke
1 : 1
TORHOUT 1992 KM
15-01-2017 15:00
 Dylan Descheemaecker 1 7'   38' 1  Romain Haghedooren
 Joachim Vercouter 1 68'   44' 1  Romain Haghedooren
 Kevin Maleon 1 68'   72' 1  Jason Neu
 Charles Noppe 1 78'   72' 1  Harry Hollevoet
 Valentin Romont 1 78'   77' 1  Thibault Vandenbussche
  77' 1  Bjorn Vandaele
  85' 1  Tom Lannoo
  85' 1  Kevin Theetaert

VOORBESCHOUWING:

Zondag trekken we naar het Forrestierstadion voor de confrontatie met KRC Harelbeke, dat moet al geleden zijn van toen de club nog als KVK Torhout door het leven ging. Het wordt de eerste wedstrijd voor KMT in de thuishaven van onze ex-trainer Didier Degomme en spelers Niels De Loof en Jens Noppe. Timothy Van de Wouwer vertrok tijdens de winterstop naar SK Berlare en zal er dus niet meer bij zijn.
Trainers Deschodt en Degomme die goeie vrienden zijn zullen erop gebrand liggen om elkaar de loef af te steken, maar ook de supportersgroepen in beide ploegen zullen uitkijken naar een driepunten van hun team. Bij KMT zal dat zijn om die vierde plaats te bestendigen, bij “De Ratten” zal dat eerder zijn om zo snel mogelijk naar een geruststellende plaats in het klassement op te klimmen en om het verlies van de heenmatch (2-0) door te spoelen.
Vorige week verloor de thuisploeg van Olsa Brakel, zij zullen hierdoor nog meer op eerherstel uit zijn. KMT daarentegen won verdiend voor het vierde opeenvolgende jaar thuis van KSV Bornem en kan stilaan uitkijken naar een rustig seizoenseinde. Toch hoor je meer en meer stemmen opgaan dat na een drietal moeilijke seizoenen, in die top vijf blijven heel veel deugd zou doen aan al wie groenzwart genegen is.
Trainer Deschodt kan terug rekenen op de vorige week geschorsten Vandaele en Frutos, de kern is op een paar uitzonderingen nagenoeg opnieuw volledig beschikbaar. Ook bij de thuisploeg zijn er geen geschorsten.
Scheidrechter is voor het eerst dit jaar de heer Brinckman Jurgen. Hij zal worden bijgestaan door de heren Verhelle Kenneth en Messely Kris.
Voor inlichtingen en inschrijvingen voor de supportersbus kan je terecht in Cafe Velodroom.
Volg de hoogtepunten van de wedstrijd live via Twitter #harkmt of via onze facebookpagina.

WEDSTRIJDVERSLAG:

Wat als… KMT wel de geboden kansen afmaakt? Het begon al in de eerste minuut als Turcan een hoekschop van Frutos mag inkoppen. De bal wordt echter inextremisch al dan niet vóór de lijn weggehaald. Doellijntechnologie is nog niet aan ons niveau besteed. De hoekschop die daarop volgt pakt Merlier wel klemvast.
Na zeven minuten komt de thuisploeg voor het eerst aan de zestien van KMT. Meteen is het raak wanneer topschutter Descheemaecker onze centrale verdedigers te kijken zet en achter hun rug om binnen tikt, 1-0.
KMT blijft het beste van het spel voor zich houden maar het is tot twee maal toe Lebsir die via een tegenaanval met een afstandschot de vuisten van doelman Olievier test. KMT blijft op zoek gaan naar die gelijkmaker en acht minuten voor rust is het bijna zover wanneer Turcan Mputu een eerste keer alleen voor doelman Merlier kan zetten. Jesse zal vandaag echter zijn afwerkingsmachine niet bij hebben, zo zal later nog blijken.
Even later mag Haghedooren zich gelukkig prijzen als hij slechts geel krijgt voor een fout op Noppe. Gelukkig voor KMT want het is vlak voor rust diezelfde Haghedooren die de bordjes gelijk zet als hij een hoekschop van Frutos aan de tweede paal hard in het dak van het doel binnen schiet, 1-1. Meer dan verdiend staat KMT op gelijke hoogte bij de koffie.
Als de tweede helft tien minuten ver is staat KMT zowaar bijna op voorsprong wanneer Mputu een voorzet van Turcan inkopt, Merlier heeft echter een spectaculaire redding in huis. Direct daarna komt Mputu opnieuw alleen voor Merlier, ook hier zit de doelman er, tot twee keer toe, goed tussen.
De thuisploeg kan enkel nog aan verdedigen denken, al kopt Descheemaecker wel nog eens op de rug van Cordie. Even later is het opnieuw Mputu die alleen voor Merlier opduikt, maar ook zijn derde keer lukt het niet. Merlier raakt de bal die tergend traag naast de verkeerde kant van de paal gaat nog net genoeg aan om (alweer!) een doelpunt te voorkomen.
En de thuisploeg vraag je je dan af? We ook zij krijgen nog welgeteld één kans als Lebsir een bal perfect op het hoofd van Romont aflegt maar doelman Olievier en verdediger Cordie werken in hoekschop. Dit had de 2-1 kunnen en moeten zijn voor de thuisploeg, al was vriend en vijand het erover eens dat het zeker niet verdiend geweest zou zijn.
Descheemaecker schiet nog eens van buiten de zestien naast als hij via dom balverlies mocht doorgaan en aan de overkant kopt Depoorter een hoekschop net over de lat. De kans komt echter nog op naam van Frutos die vanop zowat 40 meter zag dat doelman Merlier te ver voor zijn doellijn stond en zijn vrije trap inextremisch nog vanonder de lat zag geduwd worden door de snel terugkrabbelende doelman.
Achteraf kon iedereen zich verzoenen met dit voor de thuisploeg toch wel billijke gelijkspel want de meeste en beste kansen waren zeker voor de bezoekers die zo het meest aanspraak konden maken op de drie punten.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net