dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. FC. Sparta Petegem 3:3 TORHOUT 1992 KM
K. FC. Sparta Petegem 3:3 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 26
KFC Sparta Petegem
K. FC. Sparta Petegem
3 : 3
TORHOUT 1992 KM
26-03-2017 15:00
 Thijs De Rock 1 5'   46' 1  Alexandre Frutos
 Niels Vandenbroucke 1 70'   46' 1  Marvin Turcan
 Wesley Basyn 1 70'   46' 1  Jordy Van Acker
 Pieter De Wulf 1 72'   46' 1  Jason Neu
 Niels Vandenbroucke 1 76'   51' 1  Romain Haghedooren
 Nicolas Gheeraert 1 79'   60' 1  Marvin Turcan
 Piet-Jan De Coninck 1 79'   65' 1  Alexandre Frutos
 Gilles Wullaert 1 81'   68' 1  Bryan Willems
 Samuel Crispyn 1 81'   68' 1  Thomas Depoorter
 Davy Joye 1 90'    
 Pieter Timmerman   93'    

VOORBESCHOUWING:

MATCHDAY! Vandaag trekken we naar Petegem-aan-de-Leie waar we de plaatselijke Spartanen zullen bekampen. Ze zijn bezig aan een sterk seizoen en stonden ook lange tijd op kop, tot een ontketend Knokke het van hen overnam. Hun eerste nederlaag van het seizoen leden ze op speeldag 11 op 12 november 2016 op De Velodroom. Ze lieten alvast optekenen in de kranten dat ze alle resterende wedstrijden nog willen winnen om het seizoen in schoonheid, en dan liefst in de top drie te eindigen, ondanks dat ze geen licentie aanvroegen.

De Spartanen lijken de laatste weken wel in een dipje te zitten na drie op twaalf. Er werd verloren op Gullegem, thuis verloren van Gent en gewonnen van Westhoek en opnieuw verloren op Brakel.

KMT kon vorige week het slechte tij keren door overtuigend te winnen van Gent, hopelijk kan die trend nu verder gezet worden. De geschorsten Frutos, Turcan en Willems keren terug.

In de heenmatch smeerde KMT een onkennelijk zwak Sparta verdiend een eerste nederlaag van het seizoen aan, mogelijks gaat de thuisploeg dus gebrand zijn op revanche. Voor KMT hoeft het nu allemaal niet meer maar een nieuwe overwinning is nog steeds meer dan welkom, zowel voor de sfeer in de groep als voor de winstpremies.

Het stadion ligt aan de Gaversesteenweg 240 te Petegem a/d Leie (Deinze), de supportersbus vertrekt om 13u30 aan Cafe Velodroom.

Website: www.kfcspartapetegem.be

Je kan de hoogtepunten volgen via twitter #petkmt of via onze facebookpagina.

WEDSTRIJDVERSLAG VOLGT:

ANTI CLIMAX OP HET EINDE. Bij 2-2 na 90 minuten ligt Wullaert van de thuisploeg gekwetst in ons doelgebied. Doelman Olievier is sportief en gooit de bal buiten op de zijlijn. Na de inworp weigert Davy Joye de bal terug te geven en loopt alleen op het lege doel af en scoort de 3-2, tot verbazing van iedereen die aanwezig is in het stadion. Na enkele hevige ruzies zowel op als naast het veld wordt er beslist om toch nog af te trappen. Op aangeven van de "SPORTIEF" manager en trainer van de thuisploeg moeten de Spartanen de gelijkmaker toelaten, maar dat zag De Wulf niet zitten en trapt de bal weg voor de neus van Mputu die alleen op doel mocht afgaan. Een verstandige Timmerman neemt dan maar zelf het heft in handen en trapt de bal in eigen doel, 3-3. De scheids maakt er meteen een einde aan. Oja, het was verder een leuke pot voetbal met kansen aan beide kanten.UPDATE: Ondertussen bood Davy Joye via onze facebookpagina zijn excuses aan. We zijn blij dat hij zijn fout inzag en aanvaarden dan ook zijn excuses. We kunnen nu deze bizarre situatie, die gelukkig geen verdere gevolgen heeft, achter ons laten.

De wedstrijd zelf dan. Trainer Deschodt verraste door dezelfde winnende elf van vorige week het vertrouwen te geven en de drie geschorsten op de bank te laten starten. Het bleek geen slechte keuze want KMT speelde een goeie wedstrijd, al kwam het al vroeg op achterstand als na vijf minuten De Rock aan de tweede paal teveel vrijheid genoot om een hoekschop van De Coninck in te koppen, 1-0.

KMT was echter niet aangeslagen en was zeker de evenknie van de thuisploeg al bleef de bal vooral op het middenveld rondhangen. Tot op het half uur wanneer Hollevoet een voorzet laag over de grond stuurt, hiermee vriend en vijand verrast en zijn bal tergend traag voorlangs ziet lopen. Met nog zeven minuten op de klok zet Lannoo met een uitstekende doorsteekpas Mputu centraal alleen voor doelman Vandebossche. Onze zwarte parel plaatste echter de bal naast de verkeerde kant van de paal en mist zo dé kans op de gelijkmaker.

KMT werd nog even opgeschrikt als vlak voor rust Goddeeris zich verkijkt op een bal en Basyn zo alleen op Olievier mag afgaan. Hij voelt de adem van de opzittende Goddeeris in de nek en plaatst de bal op de benen van onze doelman. Zo gaan we rusten met een minieme voorsprong voor de thuisploeg, beide teams konden aanspraak maken op een doelpuntje meer.

Kort na rust een ontketend KMT met nu de meer ervaren Frutos en Turcan in de ploeg voor Van Acker en Neu. Na drie minuten mag Mputu opnieuw alleen op de doelman afgaan, ook hij schiet op Vandenbossche en in de rebound ziet de ingevallen Frutos zijn schot vlak voor de lijn afgeblokt in hoekschop. Na de hoekschop gaat een schot van Turcan maar net naast. We zitten in tien dolle minuten want aan de overkant moet Olievier alles uit de kast halen om een kopstoot van Crispyn in hoekschop te werken. Direct daarna staat hij ook nog eens alleen voor Olievier maar ook hij mikt net als Mputu in de eerste helft van dichtbij naast. Nog geen minuut later moet ook Vandenbossche alles uit de kast halen om een schot van Hollevoet in hoekschop te werken. Luttele minuten later plukt Vandenbossche een schot van Frutos uit de lucht en gaat een schot van Haghedooren net naast.

Wanneer iedereen net voor het uur denkt dat de stormloop van KMT gaat liggen kan Hollevoet zich op links doorzetten. Hij steekt Frutos door tot op de achterlijn die aan de tweede paal de eveneens ingevallen Turcan vind en in één tijd de bal intikt, 1-1 en of het verdiend is!

Vijf minuten later stuurt Depoorter een verre bal richting achterlijn, Mputu kan de bal nog net binnen houden en terugleggen tot bij de meegevolgde Frutos die mooi laag binnen schiet, 1-2. Niemand kan zeggen dat het gestolen is want KMT is nu de betere ploeg en Turcan laat één minuut later zelfs de kans op de 1-3 liggen als hij naast schiet.

Met nog iets meer dan een kwartier te spelen laat ook Cordie de kans op de 1-3 liggen, hij trapt van heel erg dichtbij over al claimt hij wel een hoekschop vanwege een redding van de doelman maar krijgt die niet. Aan de overkant gaat de bal er wel in wanneer Vandenbroucke een strafschop mag inschieten na een lichte duwfout van Lannoo op De Rock die eerder zelf de bal met de hand meenam, 2-2.

Iedereen leek zich te kunnen verzoenen met dit resultaat al kon KMT misschien nog het meest aanspraak maken op de drie punten. Tot Davy Joye daar anders over dacht en de poppen aan het dansen gingen. Gelukkig kwam alles nog goed en ondertussen excuseerde betrokken speler zich dus via onze facebookpagina. Gezien het hele voorval voor niemand verdere gevolgen draagt werden die excuses door onze club dan ook meteen aanvaard. Toch was het jammer, heel erg jammer zelfs, dat een sportieve, zonnige en leuke voetbalnamiddag zo moest eindigen. Case closed dus, maar zeker niet voor herhaling vatbaar!

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net