dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Football Club Gullegem 1:0 TORHOUT 1992 KM
Football Club Gullegem 1:0 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 7
Supra Bazar Stadion Poezelhoek
Football Club Gullegem
1 : 0
TORHOUT 1992 KM
15-10-2017 15:00
 Jonathan Stael 1 71'   24' 1  Kevin Theetaert
 Indy Vancraeyveldt 1 71'   37' 1  Axel Detuck
 Nagim Amini Nawel 1 80'   46' 1  Sebastiaan Cordie
 Ferenc Soenens 1 87'   46' 1  Kevin Theetaert
 Nagim Amini Nawel 1 87'   50' 1  Karel Van Roose
  51' 1  Sebastiaan Cordie
  66' 1  Marvin Turcan
  66' 1  Harry Hollevoet
  76' 1  Darren Steur
  76' 1  Bjorn Vandaele

Over de eerste helft kunnen we zeer kort zijn. Beide ploegen waren slechts één keer gevaarlijk. Ntambue kan zich op links doorzetten maar hij ziet zijn overhoekse poging ver naast het doel verdwijnen. Aan de overkant geraakt Deturck met een voorzet op het hoofd van Vermander maar hij ziet zijn poging naast gaan. We gaan rusten met een brilscore en daarmee waren vooral beide supportersclans de grote verliezers.

De tweede helft bracht aanvankelijk niet veel beterschap. Een eerste doelpoging van opnieuw Ntambue gaat voorlangs. De bezoekers krijgen nog de mooiste kans. Op vrije trap van Frutos probeert Vermander het met een halve omhaal, de bal blijft voor doel waar Coppin niet bij de bal raakt als hij een duwtje in de rug krijgt en Hollevoet ziet zijn schot van dichtbij afgeblokt. Dit was misschien wel de kans voor KMT om op voorsprong te komen.

KMT voelt nu dat er misshien wel meer in zit en neemt iets meer aanvallende risico's. Wanneer Turcan op het middenveld de fout in de rug niet krijgt kan Amini alleen op Meeuws afgaan maar die brengt redding, in de herneming ziet ook Ntambue zijn poging gestopt worden door onze goallie.

KMT voelt dat er meer in zit en blijft iets meer op zoek gaan naar een doelpunt, het zal dit tien minuten voor tijd ook bekopen. Als Stael een bal doorsteekt en de overigens foutloze Haghedooren iets te aavallend denkt bij zijn interceptie waardoor hij in de fout gaat, kan Amini opnieuw alleen op Meeuws afgaan. De snelle spits die na rust vanop de flank, waar hij volledig in de tang van Deturck zat, naar het centrum verhuisde werkt beheerst af want Deturck en Cordie komen net te laat om hem nog af te stoppen, 1-0.

Er restte nog weinig tijd om iets terug te doen en zo wint de thuisploeg de wedstrijd die geen winnaar of verliezer verdiende. Iedereen was het erover eens dat deze West-Vlaamse derby enkel 0-0 verdiende.

Toch hoopgevende gedachten bij KMT. Na acht doelpunten te hebben geïncasseerd in de laatse twee wedstrijden zat het nu (op één momentje na) verdedigend wel goed bij KMT. Aanvallend zal er wel nog iets meer moeten gebracht worden om ook punten te pakken. 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net