dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. FC. Sparta Petegem 5:0 TORHOUT 1992 KM
K. FC. Sparta Petegem 5:0 TORHOUT 1992 KM
Match
Opstelling
Speeldag 23
Sparta Petegem
K. FC. Sparta Petegem
5 : 0
TORHOUT 1992 KM
04-03-2018 15:00
 Anton Vanborm 1 12'   24' 1  Jordi Maes
 Anton Vanborm 1 25'   24' 1  Bryan Willems
 Wesley Basyn 1 39'   28' 1  Harry Hollevoet
 Gilles Wullaert 1 39'   46' 1  Bjorn Vandaele
 Davy Joye 1 39'   46' 1  Kevin Theetaert
 Rienes Vanborm 1 58'   54' 1  Marvin Turcan
 Wesley Basyn 1 63'   54' 1  Jasper Meeuws
 Mathias Vercauteren 1 67'   54' 1  Dylan Ollevier
 Kenneth Weytens 1 67'   75' 1  Jason Neu
 Thijs De Rock 1 77'    
 Rienes Vanborm 1 77'    
 Piet-Jan De Coninck 1 80'    

Wet van de sterkste! Wedstrijd die er nooit één werd! Onze ploeg speelde een zwakke wedstrijd en werd in alle geledingen onverklast, de thuisploeg bewees dat het niet voor niets aan de leiding stond en dolde met de Houtlanders. Tot overmaat van ramp pakten we ook nog eens drie gele kaarten en moesten Bryan Willems (hervallen spierblessure in minuut 24) en doelman Dylan Olievier (op het oog geschopt, in minuut 54) gekwetst van het veld gehaald worden.

De eerste kans was nochtans voor KMT. Turcan ging op wandel door de defensie en kon zich doorzetten tot aan de achterlijn, daar gaf hij de bal voor tot bij Coppin maar die zag zijn deviatie tot ieders verbazing voorlangs lopen. Dit was dé kans voor KMT op een vroege voorsprong.

Kort daarna nam de thuisploeg het heft in handen en gaf dat niet meer weg. In de twaalfde minuut kon Anton Vanborm de score openen, 1-0. De thuisploeg domineerde maar liet het na om de score op te drijven, het miste de ene na de andere kans.

Ondertussen bleef Willems op de mat zitten, hij moest met waarschijnlijk een nieuw scheurtje in de quadriceps naar de kant, een kort heroptreden dus voor Bryan.

Het duurde tot ongeveer vijf minuten voor de rust als Basyn dan toch de score kon verdubbelen, 2-0. Meteen ook de ruststand en daar mocht KMT nog enigzins hoop uit puren want de score kon minstens dubbel zo hoog geweest zijn. Aan de rust zou Theetaert in de kleedkamer blijven voor Vandaele.

Ook na de rust bleef de thuisploeg heer en meester, toch duurde het een kwartier voor er een derde doelpunt viel. Dit keer was het Rienes Vanborm die zijn naam op het bord zette, 3-0. Kort daarvoor werd Olievier na onnodig doorgaan op het oog geschopt door Basyn, die voor zijn zware fout zelfs niet met geel bestraft werd. Dylan probeerde het nog even maar moest met een gekloven oogkas en gesloten oog toch naar de kant.

Alle hoop op een revival verdwenen dus en het ging van kwaad naar erger. Vijf minuten later vond Basyn zelfs nog eens de weg naar doel en 4-0. Met nog tien minuten op de klok kon De Coninck (10 jaar geleden nog bij KM) de weg naar doel vinden en zag zijn bal via Cordie binnen gaan, 5-0.

Coppin sloot de wedstrijd af zoals die begonnen was als hij alleen voor de doelman kwam maar opnieuw zijn bal voorlangs zag gaan.

Zware nederlaag met forfaitcijfers, KMT gaf dan ook helemaal niet thuis zondagnamiddag!

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net