dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Racing Club Harelbeke 2:2 TORHOUT 1992 KM
Racing Club Harelbeke 2:2 TORHOUT 1992 KM
Match
Oefenwedstrijden
Forrestierstadion
Racing Club Harelbeke
2 : 2
TORHOUT 1992 KM
27-06-2018 19:30

Met slechts één training in de benen ging KMT op bezoek bij KRC Harelbeke van trainer Didier Degomme. KMT dat veel nieuwe spelers moet inpassen en ook enkele beloften liet opdraven had het in de eerste helft knap lastig tegen een gerodeerde thuisploeg dat met negen kernspelers van vorig seizoen op het terrein verscheen. Ook de Nederlandse testspeler Tresor Shema kwam aan de aftrap bij KMT nadat hij maandag ook had meegetraind.
Na enkele minuten werd balverlies al afgestraft en stond het 1-0. De thuisploeg domineerde en zorgde nog voor rust voor een dubbele voorsprong, 2-0. De paarswitten bleven de kansen opstapelen maar werden telkens afgefloten voor (terecht) buitenspel. We gaan rusten met 2-0.

Na rust mochten acht andere spelers opdraven bij KMT. Enkel Cordie, Hollevoet en Tresor Shema (onder het goedkeurend oog van zijn vriend en Club Brugge speler Arnaut Groeneveld) bleven de ganse wedstrijd staan.

KMT nam nu het heft in handen en nam het middenveld volledig over. Het was dan ook nog enkel wachten op dat verdiende doelpunt. Dat kwam er nadat Sennesael zelf de bal kon onderscheppen en alleen op de doelman kon afgaan. Hij omspeelde hem heel kalm en werkte dito af, 2-1.

Diezelfde Sennesael zorgde ook voor de verdiende gelijkmaker als hij een voorzet met het hoofd in doel werkt voor de uitgekomen doelman, 2-2.

Beide trainers waren tevreden met wat ze gezien hadden, tainer Debo had vooral oog voor de meerwaarde die de nieuwe spelers kunnen betekenen en ook testspeler Shema liet een goeie indruk na. Harelbeke herneemt op 19 juli, KMT speelt zaterdag nog tegen de landskampioen en start met de definitieve voorbereiding op 16 juli.

KMT 1ste helft: Meeuws, Defevere, Steur, Hollevoet, Christiaens, Couwijzer, Vandenboogaerde, Goddeeris, Cordie, Capelle en Shema.

KMT 2de helft: Vanderbeken, Hollevoet, Sennesael, Stael, Willems, Neu, Verhelst, Strobbe, Shema, Sabbe en Cordie.

A-kernspelers die nog niet speelden waren Bouckaert, Maes, Vanysacker, Cornelis, Van Wijk, Tanghe en Dewilde. Ook Thibault Degomme uit de beloftenkern was mee maar speelde niet wegens lichte blessure.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net