dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. Olsa Brakel (B) 6:3 TORHOUT 1992 KM (B)
K. Olsa Brakel (B) 6:3 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 2
Stephan Van den Berghe stadion
K. Olsa Brakel (B)
6 : 3
TORHOUT 1992 KM (B)
08-09-2017 20:30
  34' 1  Kenneth Callewaert
  54' 1  Mahieu Perquy
  54' 1  Jordi Maes
  58' 1  Enrique Tanghe
  60' 1  Iony Sabbe
  60' 1  Pär Vervalle
  67' 1  Robbe Beuselinck
  67' 1  Sorin Vandemoortele
  75' 1  Gaulthier Taveirne
  75' 1  Laurens Bonte
  81' 1  Killian Van Daele

KMT begon net als vorig week heel erg slap aan de wedstrijd, enig verschil was dat het na 22 minuten al 3-0 in het krijt stond. Mahli mocht twee keer al dan niet uit buitenspel doorgaan en scoren, al moet wel gezegd dat er telkens ook slap verdedigd werd.

Na dom balverlies mocht Van Den Bossche er zelfs 3-0 van maken. KMT liep dus de rest van de wedstrijd achter de feiten aan. Toch kwamen naar het einde van de eerste helft toe de bezoekers iets meer in de wedstrijd, telkens kwamen de voorspelers een teen tekort om te  scoren. Tot Callewaert ongeveer tien minuten voor rust een hoekschop van Akgundogdu kon inkoppen, 3-1 en terug iets meer hoop.

Na de rust iets meer hoop nog want KMT kwam goed uit de startblokken. Maar een eerste aanval van de thuisploeg was opnieuw raak als na drie minuten Goosens met een lage schuiver van buiten de zestien de 4-1 op het bord zette.

Vlak voor het uur kon Tanghe zich mooi vrij kappen en met een boogschot de 4-2 op het bord zetten. Het zag er even naar uit dat KMT nu de aansluitingstreffer zou aantekenen en misschien wel zou terugkomen.

Tot een kwartier voor tijd een schot vanop zowat 25 à 30 meter van Callebaut afweek en over doelman Meeuws in doel belandde, 5-2. KMT bleef echter verder op zoek gaan naar doelpunten maar kende geen geluk.

Tot met nog een kleine tien minuten op de klok Van Daele alleen voor de doelman werd gezet en mooi naast de doelman de bal in doel tikte, 5-3. Iedereen dacht opnieuw aan die aansluitingstreffer maar in de laatste seconden mocht Mahli een voorzet vrij inkoppen en de 6-3 eindstand op het bord zetten.

Drie doelpunten in de eerste 20 minuten toen KMT nog niet wakker was maakten op het einde dus het verschil. Hopelijk zijn onze jongens volgende week thuis tegen Rupel Boom wel direct bij de les!

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net