dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K.VC Sint-Eloois Winkel Sport (B) 1:1 TORHOUT 1992 KM (B)
K.VC Sint-Eloois Winkel Sport (B) 1:1 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 1
Sportpark Ter Scheuren
K.VC Sint-Eloois Winkel Sport (B)
1 : 1
TORHOUT 1992 KM (B)
02-09-2016 20:00
  15' 1  Olivier Vermander
  36' 1  Jay Brown
  40' 1  Bert Van Kersschaever
  46' 1  Luc Geerom Steelandt
  46' 1  Kenneth Callewaert
  67' 1  Kjell Boedt
  67' 1  Jay Brown
  70' 1  Cedric Strobbe
  70' 1  Liam Driessens

De ongelooflijk jonge beloftenploeg (allen geboren 1998 en 1999) begon goed aan de partij. Na twee minuten kon Van Daele echter niet voldoende terugleggen of het was al 0-1. Direct daarna moesten onze jongens op de counter al een doelpunt incasseren. Een goed uitgespeelde kans werd door Vanbesien tegen de draad geprikt, 1-0. 

KMT was niet aangeslagen en ging voluit in de aanval, bij momenten met zeer goed voetbal. Na een kwartier werd dat beloond wanneer Vermander door de defensie kon wandelen en loepzuiver kon afwerken met een stiftertje, 1-1 en de bordjes opnieuw in evenwicht.

Het spel ging goed over en weer al kon de iets meer ervaren thuisploeg niet voor gevaar zorgen. Het was echter de scheidsrechter die alle aandacht naar zich toe trok en op onbegrijpelijke manier in enkele minuten drie gele kaarten trok voor KMT waaronder twee voor de onfortuinlijke Bert Vankersschaever. 

Trainer Peel moest heel wat aanpassingen doorvoeren aan de rust en deed dat met verve. De jonge ploeg die zowat 50 minuten met een man minder verder moest deed het uitstekend en kon in de tweede helft zelfs nog de meeste en beste kansen versieren.

Toch moest ook doelman Vandecasteele zich enkele keren onderscheiden vooral toen Seïd Khiter (al dan niet speelgerechtigd?) tot twee maal toe enkele keren teveel zichzelf wou dribbelen en telkens opnieuw Bren voor zich zag verschijnen.

Aan de overkant kreeg ook Vermander tot twee keer toe de kans om te scoren maar ook de thuisgoallie stond pal, één keer werd hij ook nog volledig onterecht afgevlagd toen hij alleen op de doelman mocht afgaan.

Als klap op de vuurpijl ging in de slotminuut ook nog een bal van Van Daele op de paal. Op die manier werd KMT van een volledig verdiende winnende treffer gehouden.

Heel erg sterke wedstrijd van een zeer jong beloftenteam, hopelijk het begin van een spetterend seizoen voor die jongens.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net