dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Racing Club Harelbeke (B) 3:1 TORHOUT 1992 KM (B)
Racing Club Harelbeke (B) 3:1 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 3
Forrestier Stadion
Racing Club Harelbeke (B)
3 : 1
TORHOUT 1992 KM (B)
16-09-2016 19:30
  26' 1  Jay Brown
  30' 1  Jason Neu
  45' 1  Killian Van Daele
  45' 1  Bert Van Kersschaever
  60' 1  Gauthier Declercq
  60' 1  Jannes Vervisch
  60' 1  Gianni Vandecasteele
  60' 1  Jason Neu
  85' 1  Jack Farazijn

De wedstrijd begon redelijk gelijkopgaand al nam KMT in het begin het meeste initiatief. De eerste kans van de wedstrijd was ook voor de bezoekers. Domper echter toen met net geen 20 minuten gespeeld de eerste kans voor de thuisploeg ook binnen ging via een kopbal op hoekschop, 1-0.

KMT bleef verder zoeken naar een verdiend doelpunt en dat kwam er ook toen Jason Neu op zijn eentje bijna het ganse veld overstak met een schitterende solo en dito afwerkte, 1-1 en KMT verdiend langszij.

De eerste helft eindigde met een zware domper voor KMT toen Bert Van Kersschaever zich aan de knie blesseerde bij een correcte tackle. Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis van Kortrijk.

In de tweede helft kreeg KMT het fysisch moeilijk. KMT kwam er nog moeilijk uit en een kans bijeen spelen werd dan ook erg moeilijk. Onze jongens hielden echter goed stand maar plots gaf de scheidsrechter (met banden bij de thuisploeg!) letterlijk en figuurlijk een cadeautje aan de Ratten. Een correct uitgekomen Vandecasteele werkte een bal met zijn voet in hoekschop maar kreeg hiervoor onbegrijpelijk een strafshop tegen. Een beslissing die KMT niet meer te boven zou komen want het werd meteen 2-1.

Kort voor tijd werd het zelfs nog 3-1 toen een speler van de thuisploeg de bal wegtrapte maar die tot zijn eigen verbazing wel in de rechterbovenhoek zag verdwijnen, 3-1. Al bij al een verdiende overwinning voor de thuisploeg tegen een moedig werende bezoekende ploeg.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net