dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 1:0 K.SV Temse (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 1:0 K.SV Temse (B)
Match
Opstelling
Speeldag 4
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
1 : 0
K.SV Temse (B)
23-09-2016 20:00
 Sorin Vandemoortele 1 57'    
 Jaron Vanderhaegen 1 57'    
 Liam Driessens 1 57'    
 Jay Brown 1 57'    
 Jannes Vervisch 1 64'    
 Jordi Maes 1 64'    
 Loïc Bouckaert 1 75'    
 Jack Farazijn 1 75'    
 Sorin Vandemoortele 1 76'    
 Olivier Vermander 1 80'    

KMT kwam het best uit de kleedkamers en dat resulteerde tot een klein kansje. De bezoekers namen al snel over en kwamen tot twee keer heel dicht bij de openingstreffer. Halfweg de eerste helft spatte ook een bal op de paal, later nog één op de lat en zelfs een tweede bal op de paal.

Ook KMT liet zich niet onbetuigd en kwam een tweetal keer dicht onder andere via Van Kersschaever. Toch mocht KMT met een gevleide 0-0 rust de kleedkamers in.

De tweede helft was het spiegelbeeld van de eerste, waren de bezoekers in de eerste helft de betere ploeg dan was de tweede helft volledig voor de thuisploeg.

KMT gaf geen enkele kans meer weg en kon zelf enkele malen aanspraak maken op een doelpunt. Paal en bezoekende doelman hielden de thuisploeg aanvankelijk nog van de 1-0. Tien minuten voor affluiten was het dan toch raak, Vermander plaatste een bal via de binnenkant van de paal onhoudbaar voorbij de bezoekende doelman. 

KMT speelde de wedstrijd onder de sterk leidende Danniel Bernaert nu verder verstandig uit en had zelfs de kans om de score te verdubbelen. Het bleef bij 1-0, op basis van de tweede helft verdiend al had het aan de rust gerust ook 0-2 kunnen staan. Eerste winst voor KMT dat voorlopig enkel in leider Harelbeke zijn meerdere moest erkennen, eerste verlies voor de bezoekers die als drie maal gelijk speelden.

KMT staat met een zeer jonge ploeg mooi in het midden van het klassement met vijf op twaalf en speelde al tegen de huidige twee lijstaanvoerders Harelbeke en Bornem.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net