dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. FC Mandel United (B) 0:1 TORHOUT 1992 KM (B)
K. FC Mandel United (B) 0:1 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 5
Oliekotstraat Dadizele
K. FC Mandel United (B)
0 : 1
TORHOUT 1992 KM (B)
30-09-2016 19:30
  18' 1  Jaron Vanderhaegen
  18' 1  Jasper Ameye
  39' 1  Olivier Vermander
  61' 1  Jay Brown
  61' 1  Kenneth Callewaert
  70' 1  Killian Van Daele
  70' 1  Jack Farazijn
  75' 1  Laurens Bonte

De thuisploeg nam meteen het heft in handen. KMT had het moeilijk om greep te krijgen op de wedstrijd. Het balbezit werd dan maar aan de thuisploeg gelaten, al konden ze nooit echt doelman Samoy bedreigen. 

Tot overmaat van ramp viel Jasper Ameye na een kwartier nog uit na een botsing met doelman Samoy. Jasper wist even niet meer waar hij was en moest dan ook vervangen worden. Een lichte hersenschudding zal waarschijnlijk het gevolg zijn, hopelijk komt het snel goed met hem.

Met nog zes minuten op de klok kon Olivier Vermander de scoren openen voor de bezoekers. Na goed voorbereidend werk van Jaron Vanderhaeghe kon hij met een schuiver van op rechts de 0-1 op het bord zetten, meteen ook de ruststand.

Na de rust ging de thuisploeg op zoek naar de gelijkmaker. Doelman Samoy bedreigen zat er echter niet in. Hij moest wel enkele keren gevat tussen komen maar doelkansen weren moest hij niet doen.

KMT kwam tot twee keer toe wel dicht bij een tweede doelpunt. Eerst mocht Callewaert de rechterkant aflopen, hij zag zijn schuiver net voorlangs in hoekschop gewerkt. Later kreeg ook Jaron Vanderhaeghe de kans van op links maar ook hij zag zijn schuiver voorlangs gaan. Een schot van Vermander werd nog met enige moeite door de doelman in hoekschop gewerkt.

De laatste minuten was het de voorsprong met hand en tand verdedigen voor de bezoekers. Dat lukte dan ook feilloos, enkele counters werden daarna zelfs nog heel nipt (al dan niet terecht?) voor buitenspel afgefloten. Na een mooie zes op zes en daarmee ook acht op vijftien tegen sterke tegenstanders staan onze jongens mooi op een zesde plaats in de rangschikking. Volgende week krijgen we R. Knokke FC op bezoek.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net