dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 1:2 R. Knokke FC (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 1:2 R. Knokke FC (B)
Match
Opstelling
Speeldag 6
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
1 : 2
R. Knokke FC (B)
07-10-2016 20:00
 Jaron Vanderhaegen 1 17'    
 Tom Lannoo 1 34'    
 Liam Driessens 1 46'    
 Jasper Ameye 1 46'    
 Jack Farazijn 1 65'    
 Klaas Devriendt 1 65'    
 Sorin Vandemoortele 1 70'    
 Laurens Bonte 1 70'    
 Killian Van Daele 1 80'    
 Jaron Vanderhaegen 1 80'    

KMT verliest een wedstrijd die het nooit mocht en zelfs niet verdiend om te verliezen. De wedstrijd startte gelijkopgaand met een snel tempo op en neer. KMT had het beste spel maar kansjes kwamen er langs beide kanten. Toch waren de beste voor de thuisploeg, maar paal en doelman Maes hielden KMT van een verdiende voorsprong.

Met nog ongeveer tien minuten te gaan was het toch raak voor KMT. Gilliaert kon zich doorzetten op rechts en de bal perfect in de loop van Lannoo leggen. Die schoot de bal in één tijd hard tegen de netten. KMT ging verdiend rusten met een minieme voorsprong.

De tweede helft probeerde KMT die voorsprong verder uit te diepen. Al vroeg in de tweede helft mocht Gilliaert een bal inkoppen, doelman Maes kon de bal nog weren, al dan niet achter de doellijn. Volgens de één wel, volgens de andere niet? (Na de wedstrijd gaf een speler van Knokke die er heel dicht bij stond toe dat de bal duidelijk over de lijn was, maar als er in de hoogste klasse al discussie is met vier scheidsrechters, wie zijn wij dan om hier een steen te werpen naar een scheids die er alleen voor staat? Doellijntechnologie op ons niveau zal ook wel nog niet voor direct zijn!)

Aan de overkant opnieuw een discutabele fase. Na een mooie combinatie door het midden zorgde Andries voor de gelijkmaker. Maar ook hier gaven de bezoekers achteraf toe dat er duidelijk sprake was van buitenspel. Toegegeven, het was opnieuw heel moeilijk te beooordelen voor een scheidsrechter die er alleen voor staat.

KMT bleef aandringen maar de bezoekers waren iets scherper voor doel, vooral via de counter waren ze gevaarlijk. Het was dan ook met nog tien minuten te spelen Hajrizi die voor de winnende bezoekende treffer kon zorgen. Hij plaatste de bal mooi in de verste hoek en liet doelman Capelle kansloos. Dat de scheids eerder ook al toegaf dat hij een aanval van KMT onterecht had afgefloten voor buitenspel, dat kon er ook nog wel bij. Het was blijkbaar zo een wedstrijd vandaag.

Aan de overkant werd Vermander nog eens alleen voor doelman Maes gezet door Vandecasteele maar hij zag zijn inzet in hoekschop geweerd. KMT bleef verder aandringen maar kon de verdiende gelijkmaker niet meer op het bord krijgen.

KMT verliest een wedstrijd die het volgens het spelbeeld nooit mag verliezen. Het beste paard kreeg vandaag geen haver. En of er nu fouten gemaakt zijn of niet, daar had KMT geen boodschap meer aan na de wedstrijd. Volgende week trekken we naar het tweede geklasseerde Aalst voor revanche.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net