dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me S.C. Eendracht Aalst (B) 1:2 TORHOUT 1992 KM (B)
S.C. Eendracht Aalst (B) 1:2 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 7
Zandberg
S.C. Eendracht Aalst (B)
1 : 2
TORHOUT 1992 KM (B)
14-10-2016 20:15
  24' 1  Gianni Vandecasteele
  46' 1  Olivier Vermander
  50' 1  Olivier Vermander
  57' 1  Killian Van Daele
  57' 1  Jack Farazijn
  67' 1  Sorin Vandemoortele
  67' 1  Jaron Vanderhaegen
  71' 1  Jay Brown
  71' 1  Klaas Devriendt
  89' 1  Killian Van Daele

Onze beloften halen een schitterende overwinning op het veld van Eendracht Aalst. De ploeg begon goed op het smalle kunstgrasveld van De Zandberg. Het eerste kwartier speelde zich vooral op de helft van de thuisploeg af. Dat leverde ook een mooie kans op voor Vandenbussche maar de nul bleef op het bord.

Na een kwartier kwam de thuisploeg meer in de match. De eerste kans na zowat 20 minuten voor de thuisploeg was meteen raak. Een mooie actie door het centrum van de verdediging en Matthijs mocht alleen op doelman Samoy afgaan die hij mooi omspeelde en binnen tikte, 1-0. 

De thuisploeg bleef nu gedurende de eerste helft de betere ploeg al waren de de kansen aan beide kanten nu schaars. We gingen rusten met 1-0.

Direct na de aftrap van de tweede helft kon Vermander de bordjes gelijk zetten na een scrimage voor het doel van de tegenstander, 1-1. KMT kreeg een boost en enkele minuten later kon Farrazijn Vermander alleen het straatje insturen. Hij werkte beheerst af met een schuiver naast de doelman en zette zo de scheve situatie in enkele minuten recht, 1-2.

Helaas kon KMT de druk niet aanhouden. De bezoekers kwamen na enkele vervangingen op het uur sterk opzetten. Paal, en tot drie maal toe doelman Samoy met enkele mirakelreddingen, konden hen van de gelijkmaker houden.

Voor KMT was het nu enkel zaak om de voorsprong te verdedigen, enkele gevatte countermogelijkheden werden zelfs niet goed uitgespeeld. Tot de laatste seconden bleven de jongens echter vechten voor elke meter grond en zo kon de voorsprong behouden blijven. KMT kon zo de onverdiende nederlaag van vorige week uitwissen met een schitterende overwinning op het tweede gerangschikte Eendracht Aalst.

De beloften komen zo op een mooie zesde plaats te staan, volgende week ontvangen ze Sint-Niklaas dat naast Eendracht Aalst op de tweede plaats is komen te staan.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net