dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 1:0 Sportkring Sint-Niklaas (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 1:0 Sportkring Sint-Niklaas (B)
Match
Opstelling
Speeldag 8
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
1 : 0
Sportkring Sint-Niklaas (B)
21-10-2016 20:00
 Jaron Vanderhaegen 1 33'    
 Jasper Ameye 1 45'    
 Sorin Vandemoortele 1 46'    
 Klaas Devriendt 1 46'    
 Jack Farazijn 1 62'    
 Jaron Vanderhaegen 1 62'    
 Robbe Beuselinck 1 76'    
 Killian Van Daele 1 76'    
 Gianni Vandecasteele 1 78'    

KMT begon sterk aan de wedstrijd en toonde meteen dat het met drang naar voor de wil had om de wedstrijd te winnen. Dat resulteerde direct in een tweetal goeie kansen maar afwerken was er voorlopig nog niet bij. De bezoekers kwamen er dan ook moeizaam uit en van dreiging voor het doel van Capelle was dan ook helemaal geen sprake.

Topschutter Vermander was er niet bij. Hij mag zaterdag, na zijn sterke prestaties van de laatste weken, zijn debuut maken in een officiële wedstrijd van de A-kern op Sint-Niklaas. Het  was Killian Vandaele die de score opende na voorzet van Lannoo maar hij werd afgefloten voor al dan niet vermeend buitenspel. Even later was het toch raak. Jaronn Vanderhaege werd iets na het halfuur alleen voor de bezoekende doelman gezet door Jason Neu. Via links omspeelde hij de doelman en ook twee teruggekeerde verdedigers konden hem niet meer beletten om te scoren, 1-0. Verdiende voorsprong op dat moment.

KMT bleef de wedstrijd domineren maar vergat die in een definitieve plooi te leggen. De bezoekers konden sporadisch voor gevaar zorgen maar konden doelman Capelle niet verontrusten. En net toen iedereen al aan de koffie dacht viel het moment van de match. Jasper Ameye ontdeed zich op rechts aan de hoekschopvlag van zijn tegenstander maar die klampte zich vast aan de trui van Ameye. Jasper probeerde zich met een zwaaibeweging van de arm van zijn tegenstander te ontdoen en kreeg prompt rood voor natrap. (De scheids had ook een trapbeweging gezien maar de bezoekende afgevaardigde en betrokken speler gingen achteraf bij de scheids eerlijk toegeven dat daar niets van aan was, sportief gebaar van de Klaasjes!)

KMT moest nu nog 45 minuten met tien man verder. De ploeg moest lichtjes herschikt worden en het duurde dan ook een kwartiertje vooraleer alles terug op zijn plooi viel. De bezoekers waren even de baas maar opnieuw konden ze doelman Capelle niet in gevaar brengen.

KMT kon het evenwicht lichtjes herstellen en probeerden nu vooral via de counter voor gevaar zorgen. Daar kwamen ook enkele kansjes uit, onder andere via Jason Neu die een bal voorlangs zag gaan. De wedstrijd werd ook iets bitsiger, bewijs daarvan de vier gele kaarten voor de bezoekers. Bij KMT kreeg Vandecasteele nog geel.

Tien minuten voor affluiten werd Lannoo gehaakt in de zestien. Vandecasteele nam de strafschop voor zich maar zag zijn nochtans harde (maar iets te weinig in de hoek) ingeschoten bal gekeerd door de doelman. Het bleef 1-0 en dus nog tien lastige minuten voor de thuisploeg. De bezoekers probeerden nog een slotoffensief maar dat leverde niets meer op.

KMT won verdiend van Sint-Niklaas en klimt zo op naar de (voorlopige) vierde plaats. Volgende week vrijdag trekken we naar Gullegem dat twee plaatsen lager staat dan KMT met twee punten minder.

 

 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net