dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me Football Club Gullegem (B) 2:5 TORHOUT 1992 KM (B)
Football Club Gullegem (B) 2:5 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 9
De Poezelhoek
Football Club Gullegem (B)
2 : 5
TORHOUT 1992 KM (B)
28-10-2016 20:00
  12' 1  Bert Van Kersschaever
  46' 1  Jary Gilliaert
  46' 1  Jaron Vanderhaegen
  56' 1  Jack Farazijn
  59' 1  Jary Gilliaert
  62' 1  Klaas Devriendt
  71' 1  Kenneth Callewaert
  71' 1  Killian Van Daele
  77' 1  Jason Neu
  78' 1  Lander Morel
  78' 1  Klaas Devriendt
  84' 1  Jason Neu
  89' 1  Jary Gilliaert

Het beste paard krijgt niet altijd de haver. KMT kwam al snel op achterstand door ex-speler Larsen Sys die beheerst afwerkte, 1-0. Lang zou dit echter niet duren want KMT kwam langszij via een strafschop omgezet door Van Kersschaever, 1-1. Meteen ook de toen al gevleide ruststand voor KMT.

Direct na de rust zag KMT sterretjes, het mocht dan ook een kaarsje branden dat het niet op een 3-1 achterstand kwam. En zoals dikwijls viel het doelpunt dan maar aan de andere kant. Trainer Peel had er tijdens de rust op aangedrongen om via de buitenkanten te spelen en bij de eerste echt goeie aanval was het raak. Via Van Daele en Neu kon Gilliaert in één tijd afwerken, 1-2. 

Even later een copy-paste aanval, dit keer via Gilliaert en Devriendt die in één tijd afwerkte, 1-3. Een kwartier later mocht Neu een aanval opgezet door Callewaert en Farrazijn intikken en stond het zelfs 1-4. 

Met nog acht minuten te spelen leek de score nog hoger op te lopen toen KMT een tweede strafschop kreeg na fout op Gilliaert maar doelman Vansteenkiste pakte de elfmeter van Neu. Enkele minuten later kon de thuisploeg milderen via een vrije trap van Sahnoune die rechtstreeks binnen ging, 2-4.

Wie dacht dat het doelpuntenfestival nu afgelopen was kwam bedrogen uit. In de laatste minuut kon Gilliaert er via een botslobbal nog 2-5 van maken.

Zeer gevleide overwinning voor KMT dat zo zijn vierde plaats kan bestendigen en zelfs nadert tot op vier punten van Aalst dat de leidersplaats overneemt van Harelbeke. Sint-Niklaas staat op de derde plaats met slechts één punt meer dan KMT. Volgende week spelen de beloften thuis tegen Racing Gent.

 

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net