dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me TORHOUT 1992 KM (B) 3:2 Racing Club Gent (B)
TORHOUT 1992 KM (B) 3:2 Racing Club Gent (B)
Match
Opstelling
Speeldag 10
De Velodroom
TORHOUT 1992 KM (B)
3 : 2
Racing Club Gent (B)
04-11-2016 20:00
 Olivier Vermander 1 4'    
 Klaas Devriendt 1 13'    
 Killian Van Daele 1 25'    
 Klaas Devriendt 1 25'    
 Olivier Vermander 1 44'    
 Liam Driessens 1 60'    
 Jaron Vanderhaegen 1 60'    
 Laurens Bonte 1 60'    
 Harry Hollevoet 1 60'    
 Jordy Van Acker 1 60'    
 Thibault Vandenbussche 1 60'    

De bezoekers begonnen gevaarlijk aan de wedstrijd maar algauw kwam de thuisploeg op voorsprong toen na vier minuten "goalmachien" Vermander een voorzet vanop links kon inkoppen. De bezoekers waren echter niet aangeslagen en gingen ook voluit hun kans ook al was de thuisploeg op dat moment wel de best voetballende ploeg.

Vlak voor het kwartier kon de thuisploeg de score verdubbelen wanneer Devriendt een vrije trap mooi voorbij de doelman krulde. Een walk-over leek er aan te komen maar dat bleek voorbarig. De eerste helft bleef KMT echter wel domineren en vlak voor rust kon Vermander op voorzet met een mooie actie de ruststand op een geruststellende 3-0 brengen.

Geruststellend was het allerminst. Na rust zakte KMT volledige weg. Problemen met balbezit, weinig of geen beweging en teveel voor eigen succes gaan kwam KMT nog duur te staan.

Een licht toegekende strafschop na een zuivere tackle van Van Acker zorgde ervoor dat de bezoekers de aansluitingstreffer konden aantekenen via Pieters. Niets aan de hand zou je denken maar KMT kreeg het steeds moeilijker, drie vervangingen op het uur kwamen de organistatie daarenboven ook niet ten goede.

Met nog acht minuten op de klok lukten de bezoekers zelfs de aansluitingstreffer, de verdediging werd op een hoopje gespeeld en aan de tweede paal mocht De Smet binnen tikken. Vlak voor het einde moest doelman Capelle nog eens alles op alles zetten om de bezoekers van de gelijkmaker te houden.

Wat in de eerste helft een makkie leek werd bijna nog een nachtmerrie, een geruststellende 3-0 voorsprong aan de rust werd bijna nog weggegeven. En dat zou de ploeg volledig aan zichzelf te danken hebben.

Met deze zege springt KMT wel over Sint-Niklaas naar de derde plaats op twee punten van Aalst en drie van de nieuwe leider Harelbeke. Volgende week vrijdag 11 november spelen we op Petegem.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net