dvdpornrip.com aidol.asia soaptv.me K. FC. Sparta Petegem (B) 0:5 TORHOUT 1992 KM (B)
K. FC. Sparta Petegem (B) 0:5 TORHOUT 1992 KM (B)
Match
Opstelling
Speeldag 11
Sparta stadion
K. FC. Sparta Petegem (B)
0 : 5
TORHOUT 1992 KM (B)
11-11-2016 20:00
  32' 1  Jaron Vanderhaegen
  45' 1  Jary Gilliaert
  48' 1  Jary Gilliaert
  59' 1  Jack Farazijn
  61' 1  Sorin Vandemoortele
  61' 1  Jack Farazijn
  72' 1  Kenneth Callewaert
  72' 1  Jary Gilliaert
  75' 1  Jaron Vanderhaegen
  83' 1  Jaron Vanderhaegen
  89' 1  Jordy Van Acker

Met dertien spelers op het wedstrijdblad tussen 17 en 21 jaar speelde KMT een erg sterke en volwassen partij. Al vlug werd er druk naar voor gezet maar het was ook snel duidelijk dat het opletten zou zijn voor de scherpe tegenaanvallen. Zo hadden we een drietal keer geluk dat de opbouw bij de thuisploeg iets te ongeduldig was.

De thuisploeg speelde verdedigend erg hoog en dat speelde in de kaart van KMT. Zo kon Jaron Vanderhaege op het halfuur profiteren en hij werkte schitterend af, 0-1. KMT bleef de wet dicteren en vlak voor affluiten stond Jary Gilliaert goed opgesteld aan de tweede paal om een rebound binnen te tikken. We gingen rusten met een verdiende 0-2 voorsprong.

Onmiddelijk na rust kon Jary Gilliaert zijn eigen score verdubbelen en de 0-3 op het bord zetten. Wedstrijd gespeeld. Maar nog was de honger van onze jonge leeuwen niet gestild. Jaron Vanderhaegen kon ook voor de tweede keer door de buitenspelval glippen en nadat hij de doelman omspeelde tikte hij ook zijn tweede van de avond in doel, 0-4.

KMT bouwde na de vervangingen iets meer veiligheid in om de nul te houden en dat lukte ook. Toch bleef het ook op zoek gaan naar een vijfde treffer. Dit onder impuls van de erg sterk spelende Gianni Vandecasteele die de rest van de ploeg op sleeptouw nam. Enkele tegenaanvallen werden nog al dan niet dubieus afgefloten voor buitenspel maar toch kwam de forfaitscore nog op het bord wanneer in de laatste minuut Jordy Van Acker een hoekschop loeihard in het dak van het doel kopte, 0-5.

KMT dat een "collectief sterke prestatie" op de mat legde, komt zo voorlopig aan de leiding van het klassement, het is nog afwachten op de wedstrijd van maandag in Aalst of dit ook zo zal blijven. Toch mochten de gasten even genieten, we are top of the league! Nu volgen twee thuiswedstrijden tegen Brakel en Westhoek.

darksside.com Shemalevid.net many-vids.net